J.R. Cash Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 1 hour ago, goofs said: Jebali su nas sa onom minijaturom oko PJa, svirali su sitan faul kakav nisu svirali bar tri puta na drugoj strani, a onda ga i isterali iz igre. Bio je to faul. Jedan od glupljih mogucih, ali ipak faul. Napad je vec gotovo bio istekao, covek okrenut ledjima kosu. PJ je samo trebalo da se iskontrolise i ne cacka loptu u toj situaciji. Ali to je jace od njega. Na isti nacin je napravio svoj treci i tako nam ubio ritam u drugoj cetvrtini. Ni prva ni poslednja utakmica u kojoj nas kanali neartikulisanim faulovima. Njemu i Kaboklu je koncentracija bila u minusu. Bruno nije znao sta igramo u prvom napadu drugog poluvremena. Pojeo nam je taj posed. To su nedopustive stvari na ovom nivou. Zbog gomile takvih gluposti smo celu utakmicu proveli igrajuci uzbrdo. 26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jbg teško može da se dobije tim koji igra sa jedanaest igrača(najmanje polonara sa 7 min na parketu) koji 40 min igra na ivici faula čak i da je ušla ona poslednja lopta kamenakog ne bi bilo zasluženo, al bi se lepše spavalo Nije toliko tesko. Samo je trebalo da odigramo prosecnu utakmicu i dobili bismo ih dvocifreno. Cak i jednom od najgorih igara u sezoni smo imali sut za pobedu. 5
Profesionalac Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 Imam utisak da su nam jedno 6 lopti uzimali iz ruku na ulazu pod obručem. PJ je pored 3. i 4. faula, čini mi se i drugi napravio nerezonski? Doduše za 4. reći da je nerezonski je understatment meseca Zek 2 otvorene trojke maši za vođstvo, plus Naneli još jednu na minus -4 valjda. Ne kontam ni poslednji šut da ide za Kaminskog, trupcu je umalo 3.5s bilo kratko da uputi šut. Kordinieru još samo nisu dozvolili pendrek na teren da unese.
goofs Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 Meni je bio ok napad za Kaminskog, bio je vruć i očekivano su krenuli da udvajaju Pantera tu. Ideja je verovatno bila da Kaminski ostane skroz sam, ali Virtus je celu utakmicu dobro čitao naše napade, pa i ovde. Na kraju jedan solidan šut koji za malo da uđe. Al Đuša što razbi tablu onomad... 3
April Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 2 hours ago, garmonbozia said: E, da, da nije bilo Jareta, mi bismo ovu utakmicu odavno završili. Svaka čast na njegovoj partiji. Nije ni Kaminski bio loš. Da mu je ušla ova na kraju bio bi narodni heroj. Željko je magija šta može da iscedi iz igrača. 2
April Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Samo ne znam što vređaju pedere. Vučiću lopove bilo bi mnogo prikladnije. 1 1
Filipenko Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 (edited) Jbg tezak rival. Kaminski naravno ne pripada ovde. Meni je bezveze bio faul na Belineliju u poslednjim trenucima, bolje da su faulirali bilo koga drugog, ali to su vec detalji. Impresivno je da smo na kraju imali sut za pobedu, nismo to zasluzili. Kriminal je sto je u poslednje 4 sekunde na parket vracen Kamenko. Ako je Jaramaz izvodio uz Ledeja su na terenu morala biti tri sutera. Edited December 28, 2023 by Filipenko
J-♣ Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 7 minutes ago, Filipenko said: Jbg tezak rival. Kaminski naravno ne pripada ovde. Meni je bezveze bio faul na Belineliju u poslednjim trenucima, bolje da su faulirali bilo koga drugog, ali to su vec detalji. Impresivno je da smo na kraju imali sut za pobedu, nismo to zasluzili. Kriminal je sto je u poslednje 4 sekunde na parket vracen Kamenko. Ako je Jaramaz izvodio uz Ledeja su na terenu morala biti tri sutera. Ne možeš da biraš kog igrača da šalješ na bacanja kada vreme ne radi za tebe, a svaka sekunda u završnici važna. Na Belinelija motrio Jaramaz, a žabar je toliko iskusan i namazan da zna u kom trenutku treba da se otrgne i da baš on primi loptu, a onda nemaš tu mnogo izbora, još dobro Jare nije čekao, valjda samo sekunda prošla. 2
Kreator Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Igrači Virtusa dočekani u Bolonji kao heroji : https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/igraci-virtusa-docekani-kao-heroji-u-bolonji-video/470561
Lord Stef Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Da pomenem i OJa koji je posle nekoliko utakmica na kojima je (zasluzeno) opljunut sinoc odigrao odlicno, dobar u odbrani, racionalan u napadu, nekoliko hustle poteza koji su nam doneli lopte koje obicno gubimo. Najveci index na utakmici, tose nisam nado 1
ZokiAsov Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Sam djavo je usao sinoc u Ognjena Jaramaza, ali nazalost to nije bilo dovoljno za pobedu
ToniAdams Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Jbg ako zbilja kanimo ići na taj f4, kontam da bi panter i ledej Aba ligu smeli da vide samo na televizoru, ok osim protiv ciganije 1
theanswer Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 12 hours ago, J.R. Cash said: Bio je to faul. Jedan od glupljih mogucih, ali ipak faul. Napad je vec gotovo bio istekao, covek okrenut ledjima kosu. PJ je samo trebalo da se iskontrolise i ne cacka loptu u toj situaciji. Ali to je jace od njega. Na isti nacin je napravio svoj treci i tako nam ubio ritam u drugoj cetvrtini. Ni prva ni poslednja utakmica u kojoj nas kanali neartikulisanim faulovima. Njemu i Kaboklu je koncentracija bila u minusu. Bruno nije znao sta igramo u prvom napadu drugog poluvremena. Pojeo nam je taj posed. To su nedopustive stvari na ovom nivou. Zbog gomile takvih gluposti smo celu utakmicu proveli igrajuci uzbrdo. Nije toliko tesko. Samo je trebalo da odigramo prosecnu utakmicu i dobili bismo ih dvocifreno. Cak i jednom od najgorih igara u sezoni smo imali sut za pobedu. Dozier nam je sa 4 svoja kretenska faula (3 obična i tehnička) direktno izgubio ovu utakmicu. To igraču koji je toliko značajan i koji prima dobre pare ne sme da se dešava. Jedno je da imaš loš dan recimo šuterski ali greške ovog tipa koje su stvar koncentracije ne smeju da se dešavaju. Mislim, smeju ali se onda zna šta je limit. Za Kabokla kaže Aca Trica da je detinjast, da mora da mu držiš pažnju 24/7. Nije ni lako za igrača da se navikne na Željkove rotacije gde ne uđe u igru po 45min uključujući poluvreme. Jasno je da ti moraš da budeš pravi kad god da uđeš i da se od tebe očekuje maksimum ali to je easier said than done. 2
Recommended Posts