Geo Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Pa da, sami su krivi sto ih je navukao kao mlade majmune, glumeci da je sve ok i sa tom akcijom kada je slao Madara na kao neke razgovore ... dobijajuci na vremenu a opet da druga strana nista ne sumnja ... Nasi su ispali naivcine i magarci i verovatno je zato tolika histerija i bes (jbg nije lep osecaj)
samo_opusteno Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 13 minutes ago, Geo said: Ajd da stavimo po strani forumska nagadjanja i frljanja ciframa, verovatno izazvana sveopstim ludilom u evropi zadnje dve godine.... Madar kad aje dosao imao je ugovor na tri sezone(iz klupskog ugla 2+1) sa po 200k, znam da sada zvuci nenormalno ali je tako (kapiram da mu je na prvom mestu bio napredak i kasniji poziv u NBA)... OVe godine na kraju sezone je trazio sastanak sa Zeljkom da cuje planove za SS™ i razgovaraju o finansijama (naravno da nikome nije pravo da igra za sicu dok se za ostale frljaju milioni)... Rezultat razgovora/pregovora je da su se sve dogovorili(finansisjki 400+500k za naredne dve sezone) i ovaj se vratio kuci ili otisao na letovanje. a u klubu spokojni ostali (mada taj neocekivani dolazak je uvek malo sumnjiv).. Zanimljivo da je te pregovore vodio bez Miska i da se Misko ukljucio kada je vec doslo do tuzbe a verujem i kompletnog zavrsenog posla sa Fenerom ...O tehnickim detaljima kakva je bila komunikacija na relaciji Misko-klub ne znam nista ali ovo pre toga sto sam ispricao je 100% istina (posebno sto sam pisao o tome pre nego sto se bilo gde pojavilo na netu) .... Naravno da klub nije hteo da se otarasi Madara da bi doveo Jaramaza a posebno nema smisla jer je Madar iz danasnjeg ugla igrao bas za sicu ..... Pre bih verovao insajderu sa voxa jer se njegova prica zapravo poklapa sa ostalim stvarima. U toj prici Madar nije igrao za 200 nego za 400 sto je mnogo realnije, za ovu sezonu je trebalo da ima 475, trazili su 550 (75k pomenutih od strane Miska), Partizan nije pristao, otuda i Madarovo "ljubav nije uzajamna" jer je ocekivao da ce i njemu dati vise ako su vec dali Panteru i Ledeju lepe pare itd. Tvoja prica nema nikakve logike, ako je Partizan pristao na trazene uslove zasto bi Madar pisao o neuzvracenoj ljubavi, Misko pominjao 75k itd.
smooth.Op Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 (edited) Možda je imao 400 hiljada za dve godine, ne po godini. Edit: Onda se uklapa to duplo povećanje plate koje se spominje. Moja verzija događaja: Kontam da je Jam sve dogovorio. Onda mu Miško rekao e vidi ima Fener za 800+800. Hoćeš da im tražim ja još 150/200 da izvučemo, to mislim da je ok. Javio se u klub, Zoki reko ma duvaj ga bre jesmo se dogovorili sve, zezo si nas i za Aleksu. Ovaj reko Jamu e vidi oni dovode Jaramaza on će ti uzeti minute, Fener daje bolje pare isto ćeš se boriti za minute tako da... Samo ne znam kako je tačno stvoren uslov za izlaz iz ugovora. Edited July 13, 2023 by smooth.Op
Geo Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 (edited) 30 minutes ago, samo_opusteno said: Pre bih verovao insajderu sa voxa jer se njegova prica zapravo poklapa sa ostalim stvarima. U toj prici Madar nije igrao za 200 nego za 400 sto je mnogo realnije, za ovu sezonu je trebalo da ima 475, trazili su 550 (75k pomenutih od strane Miska), Partizan nije pristao, otuda i Madarovo "ljubav nije uzajamna" jer je ocekivao da ce i njemu dati vise ako su vec dali Panteru i Ledeju lepe pare itd. Tvoja prica nema nikakve logike, ako je Partizan pristao na trazene uslove zasto bi Madar pisao o neuzvracenoj ljubavi, Misko pominjao 75k itd. Veruj kome hoces, nemam nikakvog interesa da bilo sta izmisljam, niti sam neki bot kluba ... Sve sto cujem je od ozbiljnog coveka (kome milion posto verujem) pa prensem nekada ovde; cisto da ne bude miljardu spekulacija pokupljenih ko zna odakle, sto dovodi do ko zna kavih teorija ... STalno cujem i neka nova imena za pojacanja ali ne zelim to da postavljam jer je sve "postoji sansa", "razgova se sa tim i tim", "zeljko bi voleo ovog ..."... Napisao sam da MIrotic dogovoren sigurno i tako je, jedino ako se desi bas neko ludilo i Barsa odluci da ga zadrzi po toj nenormalnoj plati ... Edited July 13, 2023 by Geo 3
