J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Idi bre u kurac. Digni Kevine odmah posle te kradje. Dve trojke da se vratimo skroz i ne vredi. 1 1
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 ok ako nista pobedili smo u manjem broju prekrsaja 1
Ted Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 1 minute ago, napadaj said: Ništa čudno - domaći ne znaju, pa im loženje samo šteti, a strancima zvižde muda. zvižde i meni.......ja zaista imam pametnija posla nego da gubim vreme sve čekajući dal će oni i kada da pronađu motiv. 1 minute ago, ToniAdams said: ne mislim da nedostaje motiv, nedostaje nekakva substanca, pomislio bih da je to recimo ono lesorovo glupiranje u tajmautima ali otkud ja znam moguće......ne umem da definišem. znam samo da trenutno izgledamo kao skupa igračka koja ne funkcioniše. 1
MiddleClass Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 7 minutes ago, J.R. Cash said: Idi bre u kurac. Digni Kevine odmah posle te kradje. Dve trojke da se vratimo skroz i ne vredi. 3
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 nista, puntera i ledeja cuvati samo za el (ne znam da li to sme uopste po pravilima), sacekati aleksu, biti fini sa kaboklom jer je detinjast, a ostali su nebitni, pa sta bude
Micko8 Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 46 minutes ago, J.R. Cash said: Da, meni je reper najznacajnija i najbolja serija kluba u poslednjih 30 godina. Kosarka na najvisem nivou. Ovakvom Partizanu danas ne bi pomogao ni Jokic. Alkos Jokic ne moze da pomgne ni Denveru ove sezone. 1 2
SNARC Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 2 minutes ago, Ted said: zvižde i meni.......ja zaista imam pametnija posla nego da gubim vreme sve čekajući dal će oni i kada da pronađu motiv. moguće......ne umem da definišem. znam samo da trenutno izgledamo kao skupa igračka koja ne funkcioniše. Meni od pocetka smrdi na ozbiljne greske u prelaznom roku..Madar i Mirotic su neplanirano iznenadili svojim gestovima, moralo je da se krpi tu..Kaminski nije ni blizu dobar za ovaj nivo, PJ se nalazi pa se ne nalazi..Ponitka i Jaramaz da ne komentarisem.. Umor stigne ostale i onda bude tanko. Ne sekiram se, verovatno ce biti jos gore..prosle godine je krenulo na dobro negde u ovom momentu, ove moze sa bude obrnuto. 1
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 5 minutes ago, MiddleClass said: Najbolje da se Panter plasi da sutne. Hteo je da odigra pametno, na kraju i jesmo dobili otvoren sut iz tog napada, ali minus 20 na strani se ne stize samo pametnom igrom, mora i neko ludilo da se ubaci, a to je bila prava prilika. 2
April Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Mene su svi naduvali kad sam pre tri meseca napisao da je Kaminski zreo za otkaz Tad se još mogao neko ubaciti u sistem. Sad nema smisla, neka dominira protiv Krke.
MiddleClass Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 2 minutes ago, J.R. Cash said: Najbolje da se Panter plasi da sutne. Hteo je da odigra pametno, na kraju i jesmo dobili otvoren sut iz tog napada, ali minus 20 na strani se ne stize samo pametnom igrom, mora i neko ludilo da se ubaci, a to je bila prava prilika. Slazem se naravno za Pantera, ali dosta igraca su bili stegnuti na otvorenim trojkama pa mi je ovo dobro doslo
Choda Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 1 minute ago, April said: Mene su svi naduvali kad sam pre tri meseca napisao da je Kaminski zreo za otkaz Tad se još mogao neko ubaciti u sistem. Sad nema smisla, neka dominira protiv Krke. Bice Kaboklo Smajli i Ledej na 4-5 protiv cigana i to je to, Frank je teska prevara od igraca.
