SNARC Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 4 minutes ago, Milošica said: Izgleda da smo pogrešno izgovarali njegovo ime. Straja je legendaran zbog KamoNarezija..i jos jednog ali ne mogu da se stim koga 1 1
napadaj Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: desetogodišnji razvitak u fabrici metalnih poluproizvoda jbg da se orjentisao na knjigu bio bi nobelovac do sada Joj sad će onaj papagaj da ti kaže da si GTR avangardista 1
Lord Stef Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 13 minutes ago, SNARC said: Straja je legendaran zbog KamoNarezija..i jos jednog ali ne mogu da se stim koga Ima ono kad nije mogao da nabode Derek Nidam pa je bio i Nedim, i Nedem...
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2023 Author Posted July 13, 2023 (edited) nisam znao dal da stavim na topik brak, ili ovde Quote Sjajni Poljak nije samo sa rođenim bratom u lošim odnosima, već i sa svojim roditeljima. Od njih su sukobi u ovoj porodici i krenulu pošto su vređali Mateuša i njegovu suprugu, a na njihovu stranu je stao i Marsel. Upravo zbog toga je doskorašnji košarkaš Panatinaikosa odlučio da sa njima ukine svaki kontakt. - Želim da ispričam o sukobu ne samo sa mnom, već i sa celom porodicom, u kojem Marsel i naši roditelji neprestano prave žrtve jedni od drugih. Otišao sam sam od kuće sa 19 godina. Od tada su roditelji stalno vređali mene i suprugu, a kasnije im se pridružio i Marsel. Predugo sam ćutao o svemu i nikada nisam govorio o Marselu. Ljudi obožavaju Marsela, ali niko ne zna istinu koju sada treba reći - rekao je Mateuš u jednom intervjuu, a potom i dodao: - Dobio sam ultimatum od roditelja: ili oni ili moja žena. Izabrao sam ljubav i osobu koja brine o meni svaki dan poslednjih 10 godina. I onda je počela njihova osveta. Moji roditelji su u sukobu sa celom porodicom osim jednog strica koji živi na selu i nije u potpunosti svestan šta se desilo. all we need is love 🫶 Edited July 13, 2023 by kud u maglu Simoviću 1 1
Ratamahatta Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 15 minutes ago, Lord Stef said: Ima ono kad nije mogao da nabode Derek Nidam pa je bio i Nedim, i Nedem... Alvaro Arbeola likes this 2
Midžeta Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 (edited) Ovaj Pontika deluje da je car, svako ko ima muda da odjebe maximalno smaracku familiju je megacar Edited July 13, 2023 by Midgeta 4 1
BWA Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Ovaj je potpuno nesređen. Ode na splav, nategne neku bestiju, žena sazna i ostavi ga. Nakon toga neće ni obruč pogađati
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2023 Author Posted July 13, 2023 Just now, SNARC said: Mama svih pitanja je..oko cega se oni glodju ? ponike? valjda su imali nešto protiv tada buduće gospođe ponitke
Recommended Posts