Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Mamu im jebem, i gledali kao i ne sviraju čist nesportski faul Pajole, čovek ladno opaučio Pantera u glavu.

I kakva glupost Kabokla, kako ga je navukao i odflopovao Šengelija.

• Haha 2
Posted

E, da, da nije bilo Jareta, mi bismo ovu utakmicu odavno završili. Svaka čast na njegovoj partiji.

• +1 9
Posted

Losi smo bili danas, sve nesto brzamo, jedno 4-5 napada prosutih na -1. OJ odigrao partiju sezone, samo neka nastavi tako.

Zajeban Virtus, cvrsti i prljavi, ali znaju kosarke. Sad mi smesno da se Skariolo zalio na ovaj sastav pa su ga oterali.

Sudije pakao, tri slepa pavijana, ne znaju sta sude, ne znaju ni čelindž da razreše kako treba. Jebali su nas sa onom minijaturom oko PJa, svirali su sitan faul kakav nisu svirali bar tri puta na drugoj strani, a onda ga i isterali iz igre. A onda je i crni brat izašao da bi neko drugi šutnuo bacanja umesto njega, pa se 3 minuta kasnije vratio u igru.

• +1 1
Posted (edited)

Večeras dobismo Jareta, a izgubili Zeka, Dozera i Pantera.

Koliko god ljutnja na sudije, nisu one bile glavni faktor u porazu, već naš napad. Odbrana odlična, skok poboljšan, al' džaba kad mnooogo loših rešenja u završnici napada.

Edited by J-♣
  • +1 1
Posted

Kakva epizoda govneta Andjušića, dobra odbrana uzima se lopta, on trči i umesto da ide u reket i položi, on staje i šutira za tri i promaši sve jedva je tablu pogodio, smrad mrtvi.

Posted

Meni je isto neverovatno da ono posle gledanja nisu svirali kao nesportski. Koliko gluposti smo napravili večeras, bez bitnih igrača u rotaciji, i day off capa I zeka, i opet smo zamalo dobili. Biće bolje 💪

• +1 1
Posted

Ovom nazovi timu su neophodna pojacanja. Sa 16 igraca se ne moze napasti top12

• Haha 3
Posted

Moram priznati da mi bez ogromne pomoci sudija tesko mozemo nekoga da pobedimo. 

• +1 1
Posted

Bilo bi super da za vikend u direktnom okrsaju za pretposlednje mesto u aba ligi pobedimo mornar. Ne bi bilo dobro za srpsku, americku, poljsku, hrvatsku i brazilsku kosarku da izgubimo predstavnika u ovom takmicenju

Posted

jbg teško može da se dobije tim koji igra sa jedanaest igrača(najmanje polonara sa 7 min na parketu) koji 40 min igra na ivici faula

čak i da je ušla ona poslednja lopta kamenakog ne bi bilo zasluženo, al bi se lepše spavalo

jaramaz se vratio iz indukovane kome i to je najveći plus večeras

Posted

milošica snimljen na ulazu

Spoiler

giphy.gif?cid=2154d3d7cba2a9d861f407cb7f

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...