garmonbozia Posted January 1, 2024 Posted January 1, 2024 Za sat vremena ima intervju Pantera sa Milošem (6. lična) na Areni
Mindaugas Žukauskas Posted January 1, 2024 Posted January 1, 2024 11 minutes ago, garmonbozia said: Za sat vremena ima intervju Pantera sa Milošem (6. lična) na Areni Uuuuu Mada sam pogledao toliko njegovih intervjua u poslednjih godinu dana, da ne verujem da ima nešto novo da kaže. Interesantno je da je prilično transparentan kad se priča o parama i ugovorima.
garmonbozia Posted January 1, 2024 Posted January 1, 2024 biće na YT, košarkaška pravila @kud u maglu Simovićuarena 1 (ne-premium) 2
Midžeta Posted January 1, 2024 Posted January 1, 2024 Srecna nam nova braco i sestro @Stela Karacemo ih sve ruzno, uzivo u Berlinu #kakvedameuzgajagrobljeiu2024 3 4
kud u maglu Simoviću Posted January 1, 2024 Author Posted January 1, 2024 da li postoji ‰ šanse da se nađe karta za četvrtak u slobodnoj prodaji
smooth.Op Posted January 1, 2024 Posted January 1, 2024 6 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Uuuuu Mada sam pogledao toliko njegovih intervjua u poslednjih godinu dana, da ne verujem da ima nešto novo da kaže. Interesantno je da je prilično transparentan kad se priča o parama i ugovorima. Meni je ovo najbolji intervju sa njim što sam do sad pogledao. Miloš ume sa Amerima da odradi vrhunski posao. 2
MocaVukotic Posted January 2, 2024 Posted January 2, 2024 Veceras spanac, grk i litvanac, sve tradicionalni prijetelji...
Mindaugas Žukauskas Posted January 2, 2024 Posted January 2, 2024 9 hours ago, smooth.Op said: Meni je ovo najbolji intervju sa njim što sam do sad pogledao. Miloš ume sa Amerima da odradi vrhunski posao. Dobar intervju. Mairosu najjači košarkaški novinar u zemlji
hooyadahoo Posted January 2, 2024 Posted January 2, 2024 Ovi su odvalili Barsu u prošlom kolu, jebali smo čvorka ako jaleen ne ubaci 10 trojki
Recommended Posts