Ted Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 (edited) 15 minutes ago, SNARC said: Meni od pocetka smrdi na ozbiljne greske u prelaznom roku..Madar i Mirotic su neplanirano iznenadili svojim gestovima, moralo je da se krpi tu..Kaminski nije ni blizu dobar za ovaj nivo, PJ se nalazi pa se ne nalazi..Ponitka i Jaramaz da ne komentarisem.. Umor stigne ostale i onda bude tanko. Ne sekiram se, verovatno ce biti jos gore..prosle godine je krenulo na dobro negde u ovom momentu, ove moze sa bude obrnuto. pa dobro, ta priča sa prelaznim rokom je sada daleka prošlost. a ne verujem i da postoji klub koji je sve svoje želje ostvario u prelaznom roku 100%. i drugi su umorni i drugi se povređuju, gotovo da nema tima sa kojim smo igrali da sada da je bio kompletan. ali da se ovako izgubi utakmica, bez otpora, bez opaljenog metka, pa još derbi......šta ja znam, meni je to skandalozno. pri čemu se ne radi o protivniku koji je jači od nas, niti je nekakav favorit. ja imam problem sa ovim Partizanom, naprosto mi se ne sviđa. nije mi se sviđao ni prve sezone, druge sezone mi je bio bolji (pre svega zbog simpatija prema dva igrača kojih sada nema i prema jednom koji je tu još uvek), a ove sezone mi je kao i prve. mislim, nije to ništa objektivno, to je samo moj lični utisak i nemogućnost da se povežem sa ekipom na pravi način. objektivno, svakako da i ova ekipa može dosta više nego što sada pruža. pokazali su to u nekim intervalima ove sezone, ali od neke konstantnosti za sada ni traga. Edited January 4, 2024 by Ted
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 ne kapiram snebivanje kad treba da se kritikuje voljeni tim, osim ako nisi retard ne vidim kako mozes protumaciti to kao zlu nameru. realno smo imali kretenski prelazni, ona prica sa spam mejlom oko madara je otprilike oslikala kako smo stihijski sve radili. pa mirotic, ok tu su vise sile bacile nekakvu anatemu pa kapiram da nismo nista mogli da izboksujemo, ali morali smo imati bekap plan. osim ako neko ne veruje u one sumanute price forumskih znalaca da su te pare bile samo za njega i da nismo mogli ni na sta drugo da ih trosimo. kaminski je decko smehotres, ne kapiram odakle kod nas i cija je ideja da je to lik za borbu na f4, bukvalno lik koji najmanje pripada u evro ligi od svih, i to nije nesto sto je pitanje navikavanja na kosarku u evropi, prosto je limitiran. ponika je u perspektivi kapiram bio dojaja potpis ali se ocigledno ne uklapa i nisam najsigurniji zbog cega nam i dalje igra (ok, mozda ne mozemo da raskinemo ugovor, u te stvari se bas ne razumem), pj je lik koji bi mogao sa igracem na ledjima da uleti u reket i zakuca, ali iz nekog razloga bira da bude strpljivTM ali i pored tog strpljenja kada god je pritisak se pogubi i deluje kao da ne zeli da bude na terenu, dakle sve suprotno od egzuma kog je trebao da zameni, smiti mi deluje kao dobra kupovina ali prekasna, OJ je brat ali je realno ovde zato sto je jeftin, znaci dva koraka unazad spram jama dara, jedino mi je kaboklo delovao kao neko ko bi mogao mozda da u dobroj meri zameni proslogodisnjeg kaunterparta, ali vrv sam tu podlegao hajpu koji sam sebi stvorio. u svakom slucaju uz kapitena koji realno nije (zasad) ni blizu onog od prosle godine, nemam neka velika ocekivanja, cigani ce nas osuriti u finalu, ako nas pre toga neki studentski centar ili slicno ne izbaci. u evropi stvarno ne mislim da imamo sta da trazimo, a imali smo momentum i hajp i kintu i trebali smo biti bolji nego prosle sezone. al ajd, nek se najedem govana na kraju sezone, ja prvi navijam za to. 1
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 4 minutes ago, MiddleClass said: Slazem se naravno za Pantera, ali dosta igraca su bili stegnuti na otvorenim trojkama pa mi je ovo dobro doslo Da, fino su im se skupila muda, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom je to bila solidna kosarka, ali je kanal bio predubok (opet, zbog sekvence Smajli na Gedraitisu i psolednjeg minuta druge cetvrtine). 3 minutes ago, Choda said: Frank je teska prevara od igraca. Nije on nikakva prevara, to je sto se znalo da jeste kad je dosao. Nas najbolji low post igrac, ima elitni footwork dole, najbolji je dodavac u timu, i generalno odlican napadac cak i kad sutira ispod svojih mogucnosti. S druge strane, to je jedna kratkoruka raga sa uz Tristana najgorim nogama u EL. Nemocan na iskakanju, nemocan u dropu, nemocan na skoku. I takav moze da bude koristan u pojedinim delovima utakmice, ali ne mozes da racunas na njega. I sve to bi bilo ok da nije verovatno treci najplaceniji igrac tima. Od pocetka smo pricali da je promasaj ako treba da igra 20+ minuta, a za te pare treba. 6
Recommended Posts