Shan Jan Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Ma pogubljeni smo i u napadu i u odbrani. Ko da je tim proveo celu noc na nekom splavu. 2
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Poceli smo dobro u odbrani do nepotrebnoh Smajloijebog overhelpa iz kog je Hanga dao trojku iz kornera. Posle smo primili 5 user poena. Napad je problem. Grozne odluke, slaba reakcija na Zvezdinu agresivnost. Nema sigurnosti nikakve, ni najlakse suteve ne mozemo da ubacimo. Ovo bi trebalo Panter da preuzme, nek rizikuje malo. 2
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Ubise Kaminskog u piku. Malo nas i nece, sad izbijemo loptu, odbije se njima.
Shan Jan Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Kako mi ne gubimo 20 razlike meni nije jasno. Dobijamo ovo, gore ne moze.
J.R. Cash Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 (edited) Deluje da ovo ide na stoka razlike. Moramo da pronadjemo zaturena muda ako mislimo da se iole vratimo u utakmicu. Ne mozemo da uhvatimo skok iako su trojica nasih na lopti. Nismo u utakmici uopste. Sad Andjusic nije u stanju najnormalniji pas da porsledi tako da Naneli moze da je sutne. Edited January 4, 2024 by J.R. Cash
arheolog1981 Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Hahaha, pa dajte im 4 pokušaja po posedu. Čista želja i zalaganje su ovi ofanzivni skokovi zvezde. Mi čekamo da nam lopta padne u ruke 2
Recommended Posts