Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Pa opet ce Siki da zakasni sa prijavom. Garant..

Posted (edited)

Onda je jasno da nešto slično i navijači Partizana mogu da očekuju od Poljaka koji će igrati na poziciji upražnjenjoj odlaskom Joanisa Papapetrua.

"Opet ne bih da koristim kliše izraze, ali jednostavno to je tako, šta Željko Obradović bude želeo od mene, to ću da radim. Znam da uvek mogu da dam sve od sebe na parketu. Bez obzira da li su to poeni, skokovi ili odbrana, jednu stvar radim tokom čitave karijere, a to je da nikada ne gledam svoju statistiku. Ako pomognem timu da pobedi, zadovoljan sam. Ako postignem 30 poena, a tim izgubi, šta sam postigao? Nismo ispunili cilj. Partizan ima velike ambicije, a ako želite da budete deo velikog tima sa velikim ambicijama, ne smete da imate veliki ego. Tačnije, možete da ga imate, ali mora da bude sklonjen po strani, u funkciji ekipe. Ono što mogu da poručim navijačima je da ću sebe staviti u funkciju tima, to je moja najveća prednost".

Već sam ga zavoleo. :ziga:

Kako sam ističe, nije Partizan Mozzart Bet bio jedini zainteresovan za reprezentativca Poljske koji je na košarkaško tržište ušao kao slobodan agent posle solidne sezone u dresu Panatinaikosa gde je stigao na poziv Dejana Radonjića.

"Razgovarao sam sa Crvenom zvezdom i Makabijem, tu je bio i Partizan, imao sam opcije, ali na kraju su ime i poziv Željka Obradovića prelomili u korist Partizana. Svideo mi se projekat, tim koji želi da napreduje. Još dok sam bio u Panatinaikosu sam video da je ekipa odlična, da klub ima velike ambicije, čak i sa strane gledajući kako sve to izgleda pomislio sam da je to odlična organizacija, a kad sam zvanično deo toga uveriću se u sve i sam. Zasad sve ide kako sam očekivao."

Sa drugima se razgovara i onda zazvoni telefon, pa kaže: "Željko ovde..." i sledi potpis. :ziga:

Vratili smo temu na Željka Obradovića. Tačnije na momenat kada je kontakt uspostavljen.

"Iskren da budem, prvi put sam sa trenerom razgovarao još na početku prošle sezone. Igrali smo protiv Partizana i trener mi je prišao, čestitao mi je na izdanjima na Evrobasketu, nekoliko minuta smo razgovarali, i tada smo uspostavili inicijalni kontakt koji je na mene ostavio veliki utisak. Nema potrebe da pričam o uspesima legendarnog trenera, to svako zna, ali tada je bio prvi kontakt. 

Željko završava igrače deset meseci pre prelaznog roka. :ziga:

Edited by BlackGeorge
  • +1 3
  • Hvala 1
Posted (edited)
13 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa opet ce Siki da zakasni sa prijavom. Garant..

treba uvesti radno mesto u kkp "Rukovalac spam&junk foldera"

zadatak je da bdi nad ovim folderima, dojavljuje informacije nadležnima i prosleđuje ove poruke u inbox

Edited by Ted
  • +1 1
Posted

Dodajte u naziv teme da smo Ostojini svedoci.

• +1 2
Posted
6 minutes ago, Ted said:

treba uvesti radno mesto u kkp "Rukovalac spam&junk foldera"

zadatak je da bdi nad ovim folderima, dojavljuje informacije nadležnima i prosleđuje ove poruke u inbox

Novi tehnoloski izazovi zahtevaju prilagodjavanje. Ocekujem da ce na sledecoj sednici upravnog odbora biti predlozeno nesto poput ovog sto si rekao. Da sledecu sezonu docekamo spremno na svim frontovima..

Posted
5 minutes ago, Milošica said:

Dodajte u naziv teme da smo Ostojini svedoci.

jbt ništa originalno da smisle

tužna oivičenost

:sad:

• +1 4
Posted (edited)
10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jbt ništa originalno da smisle

tužna oivičenost

:sad:

Evo botovanje pominje kralj, jel realno ovo jbt :D

Edited by Milošica
  • +1 1
  • Tužno 1
Posted

Dakle...vi ste bili "tamo" malo  "diskutovali" i dobili po nosu..pa dosli ovde da gundjate 

Spoiler

:laugh:

• Haha 5
Posted

vidim nervoza, vreo dan, otišao freefacu…

pa da sublimiram ovde, ako je dule od rebrače koji kad je došao u partizan levi dvokorak pogađao u procentu od -20% napravio legitimnog nba igrača, onda bi od ognjena dobrića napravio igrača za top tier el klub posle tri sezone

• +1 2
  • Haha 2
  • Hvala 1
Posted

Vladika jos nije potpisao? Cujem fina vecera bila u Podgorici, verovatno riba a mozda i biftek

Gotivim ovog Ponitku, ima vise razloga

Jos Nick i da se pali masina

Posted
2 minutes ago, mozzer said:

Vladika jos nije potpisao? Cujem fina vecera bila u Podgorici, verovatno riba a mozda i biftek

Gotivim ovog Ponitku, ima vise razloga

Jos Nick i da se pali masina

Ako misliš na Mirotu on ne može da potpiše dok se ne dogovori sa Barsom oko raskida ugovora. Koliko procenata da im "oprosti".

• +1 1
Posted
8 minutes ago, BlackGeorge said:

Ako misliš na Mirotu on ne može da potpiše dok se ne dogovori sa Barsom oko raskida ugovora. Koliko procenata da im "oprosti".

Njega naravno. Ok da sacekamo onda....

Posted
27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pa da sublimiram ovde, ako je dule od rebrače koji kad je došao u partizan levi dvokorak pogađao u procentu od -20% napravio legitimnog nba igrača, onda bi od ognjena dobrića napravio igrača za top tier el klub posle tri sezone

Lupetas na osnovu stecenog straha od Dobrica koji je cesto znao da zatrpa u derbijima a inace su ga zvali gvozden u mladjim kategorijama dok sada ide u Virtus na racun suta, meni to deluje kao dobar posao kluba u razvoju igraca. 

• +1 1
  • Haha 2
  • Tužno 1
Posted

desetogodišnji razvitak u fabrici metalnih poluproizvoda

jbg da se orjentisao na knjigu bio bi nobelovac do sada

• +1 1
  • Haha 2
Posted
58 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Nije to ništa spram toga šta je Radonjić napravio od Fakua. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...