smooth.Op Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Kad su za Kabokla pisali da ima problem s glavom i da je to razlog što nije dobacio dalje od EC, ja sam mislio da je to neka luda glava, neki nezgodan temperament. Što ga duže gledam, to mi je jasnije na koje su limite mislili. U prvom poluvremenu su nas najviše kažnjavali napadajući njega i Pantera. Ne znam koji je dogovor bio, ali po ulozi i iskustvu to mora da ode Panteru na dušu. 1
J.R. Cash Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 11 hours ago, J-♣ said: Ne možeš da biraš kog igrača da šalješ na bacanja kada vreme ne radi za tebe Nije bas da ne mozes. Pristup je tebalo da bude - bilo ko osim Belinelija, ali nismo bili organizvoani tu. Jos se Belineli otvorio bez ikakvog otpora Jaramaza. 28 minutes ago, theanswer said: Dozier nam je sa 4 svoja kretenska faula (3 obična i tehnička) direktno izgubio ovu utakmicu. To igraču koji je toliko značajan i koji prima dobre pare ne sme da se dešava. Jedno je da imaš loš dan recimo šuterski ali greške ovog tipa koje su stvar koncentracije ne smeju da se dešavaju. Mislim, smeju ali se onda zna šta je limit. Za Kabokla kaže Aca Trica da je detinjast, da mora da mu držiš pažnju 24/7. Nije ni lako za igrača da se navikne na Željkove rotacije gde ne uđe u igru po 45min uključujući poluvreme. Jasno je da ti moraš da budeš pravi kad god da uđeš i da se od tebe očekuje maksimum ali to je easier said than done. Mislim da nam je PJ i Olimpijakos direktno izgubio losim faulovima. A Bruno nije imao na sta da se navikava, prvo poluvreme je odigrao bez izmene i poceo je drugo. Jos mu je, kad je izveden zbog nevidjene pogubljenosti na terenu, Matovic prisao da mu crta sta je trebalo da radi a ovaj jedva da ga je udostojio pogleda. Mozes da budes detinjast koliko hoces, ali to je nedopustivo ponasanje na ovom nivou sporta. Zeljko je pristupio ovoj utakmici kao Zalgirisu pre dve nedelje. S pravom je tretirao kao izuzetno vaznu i planirao je da je odigra s najkracom mogucom rotacijom (kasnije ga je utakmica naterala da to malo rasiri i da vise minuta od planiranih Jaramazu i Kaminskom). Zbog toga je vratio Pantera sa dva faula kad se Dozier sam izveo iz utakmice na pocetku druge i mislim da je to bila velika greska (kao i Tristanov start). Ovi su odmah krenuli da napadaju Pantera, sve lagano kaznili i od neresenog otisli na +13 sto su krckali do kraja utakmice. 1
shimpu Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Kaboklo neozbiljan, PJ glupi faulovi, Ledej mnogo promasaja, Panter zaustavljen, Tristan promaja u odbrani, Naneli na kraju nestao, Jaramaz glup faul na Belineliju, Ponitka beskoristan u napadu, Andjusic sjebava kontru, Kaminski promasaj za pobedu, Koprivica na klupi. Smajli, Aleksa i Trifa povredjeni. I jos doveli Hrvata. Drzavo, reaguj
SNARC Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 11 minutes ago, shimpr said: Kaboklo neozbiljan, PJ glupi faulovi, Ledej mnogo promasaja, Panter zaustavljen, Tristan promaja u odbrani, Naneli na kraju nestao, Jaramaz glup faul na Belineliju, Ponitka beskoristan u napadu, Andjusic sjebava kontru, Kaminski promasaj za pobedu, Koprivica na klupi. Smajli, Aleksa i Trifa povredjeni. I jos doveli Hrvata. Drzavo, reaguj Drezgic ode u 'meriku
bradilko Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 1 hour ago, SNARC said: Drezgic ode u 'meriku neka ga. deluje mi da je mali precenjen. neko ko prati mladje kategorije sigurno bolje zna. a sinoc stizemo tri puta razliku od 10-ak razlike i pored lose igre. imamo sut za pobedu. PJ mi je delovao najgori na terenu. nervozan, lose odluke. panter nikako da se sastavi sa sutom.koliko puta ga usmetavaju i ne baci loptu. ova sezona za sad losa. jaramaz pokidao u odbrani i u napadu koliko on trenutno moze.kroz odbranu vraca samopouzdanje i povecava korisnost za tim slicno trifketu pred povredu. tristan mora da popravi odbranu, onako da ga obilaze je sramota. kao da nije ddovoljno razumeo sta se od njega trazi. virtus zajeban, svi jaki, opake atlete, odlican trener
SNARC Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Tristan je odlican dok ne pravi vise od dva koraka kad je lopta u njegovom posedu..Kad krene da pravi nesto, usere pod obavezno.
