napadaj Posted January 6, 2024 Posted January 6, 2024 Sviđa mi se ova teorija i spreman sam da je širim 6 1
kud u maglu Simoviću Posted January 6, 2024 Author Posted January 6, 2024 sledeći je gradski zavod za veštačenja na dresu 2
napadaj Posted January 6, 2024 Posted January 6, 2024 To je otprilike ko kad bi se reklamirao Crveni krst
bradilko Posted January 6, 2024 Posted January 6, 2024 18 minutes ago, April said: Trifa mi reče da je ostao u Americi i da tamo živi. Mali je inače talentovaniji i od ćaleta i od strica. Još Acina posvećenost košarci i hrabrost i biće nešto. vec je nesto kad igra kod nas. to je nasa beba a cale mu je bio dobar plej, sporih nogu, velik. najbolji je bio u zadru.
goofs Posted January 6, 2024 Posted January 6, 2024 21 minutes ago, April said: Trifa mi reče da je ostao u Americi i da tamo živi. Mali je inače talentovaniji i od ćaleta i od strica. Još Acina posvećenost košarci i hrabrost i biće nešto. Uh, da li je od ćala? Ćalo je bio zajeban igrač.
kud u maglu Simoviću Posted January 6, 2024 Author Posted January 6, 2024 14 minutes ago, napadaj said: To je otprilike ko kad bi se reklamirao Crveni krst dont think twice
April Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 6 hours ago, goofs said: Uh, da li je od ćala? Ćalo je bio zajeban igrač. Ćale jedan od najboljih defanzivaca velike Juge, ali konkurencija bila prejaka. Totalni posvećenik, lud za košarkom. Izvedemo devojke u grad, on kupi Sport i čita. Čovek bi rekao miran, ali je imao srce pravo šumadijsko. A mali je bolji, samo ne znam da li ima muda na ćaleta. To Žoc ne može da ga nauči, a ima priliku kakvu otac nikad nije dobio 1
napadaj Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 Moj info iz kluba je da je Željko izuzetno nezadovoljan pristupom i ponašanjem mladih domaćih igrača koji su trenutno u Partizanu.
booyaka Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 To je i njegova krivica jer im ne daje dovoljno protagonizma, ne osećaju da ima poverenja u njih, a, ruku na srce, upitan je i njihov kvalitet.
*edited by mod Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 2 hours ago, napadaj said: Moj info iz kluba je da je Željko izuzetno nezadovoljan pristupom i ponašanjem mladih domaćih igrača koji su trenutno u Partizanu. Čudno bi bilo da je zadovoljan. To su 4 igrača i sigurno da su se od njih očekivale bolje igre u ovoj sezoni. Balša koji je ubedljivo najslabiji i sem par ABA kucanja se nije baš proslavio. Smajli koji igra bolje ali je to i dalje toplo hladno. Trifa koji jeste napredovao ali je tu već dosta dugo. Doduše uloga kod Željka je dosta drugačija + povrede I Tristan koji je i dalje tu najbolje prošao posebno ako se ima u vidu da je tri godine mlađi od ostale trojice.
napadaj Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 Ma ajde igra, nego prosto nisu odgovarajuće ličnosti. Da ne ulazim u detalje, pošto mi je Željkov prijatelj pričao o svemu tome, ali jedini zaključak iz toga je "mladi su govna". Drugar je kao novinar bio uz reprezentaciju pre dve godine na EP i rekao je da je Smailagić otpao sa spiska zato što se mentalno nije uklopio sa ostalima. Ne igra, ne neki incident, nego prosto dečko dijabola. 1
Jimmy Kowalski Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 Pa to se vidi iz aviona da je dijabola. S druge strane, ne znam kako je ponasanje Balse problematicno, on je nazalost i dalje previse stegnut. Zeljko je rekao da bi voleo da na utakmicama pokazuje ono sto radi na treninzima, sto u prevodu znaci da dobro trenira.
goofs Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 Balšin problem je verovatno previše odsustva i povreda. Zajeb kod sve četvorice je što su uglavnom najslabija karika u petorci, što znači da moraju da igraju sa 4 startera da bi se te rupe pokrivale i da rezultat ne bi ispaštao. Toliko vremena i prostora na terenu nema za sve njih, još ako ubaciš u jednačinu likove poput Lebovskog, Portikle i Djuše, koji takodje nisu oličenje pouzdanosti na obe strane terena, dobijemo to što vidimo. Ja sam stvarno očekivao da ćemo mi 90% ABA lige rutinirati bez i jednog crnje na parketu, a u realnosti nam Zadar i Igokea trpaju 50 za poluvreme.
April Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 Uz neizmerno poštovanje za Željkove zahteve i kriterijume, siguran sam da Tristan ne napreduje koliko bi mogao. Povreda Ledeja otvorila je sve rupe koje je Zek krpio i da je Tristan imao jaču podršku i više kredita, sad ne bi zjapilo onoliko. Pri tom, i ovako rašrafljen za tim vredi više od preplaćenog Frenka. Takođe, i Trifini potcenjeni minuti, prošle godine pokrili su toplo-hladno Papapetrua. Sad kad smo spali na Ponija, čekamo malog kao ozeblo sunce. 2
Recommended Posts