Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Sviđa mi se ova teorija i spreman sam da je širim :wicked:

• Haha 6
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

sledeći je gradski zavod za veštačenja na dresu

• Vojvodo,serdare 2
Posted

To je otprilike ko kad bi se reklamirao Crveni krst

Posted
18 minutes ago, April said:

Trifa mi reče da je ostao u Americi i da tamo živi. 

Mali je inače talentovaniji i od ćaleta i od strica. Još Acina posvećenost košarci i hrabrost i biće nešto. 

vec je nesto kad igra kod nas. 

to je nasa beba

a cale mu je bio dobar plej, sporih nogu, velik.

najbolji je bio u zadru.

Posted
21 minutes ago, April said:

Trifa mi reče da je ostao u Americi i da tamo živi. 

Mali je inače talentovaniji i od ćaleta i od strica. Još Acina posvećenost košarci i hrabrost i biće nešto. 

Uh, da li je od ćala? Ćalo je bio zajeban igrač.

Posted

Božić je Božić je, Robija uzeće sve. 

Posted
14 minutes ago, napadaj said:

To je otprilike ko kad bi se reklamirao Crveni krst

dont think twice

:fantom:

Posted
6 hours ago, goofs said:

Uh, da li je od ćala? Ćalo je bio zajeban igrač.

Ćale jedan od najboljih defanzivaca velike Juge, ali konkurencija bila prejaka. Totalni posvećenik, lud za košarkom. Izvedemo devojke u grad, on kupi Sport i čita. Čovek bi rekao miran, ali je imao srce pravo šumadijsko. 

A mali je bolji, samo ne znam da li ima muda na ćaleta. To Žoc ne može da ga nauči, a ima priliku kakvu otac nikad nije dobio 

• +1 1
Posted

Moj info iz kluba je da je Željko izuzetno nezadovoljan pristupom i ponašanjem mladih domaćih igrača koji su trenutno u Partizanu.

Posted

To je i njegova krivica jer im ne daje dovoljno protagonizma, ne osećaju da ima poverenja u njih, a, ruku na srce, upitan je i njihov kvalitet.

Posted
2 hours ago, napadaj said:

Moj info iz kluba je da je Željko izuzetno nezadovoljan pristupom i ponašanjem mladih domaćih igrača koji su trenutno u Partizanu.

Čudno bi bilo da je zadovoljan. To su 4 igrača i sigurno da su se od njih očekivale bolje igre u ovoj sezoni.

Balša koji je ubedljivo najslabiji i sem par ABA kucanja se nije baš proslavio.

Smajli koji igra bolje ali je to i dalje toplo hladno.

Trifa koji jeste napredovao ali je tu već dosta dugo. Doduše uloga kod Željka je dosta drugačija + povrede

I Tristan koji je i dalje tu najbolje prošao posebno ako se ima u vidu da je tri godine mlađi od ostale trojice.

Posted

Ma ajde igra, nego prosto nisu odgovarajuće ličnosti. Da ne ulazim u detalje, pošto mi je Željkov prijatelj pričao o svemu tome, ali jedini zaključak iz toga je "mladi su govna".

Drugar je kao novinar bio uz reprezentaciju pre dve godine na EP i rekao je da je Smailagić otpao sa spiska zato što se mentalno nije uklopio sa ostalima. Ne igra, ne neki incident, nego prosto dečko dijabola.

• +1 1
Posted

Pa to se vidi iz aviona da je dijabola. S druge strane, ne znam kako je ponasanje Balse problematicno, on je nazalost i dalje previse stegnut. Zeljko je rekao da bi voleo da na utakmicama pokazuje ono sto radi na treninzima, sto u prevodu znaci da dobro trenira.

Posted

Balšin problem je verovatno previše odsustva i povreda.

Zajeb kod sve četvorice je što su uglavnom najslabija karika u petorci, što znači da moraju da igraju sa 4 startera da bi se te rupe pokrivale i da rezultat ne bi ispaštao. Toliko vremena i prostora na terenu nema za sve njih, još ako ubaciš u jednačinu likove poput Lebovskog, Portikle i Djuše, koji takodje nisu oličenje pouzdanosti na obe strane terena, dobijemo to što vidimo. Ja sam stvarno očekivao da ćemo mi 90% ABA lige rutinirati bez i jednog crnje na parketu, a u realnosti nam Zadar i Igokea trpaju 50 za poluvreme.

Posted

Uz neizmerno poštovanje za Željkove zahteve i kriterijume, siguran sam da Tristan ne napreduje koliko bi mogao. 

Povreda Ledeja otvorila je sve rupe koje je Zek krpio i da je Tristan imao jaču podršku i više kredita, sad ne bi zjapilo onoliko. Pri tom, i ovako rašrafljen za tim vredi više od preplaćenog Frenka. 

Takođe, i Trifini potcenjeni minuti, prošle godine pokrili su toplo-hladno Papapetrua. Sad kad smo spali na Ponija, čekamo malog kao ozeblo sunce. 

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...