BWA Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 9 minutes ago, bradilko said: neka ga. deluje mi da je mali precenjen. neko ko prati mladje kategorije sigurno bolje zna. a sinoc stizemo tri puta razliku od 10-ak razlike i pored lose igre. imamo sut za pobedu. PJ mi je delovao najgori na terenu. nervozan, lose odluke. panter nikako da se sastavi sa sutom.koliko puta ga usmetavaju i ne baci loptu. ova sezona za sad losa. jaramaz pokidao u odbrani i u napadu koliko on trenutno moze.kroz odbranu vraca samopouzdanje i povecava korisnost za tim slicno trifketu pred povredu. tristan mora da popravi odbranu, onako da ga obilaze je sramota. kao da nije ddovoljno razumeo sta se od njega trazi. virtus zajeban, svi jaki, opake atlete, odlican trener Spore noge, visoko težište, nema pomoći.
Ratamahatta Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 (edited) Meni Heket mozda i najodvratniji igrac u EL i dugo sam pricao da je obicna prevara, ali sinoc je odigrao kao sat Posle vidim da ima vec 36 godina, sto objasnjava dosta toga Slicna tekma kao s Monakom, fajt i lose sudjenje, staaaara kosarka Jaramaz se bacio za jednu loptu i pokosio nekog njinog, isto kao Ledej i Dek, samo je ovaj bio okrenut u drugom smeru pa mu nista nije bilo Edited December 29, 2023 by Ratamahatta
Mindaugas Žukauskas Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 3 hours ago, smooth.Op said: Kad su za Kabokla pisali da ima problem s glavom i da je to razlog što nije dobacio dalje od EC, ja sam mislio da je to neka luda glava, neki nezgodan temperament. Što ga duže gledam, to mi je jasnije na koje su limite mislili. Sinoć baš gledam neki usporeni snimak gde akcenat nije na njemu, i vidim u uglu ekrana kako čova potpuno spava u reketu, dok se odvija neka high IQ akcija Virtusa. Znači pogled fazon ja kad u dnevnoj gledam TV i grickam krekere. Reklo bi se da će Obrad krv proliti na treninzima ne bi li ovome usadio gram fokusa.
cedo Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 (edited) 27 minutes ago, garmonbozia said: kaboklo ima pogled neukaljan mišlju lepim ljudima to nije potrebno Edited December 29, 2023 by cedo 2
theanswer Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 5 hours ago, J.R. Cash said: Nije bas da ne mozes. Pristup je tebalo da bude - bilo ko osim Belinelija, ali nismo bili organizvoani tu. Jos se Belineli otvorio bez ikakvog otpora Jaramaza. Mislim da nam je PJ i Olimpijakos direktno izgubio losim faulovima. A Bruno nije imao na sta da se navikava, prvo poluvreme je odigrao bez izmene i poceo je drugo. Jos mu je, kad je izveden zbog nevidjene pogubljenosti na terenu, Matovic prisao da mu crta sta je trebalo da radi a ovaj jedva da ga je udostojio pogleda. Mozes da budes detinjast koliko hoces, ali to je nedopustivo ponasanje na ovom nivou sporta. Zeljko je pristupio ovoj utakmici kao Zalgirisu pre dve nedelje. S pravom je tretirao kao izuzetno vaznu i planirao je da je odigra s najkracom mogucom rotacijom (kasnije ga je utakmica naterala da to malo rasiri i da vise minuta od planiranih Jaramazu i Kaminskom). Zbog toga je vratio Pantera sa dva faula kad se Dozier sam izveo iz utakmice na pocetku druge i mislim da je to bila velika greska (kao i Tristanov start). Ovi su odmah krenuli da napadaju Pantera, sve lagano kaznili i od neresenog otisli na +13 sto su krckali do kraja utakmice. Olimpijakos je utakmica gde smo baš pokradeni, ni ona 3 govnara sinoć nisu znala gde udaraju, ono gledanje snimka za nesportsku na kraju je tragikomično kratko trajalo koliko inače većaju ali nismo zaslužili da pobedimo svakako. Nisam mislio na Kabokla per se, generalno Željkove rotacije su takve, kad su juče Anđušić i Kaminski ušli prvi put, Vukčevićeva rola je isto tako predugo trajala ali jeste išao na to da je ovo must win utakmica. Samo onda kad ne dobiješ takvu utakmicu, to je problem. Srećom, odrekli smo se Aba lige u regularnom delu već sada tako da neće biti problem. 3
Jimmy Kowalski Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 3 hours ago, garmonbozia said: kaboklo ima pogled neukaljan mišlju Objasnjavao je Zeljko kako ne moze da zove odredjene akcije kad je Bruno na terenu, jer ce se skroz pogubiti. Samo jednostavne akcije.. 2
Milošica Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Just now, Jimmy Kowalski said: Objasnjavao je Zeljko kako ne moze da zove odredjene akcije kad je Bruno na terenu, jer ce se skroz pogubiti. Samo jednostavne akcije.. Kao "tek je došao". Objasnio Željko na fin način 1
Recommended Posts