J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Jesmo, al je tim bio spremniji i igrao sa pet puta vise energije i hrabrosti. I pred svojim navijacima.
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 pa eto, tebi je reper tekma sa realom meni protiv ovog istog tima 1
SNARC Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 2 minutes ago, ToniAdams said: nismo li bez pantera a sa ledejom tukli ove? Tad je Aleksa poludeo..sad nema ko
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Da, meni je reper najznacajnija i najbolja serija kluba u poslednjih 30 godina. Kosarka na najvisem nivou. Ovakvom Partizanu danas ne bi pomogao ni Jokic.
goofs Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Ciganski bekovi bolje čuvaju našeg centra nego što naši centri čuvaju njihovog centra. 1
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 2 minutes ago, SNARC said: Tad je Aleksa poludeo..sad nema ko pa eto jos jedan prilog mojoj tezi da panter nije najvazniji, sem protiv reala
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Just now, goofs said: Ciganski bekovi bolje čuvaju našeg centra nego što naši centri čuvaju njihovog centra. Sve sto njihovi centri daju je iz pnr. Bolomboj je sad ubacio ovo jer Naneli lose rotira kao low man. Sporo, mlako i neodlucno. Zvezdin jedno sedmi pametan faul dole. Mi mislim da nijedan nismo napravili.
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Just now, ToniAdams said: pa eto jos jedan prilog mojoj tezi da panter nije najvazniji, sem protiv reala Trener je izjavio ne samo da je najvazniji, nego da je uz Tavaresa igrac koji pravi najvecu razliku za neki EL tim.
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Just now, J.R. Cash said: Trener je izjavio ne samo da je najvazniji, nego da je uz Tavaresa igrac koji pravi najvecu razliku za neki EL tim. a onda ok
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Jebote, kakav faul Poljaka. Neverovatna razlika u koncentraciji dva tima.
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 ne kapiram ponitku, doduse gledao sam ga samo onda kad je sam pobedio sloveniju i najstrasnije se nalozio, covek kao da je lobotomiziran
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 A teraj se Naneli u kurac. Skide mu jebeni GIdraitis skok sa glave.
Ted Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 6 minutes ago, J.R. Cash said: Jesmo, al je tim bio spremniji i igrao sa pet puta vise energije i hrabrosti. I pred svojim navijacima. energuju i koncentraciju i Željko stalno pominje. zapravo prečesto, verovatno zbog odsustva iste većim delom sezone ne znam šta se dešava na parketu pošto ne gledam, al sad sam bacio pogled na sofascore i forum pa imam neku sliku. naravno da će Zvezda da te oduva ako te oduva i Zadar u dupe da se bijemo ako uđemo u prvih 10. generalno, ova sezona za sada je kurton, razne varijante kurcobolje sa povremenim dobrim intervalima, sve garnirano skandaloznim porazima u abi
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 e jel se prica ista o novom ugovoru za Zoca? ako se ne varam ovo mu je posl sezona.
SNARC Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Just now, ToniAdams said: e jel se prica ista o novom ugovoru za Zoca? ako se ne varam ovo mu je posl sezona. Sad ce da te spale ovde
Recommended Posts