Kreator Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 1 minute ago, J.R. Cash said: Slab, ali je bolji suter od toga. Problem je sto ne moze da uhvati ritam jer ne moze da ostane na terenu zasto sto nije los odbrambeni, nego katastrofalan odbrambeni centar. A jbg to će se ispostaviti (loša odbrana) kao nepremostiv problem za igranje vrhunske evropske košarke. Sviđa mi se njegov beskropomisan stav kada treba da šutne za 3, nema razmišljanja, ako imaš poziciju - šutiraj. Ali mi se čini da nije neki kvalitetan šuter sa dalekih pozicija.
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 moram priznati da sam ocekivao da smiti malo vise igra pleja ako je vec doveden da igra pleja, al aj, mozda bude uskoro
Jimmy Kowalski Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Just now, BlackGeorge said: A jbg to će se ispostaviti (loša odbrana) kao nepremostiv problem za igranje vrhunske evropske košarke. Sviđa mi se njegov beskropomisan stav kada treba da šutne za 3, nema razmišljanja, ako imaš poziciju - šutiraj. Ali mi se čini da nije neki kvalitetan šuter sa dalekih pozicija. Ima 35%. To je za centra vise nego dobro. 1
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 bogami panter ozbiljnu pravi razliku, za yveydu
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Just now, ToniAdams said: bogami panter ozbiljnu pravi razliku, za yveydu cuo me brat 1
Kreator Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 (edited) 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ima 35%. To je za centra vise nego dobro. Hvala. Mislio sam da ima plafon 25%. Loš utisak.. I evo ga daje trojku za 9 razlike. Edited January 4, 2024 by BlackGeorge
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 3 minutes ago, ToniAdams said: moram priznati da sam ocekivao da smiti malo vise igra pleja ako je vec doveden da igra pleja, al aj, mozda bude uskoro Covek nije plej i nije zato doveden. 1
Ted Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 bacih pogled na razvoj rezultata......vidim da smo ovu utkamicu izgubili posle 7 ipo minuta, otišli u kurac bez ikakve reakcije (bar da mogu da je vidim po kretnju rezultata) šta drugo reći kad ni na derbiju nema motiva.......bravo kreteni, muda ko klikeri, srce u petama. ajd sad malo ladovina i protiv Krke, može to i kući da se izgubi, ako se još samo malo ne potrude 2
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Kako god, vrlo dobro drugo poluvreme. Prvo je bilo uzasno, ali bez Smajlija na 4 i pametnijim poslednjim minutom utakmica ne bi bila van dometa.
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 1 minute ago, J.R. Cash said: Covek nije plej i nije zato doveden. pa pricao je i kapiten kako ce ovaj imati ulogu vise da razigrava nego dosad kako je igrao
napadaj Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Just now, Ted said: šta drugo reći kad ni na derbiju nema motiva....... Ništa čudno - domaći ne znaju, pa im loženje samo šteti, a strancima zvižde muda.
SNARC Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Preslo mi u naviku da cujem obruc i pre nego sto Smit sutne za 3
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 2 minutes ago, Ted said: bacih pogled na razvoj rezultata......vidim da smo ovu utkamicu izgubili posle 7 ipo minuta, otišli u kurac bez ikakve reakcije (bar da mogu da je vidim po kretnju rezultata) šta drugo reći kad ni na derbiju nema motiva.......bravo kreteni, muda ko klikeri, srce u petama. ajd sad malo ladovina i protiv Krke, može to i kući da se izgubi, ako se još samo malo ne potrude ne mislim da nedostaje motiv, nedostaje nekakva substanca, pomislio bih da je to recimo ono lesorovo glupiranje u tajmautima ali otkud ja znam
Recommended Posts