Strucnjak Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Potreban mi je savte/pomoc: Karte za Partizan Vurtous su rasporodate, a moj stariji sin (12. g 6-i razred) neverovatno nalozen na Partizan, bio je na par utakmica ove sezone i vec danima visi na internetu i juri karte za ovaj mec. Karata ni od korova. Pronasao je nekog lika na kupujemprodajem da nudi, e sad, koliko je to rizicno? Da li ste imali iskustva sa takvim prodavcima? To prodaje neki klinac, kaze da ce proslediti kartu posle uplate na racun, mada to mi je neka labava garancija. Komunicira samo preko vajbera. Sta mislite o ovoj ponudi?
goofs Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 My rule of thumb - za sve sa KP skuplje od 4000din pristajem iskljucivo na uzivo primopredaju. Pogledaj da li taj prodavac ima neke pozitivne/negativne ocene na KP, mada to nije neka velika garancija. Zajeb sa kartom je i ako on ima e-ticket, nista ga ne sprecava da tu istu kartu posle proda nekom trecem ili sam ode na utakmicu. Jednom kad udjes sa jednim barkodom u Arenu nema vise.
Strucnjak Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 nema nikakve ocene na KP, dopisivali se i na moje insistiranje culi ali samo preko vajbera, iskljuceni su dolazni pozive, trazi 3000 za kartu, koje su uveliko rasprodate pa m je sve u kompletu prilicno sumnjivo. Zao mi je da posaljme dete od 12 godina sa tako rizicnom kombinacijom
garmonbozia Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Nikako, to je gotovo sigurno prevara. 7
SNARC Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Mozda da pokupis kartu od njega licno gajbi, da te saceka, otvori vrata i onda je mozda Ok.
zmanic Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Ništa što nije sigurno nemoj ni da gledaš. Da je išta sigurno do sada bi se te karte prodale, kad je tolika potražnja. Prodavao sam i kupovao svašta/nešto i samo sam se jednom zajebo za 45€ pre desetak godina. 2
copkillah Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 1 minute ago, zmanic said: Ništa što nije sigurno nemoj ni da gledaš. Da je išta sigurno do sada bi se te karte prodale, kad je tolika potražnja. Prodavao sam i kupovao svašta/nešto i samo sam se jednom zajebo za 45€ pre desetak godina. realno ovo, za te pare bi odavno prodao čak i da ti da ime i račun za uplatu, mala je šansa da ćeš nešto da ga ganjaš i tužiš zbog nekoliko hiljada dinara, u slučaju da je prevara 1
shimpu Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Jedan ortak hteo za vikend ode do Zeleznika da gleda zvezdu. Nije mogao da nadje kartu, hala prima samo 3300 ljudi. E to je muka 1
Блок_64 Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 (edited) 11 hours ago, Strucnjak said: Potreban mi je savte/pomoc: Karte za Partizan Vurtous su rasporodate, a moj stariji sin (12. g 6-i razred) neverovatno nalozen na Partizan, bio je na par utakmica ove sezone i vec danima visi na internetu i juri karte za ovaj mec. Karata ni od korova. Pronasao je nekog lika na kupujemprodajem da nudi, e sad, koliko je to rizicno? Da li ste imali iskustva sa takvim prodavcima? To prodaje neki klinac, kaze da ce proslediti kartu posle uplate na racun, mada to mi je neka labava garancija. Komunicira samo preko vajbera. Sta mislite o ovoj ponudi? Mislim da je deci do 12 godina ulaz besplatan. Edited December 27, 2023 by Блок_64 1
smooth.Op Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 7 hours ago, Блок_64 said: Mislim da je deci do 12 godina ulaz besplatan. Poprilično sam siguran da je ulaz besplatan za decu do 7 godina. 2
Popular Post shimpu Posted December 28, 2023 Popular Post Posted December 28, 2023 Milosica presrecan 12
Recommended Posts