Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, April said:

Ako neko posle ove utakmice još uvek misli da Kaminski i Jaramaz mogu da igraju na ovom nivou takmičenja, onda ništa.

Zeljko misli..

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted

Konačno nešto što čekamo od početka sezone.

Spoiler

Jedna opuštena utakmica bez stresa.

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Gde bez stresa, popizdim svaki put kad vidim Kampaca

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Žalgiris, Valensija, Real, ja mislim da je 2-1 puna kapa. To sam mislio pre početka te mini serije, i ispalo je tako. Kapiram da su i ovi naši imali sličnu računicu, činjenica da je andjusa počeo, a Balša Tristan i jare dobili dosta minuta ide u prilog tome. 

Challenge za nesportski na onom faulu Ponitke, ljuljovi šutevi za 3 preko čoveka u trećoj sekundi napada, i još neke sitnice su definitivno znak da nas nisu zaboravili.

Treće, Real stvarno izgleda ko kaznena ekspedicija sada. Ali ja mislim da oni ne mogu mnogo bolje, a mi da. Razbijamo ih u finalu u Berlinu ružno. 

• +1 4
  • Hvala 1
Posted (edited)

mi tesko da smo mogli gore. 

verovatno pogresna motivacija za ono proslogodisnje sranje. 

bilo je dva momenta gde smo mogli da se vratimo u igru ali poklonili smo par lopti posle skoka u odbrani. ovi to kaznjavaju jebiga. treca cetvrtina real bez faula mi u bonusu a nije da se real mazi u odbrani. 

nije se nista strasno desilo. 

da dobijemo zadar i virtus i to bi bilo to za ovu godinu.

meni je vazno i da nije bilo incidenata. sve korektno pa cemo se peglati kasnije sa njima.

imali smo vise skokova. jednom je ponetka imao lepo utrcavanje a jednom smo izvukli poirea napolje pa ga je lagano resio naneli.

i sto malo pj ili pontka ne iskoriscavaju rodrigeza ili kampaca na niskom postu? samo je tristan jednom dao lagan kos protiv rodrigeza. exum nam je prosle sezone donosio sigurne koseve iz tih situacija ili je asistrao.

Edited by bradilko
Posted

da arhiviramo madrđane, biće tu još dana za megdana…

sad nam slede tri beogradske utakmice virtus, asvel pa yveyda

kolko ćemo da dobijemo frenk?

Spoiler

giphy.gif?cid=2154d3d7a90a57aaf408a830ca

• +1 5
  • Haha 3
Posted

bolonjezi mogu da pruze neko zrno otpora i da budu neprijatni na trenutke. Asvel i cigani su plitak potok...

• +1 2
  • Haha 2
  • Vojvodo,serdare 2
Posted

Novi dan, novo pojacanje, Jaleen Smith. Reprezentativac Hrvatske, sto ce se posebno svideti komsijama.

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Lord Stef said:

Novi dan, novo pojacanje, Jaleen Smith. Reprezentativac Hrvatske, sto ce se posebno svideti komsijama.

Prizivali su ga i oni. Dobar je ali Aj da vidimo kakvu će vratolomiju da odrade oko Miška.

Posted

Kažu da je promenio agenta skorije. 

Posted

Najurili ga iz vritusa sacuvaj me boze. Jedino mi se svidja sto je brat hrvat

• +1 4
Posted
1 minute ago, ZokiAsov said:

Najurili ga iz vritusa sacuvaj me boze. Jedino mi se svidja sto je brat hrvat

hezonja za sirotilju

potpisuj!

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 2
Posted

Bilo bi jako da ga potpišemo da oformimo prvi tamnoputi srpskohrvatski tandem u istoriji.

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...