Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

11 trojki pripalio u prvoj tekmi za sveti tim, jbte, kol'ko savesti ne, treba da imaš 😂😂😂. Sviđa mi se jaleen. 

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Jaleen jaleen jaleen jaleen

Please dont take the shot even though you can

• Haha 7
Posted

hahaha

misliš da mu je dunulo pa sam od sebe ispalio 11 komada? sve je to deo game plana što bi rekao ledej

• +1 1
Posted

Dao mu je Zoc punu slobodu da sutira, bilo koga drugog bi klupirao posle 2 promasene trojke. Ja sam skroz zadovoljan, ako izuzmemo ispucavanje za 3 sasvim solidna igra Smita.

• +1 2
Posted

Brat šutnuo više trojki nego Panter za tri utakmice 🤣🤣🤣

• Haha 1
Posted
24 minutes ago, Lord Stef said:

Dao mu je Zoc punu slobodu da sutira, bilo koga drugog bi klupirao posle 2 promasene trojke. Ja sam skroz zadovoljan, ako izuzmemo ispucavanje za 3 sasvim solidna igra Smita.

Tako je, izbacio je to iz sebe, sledeću će da sabije. 

Posted
2 hours ago, Nebojsa said:

a jaleen u dusan stevic modu!

stani malo!  trenirao sam sa likom dule dzabar, to mu je bio nadimak a stevic se prezivao.

ako mislis na onog lika sto je pripaljivao trojke protiv jugoplastike kao blesav na gripe a moka slavnoc im je bio trener ( mislim na zvezdu)

cak je dobio ovacije "objektivne" splitske publike

• +1 1
Posted
54 minutes ago, bradilko said:

stani malo!  trenirao sam sa likom dule dzabar, to mu je bio nadimak a stevic se prezivao.

ako mislis na onog lika sto je pripaljivao trojke protiv jugoplastike kao blesav na gripe a moka slavnoc im je bio trener ( mislim na zvezdu)

cak je dobio ovacije "objektivne" splitske publike

legenda moje generacije... 0 od 7 ili 8 suteva na gripama 88e ili 89e bese. svaku loptu koju je dobio za otprilike 5 minuta igre je pripalio - kralj!

ako se ne varam, i dalje redovno leti vozi bajk po nbg.

Posted
4 hours ago, garmonbozia said:

Danilo :vesala2:

Beskoristan u odbrani, ali zato ništa u napadu ne uradi. Kad li će više to govno da ode da ga ne gledamo više.

Posted

danilo je bio mvp

:nobles:

Posted

Ne znam sta bi Zocu, ali ovakve stvari vise ne smeju da mu se desavaju. Crnogorce su poceli i u Crnoj Gori da hapse, jos samo u Srbiji mogu da mafijaju, ali Zoc ne treba da se mesa u tamosnja razracunavanja sa kriminalom. Sta on koji kurac ima da podrzava bratiju Pavicevic.

• +1 2
Posted

Nek sipa samo brat smiti, biće on dobra zamena za OJ-a

Posted

do asvela posvetimo se lepšim temama

:nobles:

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...