Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
Just now, Profesionalac said:

Madar je imao ugovor 2+1, u kome je sledeća sezona opciona, a KKP se pita želi li produžetak ugovora.

Da su hteli da ga se reše, jednostavno bi poručili igraču i agentu da nisu u planovima za sl sezonu - i nema drame, mailova, saopštenja i ostalih budalaština.

Pa namerno se pravi drama da ne bi ispalo u javnosti da ste pustili igrača, već kao eto Miško ga je oteo. Mogli ste da ga zadržite sledeće sezone da ste ga hteli po postojećem ugovoru.

Posted

Klub bi trebalo da angažuje ozbiljne advokate ili makar internog pravnika koji zna posao, a ne da se ovako blamira.

• +1 4
Posted (edited)

Tu je Dražić. Neka me kvotuje neko da napadaj kaže svoje mišljenje o njemu.

Edited by Milošica
  • Haha 2
Posted

Sad nikada necemo dovesti Jokica..e sreco kurata

• Haha 2
Posted

Nisam pratio Jareta prošle sezone.

Kako je igrao?

Posted

Potpisao i Ponitka. Ugovor 1+1.

Posted

miško je hteo da uvali onog dimitrijevića iz uniksa

Posted

Nije Jare los bio prosle sezone, u odnosu na Madara donosi defanzivan upgrade, ali ofanzivan downgrade, tako da smo tu negde, ali gubimo na Madarovom potencijalu, jer ce jos da napreduje, i tom potencijalnom obestecenju na sledece leto ili kad vec.

Posted (edited)
6 minutes ago, goofs said:

i tom potencijalnom obestecenju na sledece leto ili kad vec.

Zbog toga se Ostoja i batrga toliko. Nije tu problem Yam i njegovi igracki kvaliteti koji ce se nadomestiti.
To potencijalno obestecenje bi vam donelo jednog solidnog igraca za sezonu 24/25. I to frei.

Edited by cvrlle
Posted (edited)
1 hour ago, Nikodije said:

I dalje je nejasno kako je zalizani tek tako mogao da odvede igrača koji je pod aktivnim ugovorom. Znači verovatno ga niste plaćali na vreme. A možda ga namerno niste plaćali da bi on otišao, da mu se ne aktivira treća godina. Takozvana finansijska pozitiva, kad iz kluba ode neželjeni igrač sa jakim ugovorom.

Ajd da stavimo po strani forumska nagadjanja i frljanja ciframa, verovatno izazvana sveopstim ludilom u evropi zadnje dve godine.... Madar kad aje dosao imao je ugovor na tri sezone(iz klupskog ugla 2+1) sa po 200k, znam da sada zvuci nenormalno ali je tako (kapiram da mu je na prvom mestu bio napredak i kasniji poziv u NBA)...  OVe godine na kraju sezone je trazio sastanak sa Zeljkom da cuje planove za SS™ i razgovaraju o finansijama (naravno da nikome nije pravo da igra za sicu dok se za ostale frljaju milioni)... Rezultat razgovora/pregovora je da su se sve dogovorili(finansisjki 400+500k za naredne dve sezone) i ovaj se vratio kuci ili otisao na letovanje. a u klubu spokojni ostali (mada taj neocekivani dolazak je uvek malo sumnjiv)..  Zanimljivo da je te pregovore vodio bez Miska i da se Misko ukljucio kada je vec doslo do tuzbe a verujem i kompletnog zavrsenog posla sa Fenerom ...O tehnickim detaljima kakva je bila komunikacija na relaciji Misko-klub ne znam nista ali ovo pre toga sto sam ispricao je 100% istina (posebno sto sam pisao o tome pre nego sto se bilo gde pojavilo na netu) .... Naravno da klub nije hteo da se otarasi Madara da bi doveo Jaramaza a posebno nema smisla jer je Madar iz danasnjeg ugla igrao bas za sicu .....

Edited by Geo
  • +1 3
Posted

Šta god da je bilo, nije bilo potrebe za saopštenjem i označavanjem negativaca koji su nasankali poštenjačine. 

Miško se sigurno ne bi upuštao u ovo da nema zicer za čiste papire i sigurnog kupca. Što ne isključuje da je MR ker namazani.

• +1 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...