Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, April said:

PJ>>Exum

Zdravlja Bože, da ga ne ureknemo

tek će da bude

nije da sam vidovit i da sam ga mnogo gledao u nba kada sam nešto slično pisao početkom sezone, al sam nabo par utakmica kada je menjao mareja u denveru i to je bio all star nivo

• Haha 1
Posted

A zasto ljudi imaju potrebu vecito da porede, pa kao ovaj je bolji od drugog?

Super je bio Exum, super je i PJ. Nema potrebe vagati ciji je doprinos veci..

• +1 7
Posted

sport je kompetitivna stvar + nam ova silna dostupna statistika pomaže da neuspešno vagamo ko je bolji , a ko lošiji

Posted

Pa onda nam i ne pomaze, a i besmisleno je kod igraca istog kvaliteta. Jer mi i ne vagamo sustinski ko nam je bolji na osnovu statistike, nego ovako subjektivno. Ko nam je drazi.

Meni samo smeta to, kukalo se kako ne mozemo da nadoknadimo odlazak Exuma jer je unicorn, pa smo terali Doziera na pocetku jer se ne snalazi (Savicu slepce koga dovodis) da bi dosli do PJ >> Dante. Sve u nekoliko meseci.

• +1 2
Posted

slažem se (iako znam da ga ne vole svi ovde), bukvalno kockica koja je nedostajala, uz zdravog kapetana naravno.

• +1 3
Posted
13 minutes ago, ToniAdams said:

slažem se (iako znam da ga ne vole svi ovde), bukvalno kockica koja je nedostajala, uz zdravog kapetana naravno.

Sto ga neko ne bi voleo..obrace sve, na obe strane, nema problem sa voljnim momentom, moze za dva moze i za tri a moze i jako do samog kraja..fin, lep, zgodan, lepo se oblaci...sve u svemu-pravi fajter.

Juce nije ubo nista..sutra ce da gilja dade.

• +1 3
  • Haha 1
Posted

can confirm - lep je, pocela zena da gleda redovno tekme nakon sto je pre nekoliko kola pitala ko je i odakle je dosao Bruno macan

• Haha 3
Posted

je fakat markantan,

nešto kapiram, nebi ga dao za mirotića, biće on tek životinja na kraju sezone.

Posted
9 minutes ago, lord_s said:

can confirm - lep je, pocela zena da gleda redovno tekme nakon sto je pre nekoliko kola pitala ko je i odakle je dosao Bruno macan

Mnogo liči na tamnoputog mene.

• +1 1
Posted
11 minutes ago, ToniAdams said:

je fakat markantan,

Bruno >> Mirota

Spoiler

Morao sam :D

• +1 1
  • Haha 1
Posted
16 minutes ago, ToniAdams said:

je fakat markantan,

Od Mirotica bismo trenutno i ti i ja bili ucinkovitiji..Doduse, za tebe ne garantujem :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...