BWA Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Božić je prije 2 godine bio u Širokom. Liga BiH, nemoj da se blamiramo. 1
Ted Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 (edited) 9 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Tede, nas sponzor je onaj kompozitor Mozzart. Nikakve Maxbetove, Meridijane i sl. ne treba prenositi.. znači samo Mocart ima pravo da nas navijače zajebava, bere kožu na šiljak, najavljuje, odjavljuje isl meni bi baš bilo kul, posle pravoslavnog Božića da slaviimo malo i katoličkog drugo mogao bi taj Božić da pravi super fore sa činjenocom da je Hrvat. tipa, ceo život sam maštao da igram za najveći Hrvatski klub, pre Jelačića Bana voleo sam samo Partizana itd isl. da bude jedno neklasično predstavljanje Edited July 13, 2023 by Ted
goofs Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 9 minutes ago, BWA said: Kakav Luka Božić jbt. Stranac bekap koji bi se raspao pod pritiskom. Taj ne bi znao gdje je lijevo gdje desno. Ostoja, pročitaj ovo! Kakve veze ima sto je stranac, kad domacih igraca nema u ponudi, ili su kod Miska. Davao je 20ak poena i nama i ciganima i cedevitama prosle sezone, a sve to igrajuci za metiljavi Zadar. 1
BWA Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Just now, goofs said: Kakve veze ima sto je stranac, kad domacih igraca nema u ponudi, ili su kod Miska. Davao je 20ak poena i nama i ciganima i cedevitama prosle sezone, a sve to igrajuci za metiljavi Zadar. Davao je toliko baš zato što je igrao za Zadar. Raspalu ekipu bez ikakvog pritiska.
Jimmy Kowalski Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Ponitka za Mozzart Sport: Razgovarao sam sa Zvezdom i Makabijem, sa Željkom sam pričao još prošle godine "Razgovarao sam sa Crvenom zvezdom i Makabijem, tu je bio i Partizan, imao sam opcije, ali na kraju su ime i poziv Željka Obradovića prelomili u korist Partizana. Svideo mi se projekat, tim koji želi da napreduje. Još dok sam bio u Panatinaikosu sam video da je ekipa odlična, da klub ima velike ambicije, čak i sa strane gledajući kako sve to izgleda pomislio sam da je to odlična organizacija. Partizan je dva puta pobedio Panatinaikos, na tim mečevima sam se uverio u kvalitete igrača. Kevin Panter je lider i baš mi je drago što je ostao, kao i Zek Ledej, ali još je momaka koji su pokazali veliki kvalitet, igrali su timski, borili su se i to mi se najviše svidelo. Mislim da mogu u takvu kulturu i atmosferu lako da se uklopim" A zbog ovog mi je odmah postao omiljeni igrac: "Ha-ha-ha, stvarno nemam niti jednu društvenu mrežu, pa ne znam šta se dešava na internetu i da li su navijači oduševljeni mojim dolaskom. Dobio sam dosta poruka od prijatelja, čestitaju mi na izboru, poželeli su mi sreću". 1 1
goofs Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Pa da, ali i za nas bi igrao minute u ABA ligi, EL bi krpio 5-10min maksimalno i to samo neke lakse utakmice. To je uloga koju ima Andjusic recimo ili Trifa. Nemamo backup 4ku, nismo je imali ni prosle sezone, krpili smo se Papapetruom po potrebi i to nije uvek bilo najsjajnije, ali ok, radilo je posao. Ovaj bi igrao isto to, a garant je tri put jeftiniji od Janisa.
BWA Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ponitka za Mozzart Sport: Razgovarao sam sa Zvezdom i Makabijem, sa Željkom sam pričao još prošle godine "Razgovarao sam sa Crvenom zvezdom i Makabijem, tu je bio i Partizan, imao sam opcije, ali na kraju su ime i poziv Željka Obradovića prelomili u korist Partizana. Svideo mi se projekat, tim koji želi da napreduje. Još dok sam bio u Panatinaikosu sam video da je ekipa odlična, da klub ima velike ambicije, čak i sa strane gledajući kako sve to izgleda pomislio sam da je to odlična organizacija. Partizan je dva puta pobedio Panatinaikos, na tim mečevima sam se uverio u kvalitete igrača. Kevin Panter je lider i baš mi je drago što je ostao, kao i Zek Ledej, ali još je momaka koji su pokazali veliki kvalitet, igrali su timski, borili su se i to mi se najviše svidelo. Mislim da mogu u takvu kulturu i atmosferu lako da se uklopim" A zbog ovog mi je odmah postao omiljeni igrac: "Ha-ha-ha, stvarno nemam niti jednu društvenu mrežu, pa ne znam šta se dešava na internetu i da li su navijači oduševljeni mojim dolaskom. Dobio sam dosta poruka od prijatelja, čestitaju mi na izboru, poželeli su mi sreću". Ovo kao da sam mu ja lično sastavio izjavu. 1
BWA Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 5 minutes ago, goofs said: Pa da, ali i za nas bi igrao minute u ABA ligi, EL bi krpio 5-10min maksimalno i to samo neke lakse utakmice. To je uloga koju ima Andjusic recimo ili Trifa. Nemamo backup 4ku, nismo je imali ni prosle sezone, krpili smo se Papapetruom po potrebi i to nije uvek bilo najsjajnije, ali ok, radilo je posao. Ovaj bi igrao isto to, a garant je tri put jeftiniji od Janisa. Zašto onda ne dovedemo Beslaca? Domaći igrač, željan dokazivanja i vjerovatno znatno jeftiniji.
Milošica Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Just now, BWA said: Zašto onda ne dovedemo Beslaca? Domaći igrač, željan dokazivanja i vjerovatno znatno jeftiniji. Miško menadžer 1
johan nagel Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Божић је имао сумануту статистику у Аби али то је ипак Задар у којем је имао такву улогу да је играо буквално све, као кад зализано гованце хоће да исфорсира неког талента у Меги па онда овај у необавезној кошарци набуџи сурову статистику. Кад би га довели у Ккп где би морао да се уклопи у систем и да има неупоредиво мању улогу постоји више него реална шанса да би се распао. Опет за Аба ниво би сигурно могао да одради улогу бекапа, за евролигашки ниво у екипи која напада ф4 по речима Пошумљеног, тешка прича. А и свакако нам долази Миротић. 1
Nikodije Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Lik bukvalno može da igra samo u Zadru gde mu daju loptu a ostali se sklone. Smešno. 2
Ted Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 (edited) niko da komentariše vest dana, odnosno da ćemo ponovo igrati kls znači treba nam domaćih igrača za to, pošto je takmičenje previše prestižno da bi u njemu učestvovala neka gomila stranaca stoga, daj pet Beslaća!!!! Edited July 13, 2023 by Ted 1
Kreator Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 36 minutes ago, Ted said: niko da komentariše vest dana, odnosno da ćemo ponovo igrati kls Evo ja ću: Serem se u tu i takvu ligu ako Čović nastavlja da gazduje njom sa raznim Leon DeKameleon likovima, četvorokoracima i sličnim burleskama. 2
Recommended Posts