Ted Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 2 hours ago, SNARC said: Ide se Feneru, Panati, Monaku i Virtusu..dolaze nam Makabi i Zalgiris. Sa dve pobede u tih 6 da se u gujscu sutamo. I jos jedan derbi u medjuvremenu..mnogo toga ne ide na ruku. ne ide ne ruku što tim oscilira nenormalno i što samo Bog sveti zna na šta ćemo da ličimo na svakoj sledećoj tekmi. dobiješ Žalgiris i Valensiju u gostima, onda pukneš od Zadra i skineš gaće posle pet minuta derbija. da ne pominjem blamiranje sa Megom i Igokeom, ekipama koje moraš da dobiješ sa 20-30 razlike ako si barem na 50% obrtaja ili malo više. meni ekipa deluje kao da je van kontrole, tako da me nikakav skor u ovim utakmicama ne bi iznenadio.....i da sve dobijemo i da sve izgubimo 5
booyaka Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 U narednih 10 utakmica u EL zaključno sa Barsom dobijate 4, sve kod kuće + Armani na strani.
Lord Stef Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 Ma sa ovom ekipom nista nije garantovano, bukvalno u svakoj utakmici smo imali po bar 10-15 minuta potpunog pomracenja uma. Uzdam se jedino u Zoc efekat, da od januara-februara krenemo da meljemo. 1
*edited by mod Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 https://sportske.net/vest/kosarka/potpisao-ledej-511262
Mindaugas Žukauskas Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 Ledej potpisao za mesaru Matijević 1
lord_s Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 17 hours ago, goofs said: Jbg, ovaj poraz i poraz protiv Virtusa ce nas kostati sigurnog plejof mesta i verovatno gurnuti u plejin. Nemamo kosarkaskog IQa, nazalost. Sem kapitena tu ima dosta sumnjivih igraca, Naneli, PJ, Kovalski koji ima druge probleme, i gomila tocila, Smajli, Bruno, Djusa. Los dan moze da se desi, nije to problem, ali da gubis 50:30 na poluvremenu, nema opravdanja, ni izostanci, nista. Ko da smo mi pre dva dana rovarili u Istanbulu, a oni lezilebovali ovde protiv Asvela, a ne obrnuto. Da, ovo sam i ja pricao pred ovu mini-seriju Vir-Asvel-CZ Mi smo morali da dobijemo sve tri utakmice da bi uopste dali sebi za pravo da razmisljamo o 'sigurnom' play-of-u. Kako sada stvari stoje a gledajuci raspored i stanje na tablici, bice grcevita borba za taj play-in. Na zalost, ova ekipa jednostavno ne klikce kao proslogodisnja. PJ je dovoljno drugaciji igrac od Exuma da mozemo da kazemo da smo izgubili bas mnogo od Dante-ove eksplozivnosti i sposobnosti da igra (i zatvara utakmice) jedan na jedan. Mnogi su, sasvim ispravno, pricali da ce Lesora biti vrlo tesko zameniti, odlican rad nogu i eksplozivnost za C-a, konstantna prisutnost na ofanzivnom skoku, mogucnost igranja PnR.. Kaminski i Kaboklo su prosto drugaciji igraci, i kao sto rekoh, to sve za sada jos uvek ne leze kako bi mi voleli. Tesko je jebiga, Zeljko konstantno pominje zgusnut raspored, konstantna putovanja, nedostatak treninga, ali kako je nama tako je i ostalim ekipama. 2
Jimmy Kowalski Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 18 minutes ago, lord_s said: Tesko je jebiga, Zeljko konstantno pominje zgusnut raspored, konstantna putovanja, nedostatak treninga, ali kako je nama tako je i ostalim ekipama. Pa bas zato niko ne dominira, osim Reala. Da smo juce pobedili bili bismo 4. na tabeli. Nista nije izvesno, pogotovo na pola sezone.
Kreator Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 8 hours ago, SNARC said: Ide se Feneru, Panati, Monaku i Virtusu..dolaze nam Makabi i Zalgiris. Sa dve pobede u tih 6 da se u gujscu sutamo. I jos jedan derbi u medjuvremenu..mnogo toga ne ide na ruku. Sa dve pobede u tih 6 verovatno se opraštamo i od play-in. Jbg, krediti su potrošeni, mora da se dobija u gostima nešto. Plus ti niko ne garantuje da ćeš dobiti Makabi kod kuće.
*edited by mod Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 21 minutes ago, BlackGeorge said: Sa dve pobede u tih 6 verovatno se opraštamo i od play-in. Jbg, krediti su potrošeni, mora da se dobija u gostima nešto. Plus ti niko ne garantuje da ćeš dobiti Makabi kod kuće. Ne baš. Uz pretpostavku da je 17-17 dosta za plej-in. Zadnjih pet kola imamo 3 zicera tako da bi trebalo skupiti još dve. Naravno ako bi kojim slučajem završili učešće u plej-in fazi to bi bio popriličan neuspeh. 1
Vasilij Zajcev Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 Mislim da se ovde radi i o 1 grešci koja je ponovljena 2x, tj. u svakom od tri Želimirova rostera, a to je taj treći igrač u ekipi. Okosnicu tima su činili Panter i Ledej, F4 duo, i isprva se pokušalo sa onim Kurucom. Neostvarenim NBA igračem.. Tu se puklo, pa je Željko lično išao u Atinu u drugom prelaznom roku da ubedi Papapetrua, kapitena i EL igrača sa ozbiljnom reputacijom, da dođe i bude taj treći.. Opet pušangija. Ovo leto je to trebao da bude Mirotić, što se iz ove perspektive (povrede ahilove tetive) ispostavlja opet kao greška, čak i u rangu novca bačenog na Kaminskog, za koga sam siguran da ne bi dolazio da je ovaj došao.. Tri ozbiljne greške iz tri prelazna roka, gde četvrtog (pod ovom strukomtm) vrlo moguće neće biti. Na sve to prospekti (Balša, Jam, božemioprosti Trifa) podbacili ili izdali, i to je to, dobija se limitirana ekipa. Prošlu sezonu su iščupali Dante i Lesor ali oni nisu ni bili projektovani kao nosioci.. Ako 1 sezonu podelimo na tri dela, prelazni rok-prvi deo (uigravanje)-drugi deo (rezultati), mi imamo 2/8 uspešnih deonica, tj. prelazni i drugi deo prošle sezone, sa ozbiljnim izgledima da bude 2/9 do kraja. Uz brdo potrošenih para.. Mislim da će Obradoviću na leto stići neke ponude, od PAO, Fenera, MIlana or so, gde će neku prihvatiti, a nama će ostati lamenti i legende o prljavom Ljulju i pokvarenom Mirotiću. Što opet u kontextu neke navijačke katarze (i prečišćavanja) uopšte nije loše.. Pojačano ide na qrac ova Partizanova new age publika koja je spremna da plati ozbiljne cifre samo da bi se tagovala u Areni jer place to be. 3
booyaka Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 Potpuno pogrešno je koncipirana igra, vama su najbolji asistenti Naneli i PJ sa po 3,1 asistencijom po utakmici, i zauzimaju 34-to i 35-to mesto najboljih asistenata, a po tom parametru ste 15-ti tim takmičenja. Previše se igra na individualni kvalitet a premalo timske igre. Još i imate dobre rezultate s obzirom na tu činjenicu.
sasailic Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 8 hours ago, booyaka said: U narednih 10 utakmica u EL zaključno sa Barsom dobijate 4, sve kod kuće + Armani na strani. Vango ti li si?
Recommended Posts