Popular Post Jimmy Kowalski Posted July 13, 2023 Popular Post Posted July 13, 2023 19 minutes ago, Geo said: Pa da, sami su krivi sto ih je navukao kao mlade majmune, glumeci da je sve ok i sa tom akcijom kada je slao Madara na kao neke razgovore ... dobijajuci na vremenu a opet da druga strana nista ne sumnja ... Nasi su ispali naivcine i magarci i verovatno je zato tolika histerija i bes (jbg nije lep osecaj) Odnosi sa Miskom su losi odavno. I dok su nas vodili treneri koje on zastupa nismo uspevali da sredimo nekog talentovanog klinca (koje je zadrzavao za sebe). Njegovo pravo naravno, ali zato je redovno uvaljivao kamenjare uz obecanje da ako pristanemo oduzice se drugi put sa nekim prospektom, pa na kraju ne bude nista. Prosto je ovo kap koja je prelila casu. Svaka saradnja pociva na dobroj volji. Ne mora da nam daje svoje talente, ali raditi na tome da oslabis tim sa kojim saradjujes je vec drugi nivo.. Nisu ni Savic ni Zeljko naivcine, predugo su u ovom poslu. Znaju oni ko je kakav i sta mogu da ocekuju. Cim su culi da je Misko preuzeo Madara znali su da ce se stvari zakomplikovati. Za kasnjenje plata nije njihova krivica (to je odgovornost Ostoje), ali kada se po zavrsetku sezone dogovoris usmeno sa igracem, uzdas se da je to to. Sigurno nece Zeljko odmah posle sastanka da zove Savica "ej, Zoki, donesi papire da mali potpise dok se nije predomislio". To je igrac kome si ne samo 2 godine bio trener nego i mentor. Mozes da sumnjas da njegov novi agent vec uveliko trazi finansijski bolji angazman, ali to ne mozes da sprecis. Ako je osnov za raskid bilo to kasnjenje plate, to mu ocigledno daje pravo bez obzira sto sam Madar nije ni spomenuo a kamoli zatrazio raskid kada je bilo kasnjenje. Jam nije ni prvi ni poslednji mladi igrac koji ce poslusati svog agenta da mu je bolje da predje u drugi klub za znatno vise para i ja verujem da mu je Zeljko pozeleo srecu kad su se poslednji put culi. I da je potom rekao Savicu i Ostoji da sa Miskom ubuduce nema saradnje.. 12
Geo Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 (edited) 32 minutes ago, smooth.Op said: Možda je imao 400 hiljada za dve godine, ne po godini. Edit: Onda se uklapa to duplo povećanje plate koje se spominje. Moja verzija događaja: Kontam da je Jam sve dogovorio. Onda mu Miško rekao e vidi ima Fener za 800+800. Hoćeš da im tražim ja još 150/200 da izvučemo, to mislim da je ok. Javio se u klub, Zoki reko ma duvaj ga bre jesmo se dogovorili sve, zezo si nas i za Aleksu. Ovaj reko Jamu e vidi oni dovode Jaramaza on će ti uzeti minute, Fener daje bolje pare isto ćeš se boriti za minute tako da... Samo ne znam kako je tačno stvoren uslov za izlaz iz ugovora. Pa Jaramaz je vise iznudjeno resenje zbog odlaska Madara, pricalo se sa njim i pre mesec dana (mozda da zameni Andjusica, ne znam) i secam se da je igrao u Bajernu za nekih 350k a nama tada trazio neku nebulozu blizu miliona .... edit: I dalje mi je najveca misterija Panterova plata, iz nekog razloga to bas kriju a zanima me puno ... Edited July 13, 2023 by Geo
Milošica Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 (edited) 2 hours ago, BWA said: Znači 1. Promeniše za Ponitku u dvogodišnji Edited July 13, 2023 by Milošica 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2023 Author Popular Post Posted July 13, 2023 posle zagorca, dangubare, kuruca, papapetrua, valjda smo uboli trojku da valja 10
BWA Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 (edited) Strepnja mi je dublja od nade. Edit: za koliko igra ovaj? Edited July 13, 2023 by BWA
Ted Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 (edited) faktički smo se đorali sa Panatinaikosom nego, zna li se šta u vezi Eksuma, nisam video da je formalno otišao, pozdravio se, potpisao za Dalas ili nečto slično. jasno mi je i da je smrt oca sigurno odložila neke odluke. pošto smo se do sada najviše pojačali iz sopstvenih redova, da ne bude možda i ovo takav slučaj što se Jaramaza tiče, ja sam zadovoljan. on je sigurno neko ko će da radi na maksimalnom broju obrtaja, nema probelma sa motivacijom isl Edited July 13, 2023 by Ted
Nikodije Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Dva nova igrača za jedno prepodne, kakav marketinški amaterizam 1 4
Ted Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 a šta ćeš tek reći za ovu trojicu što večeras završavamo rešio Željko da posvršava sve i da ide na more. još u januaru je uplatio extra apartman u Sutomoru, 40% popusta, peškiri i posteljina se menjaju svaki dan, obezbeđen parking, ima komarnike 1
cvrlle Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Ni Bodiroga ne moze da odluci kome da veruje. Da li laze Miskov iPhone ili Ostojin Microsoft. 8
SNARC Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 1 minute ago, Ted said: a šta ćeš tek reći za ovu trojicu što večeras završavamo rešio Željko da posvršava sve i da ide na more. još u januaru je uplatio extra apartman u Sutomoru, 40% popusta, peškiri i posteljina se menjaju svaki dan, obezbeđen parking, ima komarnike Klimu jel doplacuje ? Ili zezne gazdu aplikacijom sa telefona ? 4
Recommended Posts