Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

kako su ovi zajebani jebo ih otac.

velika velika pobeda

bravo momcima i strucnom. stabu

• +1 2
Posted

KRVOLIPTANJE! 

peta u nizu, sad mozemo i da trsnemo u madridu bole nas brige, a mozemo i da ih deknemo ako nam se digne kurac na pravu stranu, jebe nam se bas, gledamo samo sebe i samo od nas zavisi, nema bolje situacije.

Samo se zentam da nismo prerano usli u peak, ali nismo, lupam i ja bezveze, kolji to sve redom i ne razmisljaj puno

• +1 5
Posted
1 hour ago, ZokiAsov said:

Pu sto je gadan ovaj mumbru

Koja prelepost videti ga kako gledi dok brat Naneli završava kontru 😁

• Wub 1
  • Haha 3
Posted

Panter, Naneli, PJ, Kaboklo, Lidej ... Partizan ima mnogo odličnih igrača i tu nema udvajanja. Još ako im se pridruži recimo Smajli sa odličnom partijom poraz za protivnika je neminovan. Osim ako se ne zove Real Madrid.

Posted
Just now, BlackGeorge said:

Osim ako se ne zove Real Madrid.

tu će morati da se pojavi i rasni šuter sa brojem 33

• Haha 3
Posted

op, op.......dva gostovanja dve recke......guraj dalje

Posted
2 minutes ago, garmonbozia said:

tu će morati da se pojavi i rasni šuter sa brojem 33

:D

Pa pazi, mi sa njima možemo da igramo. Ako su svi raspoloženi i da pobedimo.

Idemo sada rasterećeno u Madrid. Dokazali smo dva puta da možemo tamo da ih bijemo. Imamo šanse. Neka se raspuca broj 33 ...

Posted
2 minutes ago, BlackGeorge said:

Osim ako se ne zove Real Madrid.

Petnaest tekmi..samo jedan poraz..i to nijedan kod kuce. 

Mnogo je to, cak i ako si Real. 

Poslednje dve smo dobili tamo..odvec smo u Spaniji..on tek treba da krenu iz Beograda..Doduse, njihova tekma se zavrsila u trecoj cetvrtini, nasi su protiv ovih mrcina morali da oru do kraja. 

Dobijamo.

Posted

Neverovatno kakvu je rukometnu družinu okupio Mumbru. Što je najjače, oni su ovakav kriterijum u odbrani imali i u Pireju, sudije se podređuju njima izgleda.

Prelepa pobeda. A sad da se potvrdi brejk u četvrtak. Biće interesantno da li će igrati Dek i ono wwe smeće

• +1 2
Posted
13 minutes ago, garmonbozia said:

I onda se pojavi Naneli

Smajli odigrao odličnu odbranu

Ali koja je to vrhunska krađa Smajlija na 10 sekundi do kraja. :ziga: Tako se postaje veliki igrač. Baš sam srećan zbog njegove odlične partije.

• +1 2
Posted

Ceo mec sam imao neki gadan osecaj. Ovi biju kao mma i odbijaju da umru.  Ali i nad popom ima pop.

Sad je mnogo bitno da bijemo madridske vulve, jer nam posle idu laksi protivnici u beogradu i lako mozemo da odemo na 13:6 do bozica

• +1 2
Posted

Užasna utakmica za gledanje kao skoro svaka u Valensiji. Jezivo je bilo kada smo na ovako malo poena u 4/4 sa +11 došli na +1 ali je odbrana izdominirala.

Doduše da se računala trojka PJ i Nanelija, sve bi bilo još dosta pre gotovo, tako da vrlo zaslužena pobeda protiv pretvrde ekipe 

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...