goofs Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 34 minutes ago, napadaj said: /Šakula MODE ON Kakav govnar od sudije u džepu Brojiloge i Savića, ladno nije svirao ovaj faul levom rukom za isključenje i višemesečnu suspenziju. btw, sad sam se tek uključio, baš na ovaj skrinšot, ne znam šta je bilo pre 2
theanswer Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 17 hours ago, goofs said: Gotivno je ovo, baš. Ako sam dobro shvatio, igraće i u Madridu utakmicu. Jebo ih Real u dupe. Da je sreće svaki mogući kontakt sa tim usranim klubom bi prekinuli davno. 1
Stela Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 Gde si, @Midgeta kad se komentarise izgled ekipe? Meni je u timu omiljen Ledej. Ne sad bas po lepoti, nego po dusi . Cudan, neobican tip. Nepredvidiv. Deluje hladnokrvno, na pozitivan nacin. Iz Teksasa . Nekad ima onu facu sta ovde smrdi. Ima i grejalicu . 1
Milošica Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 (edited) Just now, Stela said: Meni je u timu omiljen Ledej. Ne sad bas po lepoti, nego po dusi . Cudan, neobican tip. Nepredvidiv. Deluje hladnokrvno, na pozitivan nacin. Iz Teksasa . Nekad ima onu facu sta ovde smrdi. Ima i grejalicu . To valjda znamo Edited December 20, 2023 by Milošica
Midžeta Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 14 minutes ago, Stela said: Gde si, @Midgeta kad se komentarise izgled ekipe? Evo me PJ mi je favorit Ponjitka mi je faca, ali po izgledu nego sto je oterao smaracku familiju u kurac, to uvek moram da podrzim 1
*edited by mod Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 Šta je bilo do nas mi smo uradili. Sad je sve na Željku i ekipi. 3
hooyadahoo Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 9 hours ago, ToniAdams said: je fakat markantan, nešto kapiram, nebi ga dao za mirotića, biće on tek životinja na kraju sezone. 9 hours ago, lord_s said: can confirm - lep je, pocela zena da gleda redovno tekme nakon sto je pre nekoliko kola pitala ko je i odakle je dosao Bruno macan 231 raspon ruku, zamisli jaja 6
MayDay Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Meni je Panter najbolji dasa. Tako je kako je. Na drugom mestu PJ. Najbolji bekovski duo Evrope jos od Djordjevica i Danilovica. 2
shimpu Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Od stranih igraca najlepsi je PJ pa Kaboklo, a od domacih Koprivica, pa Jaramaz. Dakle kompletna lista bi bila ovakva pj, kaboklo, koprivica, jaramaz, drezgic, ponitka, vukcevic, avramovic, ledej, trifunovic, andjusic, naneli, panter, smailagic, kaminski. Po ruznoci sve to isto samo unazad
SNARC Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 A Ostoja..kad ono jase konja ? Pardon..kobilu
Recommended Posts