kud u maglu Simoviću Posted December 20, 2023 Author Posted December 20, 2023 1 hour ago, April said: PJ>>Exum Zdravlja Bože, da ga ne ureknemo tek će da bude nije da sam vidovit i da sam ga mnogo gledao u nba kada sam nešto slično pisao početkom sezone, al sam nabo par utakmica kada je menjao mareja u denveru i to je bio all star nivo 1
Jimmy Kowalski Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 A zasto ljudi imaju potrebu vecito da porede, pa kao ovaj je bolji od drugog? Super je bio Exum, super je i PJ. Nema potrebe vagati ciji je doprinos veci.. 7
kud u maglu Simoviću Posted December 20, 2023 Author Posted December 20, 2023 sport je kompetitivna stvar + nam ova silna dostupna statistika pomaže da neuspešno vagamo ko je bolji , a ko lošiji
Jimmy Kowalski Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 Pa onda nam i ne pomaze, a i besmisleno je kod igraca istog kvaliteta. Jer mi i ne vagamo sustinski ko nam je bolji na osnovu statistike, nego ovako subjektivno. Ko nam je drazi. Meni samo smeta to, kukalo se kako ne mozemo da nadoknadimo odlazak Exuma jer je unicorn, pa smo terali Doziera na pocetku jer se ne snalazi (Savicu slepce koga dovodis) da bi dosli do PJ >> Dante. Sve u nekoliko meseci. 2
Popular Post Azdaja Posted December 20, 2023 Popular Post Posted December 20, 2023 9 minutes ago, ToniAdams said: Otkako se ovaj bracala pojavio krenula je lavina. Odličan je, izgleda da se dobro i uklopio što i nije problem kad nam je ekipa vrhunska sa još boljim trenerima. 18
ToniAdams Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 slažem se (iako znam da ga ne vole svi ovde), bukvalno kockica koja je nedostajala, uz zdravog kapetana naravno. 3
SNARC Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 13 minutes ago, ToniAdams said: slažem se (iako znam da ga ne vole svi ovde), bukvalno kockica koja je nedostajala, uz zdravog kapetana naravno. Sto ga neko ne bi voleo..obrace sve, na obe strane, nema problem sa voljnim momentom, moze za dva moze i za tri a moze i jako do samog kraja..fin, lep, zgodan, lepo se oblaci...sve u svemu-pravi fajter. Juce nije ubo nista..sutra ce da gilja dade. 3 1
lord_s Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 can confirm - lep je, pocela zena da gleda redovno tekme nakon sto je pre nekoliko kola pitala ko je i odakle je dosao Bruno macan 3
ToniAdams Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 je fakat markantan, nešto kapiram, nebi ga dao za mirotića, biće on tek životinja na kraju sezone.
Milošica Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 9 minutes ago, lord_s said: can confirm - lep je, pocela zena da gleda redovno tekme nakon sto je pre nekoliko kola pitala ko je i odakle je dosao Bruno macan Mnogo liči na tamnoputog mene. 1
Jimmy Kowalski Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 11 minutes ago, ToniAdams said: je fakat markantan, nešto kapiram, nebi ga dao za mirotića, biće on tek životinja na kraju sezone. Bruno >> Mirota Spoiler Morao sam 1 1
SNARC Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 16 minutes ago, ToniAdams said: je fakat markantan, nešto kapiram, nebi ga dao za mirotića, biće on tek životinja na kraju sezone. Od Mirotica bismo trenutno i ti i ja bili ucinkovitiji..Doduse, za tebe ne garantujem
Recommended Posts