Jimmy Kowalski Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 3 minutes ago, Milošica said: Kao "tek je došao". Objasnio Željko na fin način Videlo se od pocetka da nije najostrija olovka, ali ima svoje kvalitete. Kad bi se spojili kvaliteti Bruna i Franka u jednoj osobi, ponistili bi se svi nedostaci i dobili bismo savrsenog centra. Ali to jednog dana, uz pomoc AI mozda.. 2
garmonbozia Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Imala je igra pre petsto godina, zvala se Impossible Creatures, mogao si da staviš glavu od majmuna na tigra, podseća me na to 1 7
bradilko Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 6 hours ago, SNARC said: Tristan je odlican dok ne pravi vise od dva koraka kad je lopta u njegovom posedu..Kad krene da pravi nesto, usere pod obavezno. te greske u napadu su mahom posledica mladosti, precenjuje svoje telo. neko kilo misica, iskustvo i struka tu pomazu. ali ubedi ti majcin sine da igra odbranu, sa trpi zivotinje koje ce mu pomerari sve organe kad krenu da mu se uguravaju dupetom, da mora malo da isprati nogama a ne samo izigrava svemogucu vetrenjacu i da prepozna nizeg i viseg igraca i da se prilagodi. to mu je najveci problem
ubibobi Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 1 hour ago, garmonbozia said: Imala je igra pre petsto godina, zvala se Impossible Creatures, mogao si da staviš glavu od majmuna na tigra, podseća me na to Ko je mamun, kamenko? 4
Lord Stef Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Smith pored Kk ce igrati I za eSports sekciju Partizana ovo je ok, ako se pokaze kao bust moze da vrati ulozeno kroz strimovanje 1
hooyadahoo Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 6 hours ago, Milošica said: Kao "tek je došao". Objasnio Željko na fin način To je bilo bukvalno nekoliko dana nakon što je došao. Elem, da, ne izgleda preterano produhovljeno, ali mene je lesor nervirao mnogo, mnogo više nego pomenuti, prvih šest meseci u kkp. Što opet ništa ne znači, možda će biti ok, možda neće, još je rano za bilo kakve ocene. Još jedna stvar, PJ jeste odigrao mentolsku utakmicu, ali sve greške su došle iz prevelike želje, on je vrlo inteligentan igrač. Ne zaboravite da je highlight njegove karijere bio jebeni bubble, bez publike, nula atmosfera, tad je igrao najbolju košarku u životu. Meni je ovo žešće pozitivno, primio se na ceo taj grobarski trip ko mladi lukac, biće on doyaya, u stvari već jeste. 2
Milošica Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 59 minutes ago, hooyadahoo said: Meni je ovo žešće pozitivno, primio se na ceo taj grobarski trip ko mladi lukac, biće on doyaya, u stvari već jeste. Ma da, PJ je jedan kroz jedan Partizan. 3
Nebojsa Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 videcemo koliko ce puta zeljko jos pocinjati u el s tristanom u prvoj petorci do kraja sezone. u startu smo usli u minus koji smo jurili do kraja, a izgleda da nasem zajebanom teksasanu ne prija kada pocne sa klupe - ceo mec je bio u kontra-ritmu, ne prvi put ove sezone. zek na kraju 1/8 iz igre. "detalj" koji je mozda i resio utakmicu. tristan nazalost nije na nivou el s ovakvim pristupom i samopouzdanjem. pantera su zlostavljali na obe strane terena u prvih 20 minuta. steta samo sto jednu trojku nije bocnuo. izgleda smo trebali mnogo ranije da dovedemo ovog beka da bi jare proradio. fali nam 1 igrac poput kordinera, da ne kazem da bi bio znacajan upgrade po prikazanom od npr ponjitke.
shimpu Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Ponitka je po mom misljenju mozda i najbolji Poljak koji je igrao u KK Partizan 2
Shaq Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 robia madjia od igraca koji je belezio triple dabl na ep, napravio goreg igraca od zagorca... 1 1
ToniAdams Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Jbt jel ovo onaj Luković što je kod nas igrao?
Milošica Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 1 minute ago, ToniAdams said: Jbt jel ovo onaj Luković što je kod nas igrao? Taj 1
Recommended Posts