ubibobi Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 5 minutes ago, napadaj said: Al' zato što je Tavares bio povređen. Da nije, očistili bi nas 3:0 Igrao je u prvom meču a propustio samo drugi
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2023 Author Posted December 21, 2023 sad treba jare da nabode llulla glavom 1
napadaj Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Just now, ubibobi said: Igrao je u prvom meču a propustio samo drugi Meni ostalo u glavi da je igrao manje nego inače i da ga je već mučila povreda.
Popular Post garmonbozia Posted December 21, 2023 Popular Post Posted December 21, 2023 Jbt kakav zvuk napravi obruč kada Jare šutira, kao da kuka 11
goofs Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 2 minutes ago, napadaj said: Meni ostalo u glavi da je igrao manje nego inače i da ga je već mučila povreda. Mucila ga je povreda, da, ali propustio je samo drugu utakmicu. Trecu nas je maltene sam dobio u Areni, kad smo igrali bez Lesora, skoro 30 poena. Zajeban Real, mnogo zajeban. Prva postava im je malo bolja od nase prve postave, ali je druga bar duplo bolja od nasih Andjusica i kompanije.
Jimmy Kowalski Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Just now, goofs said: Mucila ga je povreda, da, ali propustio je samo drugu utakmicu. Trecu nas je maltene sam dobio u Areni, kad smo igrali bez Lesora, skoro 30 poena. Zajeban Real, mnogo zajeban. Prva postava im je malo bolja od nase prve postave, ali je druga bar duplo bolja od nasih Andjusica i kompanije. Ima ona izjava Nunnallyja pre pocetka da zeli da izgledamo tako da nas se svi plase. E pa Real izgleda zastrasujuce. Ajd individualni kvalitet, ali naprzeni su maksimalno. Kidaju u odbrani, a u napadu deluje da mogu zmurecki jedni druge da nadju.. 3
smooth.Op Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Ovo ne bi bio faul da Tristan nije napušio sudije
Godfrey Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Jako ušao Real baaš. Bravo bravo, i treba tako, ipak im je ovo utakmica sezone do F4
smooth.Op Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Koliko volim Željka Obradovića. Doktor 😍 1
*edited by mod Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 12 minutes ago, booyaka said: Evo me, kakva je situacija? Trojke Bruna idu redovno.
Recommended Posts