ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 smajli se usro, ne lici mi na njega al jebiga
April Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Ima li naša forma veze sa skidanjem logotipa MTS sa dresova? 1
Jimmy Kowalski Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 4 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Tebra, jesi realan? U opstem kanalu ti vodis svoj rat protiv 1 igraca. Meni je to nadrealno, svi podbacili, ukljucujuci i trenera u pripremi tekme, ali daj da opljunem po onom kome nervira..
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 2 minutes ago, ToniAdams said: smajli se usro, ne lici mi na njega al jebiga Bolomboj se kocka, ispadne, Smajli nema muda da to kazni. Neki drugi put bi to zakucao, danas gledao kome da doda. Kompletan tim je sasran. Losa forma, protivnik u naletu, udarili u zid i jebiga. Sve se to desava, ali Smajlijevi minuti na 4 i ovaj poslednji minut me ubijaju. Bez toga je stvarno moglo. 1
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 1 minute ago, April said: Ima li naša forma veze sa skidanjem logotipa MTS sa dresova? ima al je bust kratko trajao, samo prve 3/4 protiv asvela
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 (edited) ... Edited January 4, 2024 by ToniAdams
Mindaugas Žukauskas Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Može li ikako Ponitka da čuva Gudraitisa?
SNARC Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Može li ikako Ponitka da čuva Gudraitisa? Ono sto Ponitka generalno moze, izgleda da sve svodi na malo do nikako..
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Može li ikako Ponitka da čuva Gudraitisa? Moze bilo koji bek. 1
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 ok, jasno je da je ledej glavni igrac i da ga se mora cuvati ko vodu na dlanu, zaista ga ne bih skidao do kraja ni za jednu abu, pa ako se konsolidujemo a verujem da hocemo, trebalo bi ovo biti ok.
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 (edited) Nece nas ni nicije lopte. I ovu smo oteli iz treceg pokusaja. Edited January 4, 2024 by J.R. Cash
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 1 minute ago, ToniAdams said: ok, jasno je da je ledej glavni igrac i da ga se mora cuvati ko vodu na dlanu, zaista ga ne bih skidao do kraja ni za jednu abu, pa ako se konsolidujemo a verujem da hocemo, trebalo bi ovo biti ok. U seriji protiv Reala se videlo koje najvanziji igrac. Belodano. Ali Ledej je odmah iza. 1
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 4 minutes ago, J.R. Cash said: U seriji protiv Reala se videlo koje najvanziji igrac. Belodano. Ali Ledej je odmah iza. nismo li bez pantera a sa ledejom tukli ove?
Recommended Posts