Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Hoćeš da kažeš da su im strani igrači omiljeniji od domaćih? Oko toga bih se složio.

Posted

Ja sam davno govorio da ce Partizan najbolje igrati kada bude prestao da razvija "projekte" tipa Tripkovica koji mi je jeo zivce dok smo gubili dobijene evroligaske utakmice da bi on naucio da vodi loptu levom rukom po nalogu Dukljanina, ali to ne znaci da sada kada sam makar donekle docekao nesto po svojoj volji u igrackom smislu da zelim Hrvate, Albance, Crne Orke i ostale raspade koji se od nas ne razlikuju ni po cemu.

Posted
2 hours ago, ToniAdams said:

Uvek smo bili avangarda, kapiram da je to jedini Poljak košarkaš koji postoji :fantom:

Da, Poljska nije baš neki rasadnik ali naspram Niša su Oak Hill Academy

Posted
6 minutes ago, *edited by mod said:

Bio je cak i reprezentativac Albanije, eno ga ode u Kinu iz CSKA

On je Albanac kao što je Larkin Turčin.

Ovde se misli na autohtonog Albanca.

Posted
26 minutes ago, Filipenko said:

Ja sam davno govorio da ce Partizan najbolje igrati kada bude prestao da razvija "projekte" tipa Tripkovica koji mi je jeo zivce dok smo gubili dobijene evroligaske utakmice da bi on naucio da vodi loptu levom rukom po nalogu Dukljanina, ali to ne znaci da sada kada sam makar donekle docekao nesto po svojoj volji u igrackom smislu da zelim Hrvate, Albance, Crne Orke i ostale raspade koji se od nas ne razlikuju ni po cemu.

Koliko placas sezonsku ?

• +1 1
Posted (edited)

...

Edited by MiddleClass
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, Filipenko said:

Da kazete da fali kad ste vec toliko kukali za njim, primetite gde skripi bez njega, koje to probleme i izazove imamo, sta nam je u ovoj utakmici bez njega bilo problematično, sta moze biti u narednim mecevima, koje to akcije nisu funkcionisale bez njega...

Ono, da kazu ljubitelji lika i dela gde je to njihov ljubimac falio i sta je skripalo, ta vrsta ekspertize mi je zafalila posto ja jelte slabo poznajem košarku.

Dovoljno je to da nije održivo da Panter svaku igra 35+ minuta, npr. To što je sinoć sve funkcionisalo, ne znači da će sutra ponovo moći da funkcioniše bez njega, npr. Na duže staze, naravno da će faliti, mada se iskreno nadam da neću biti u pravu.

• +1 1
Posted (edited)

Ladno smo 4. na tabeli posle kompletnog 14. kola Evrolige.

Edited by BlackGeorge
  • +1 2
Posted

Samo da pomenem da smo mi od jednog Letonca i jednog Čeha napravili košarkaše. Uspeće i sa Poljakom, mmw.

• +1 9
Posted

Da li biste radije klasičnog pleja tipa Pengos ili jednog kombo trpača?

• Tužno 1
Posted
24 minutes ago, Milošica said:

Da li biste radije klasičnog pleja tipa Pengos ili jednog kombo trpača?

Kombo trpač ofc :fantom:

#kakvedameuzgajagroblje

• Wub 1
Posted

Ja bi Penzosatm, imamo trpača više no dovoljno

• +1 1
Posted

možda bi lepo da ovi naši grobari sa pictionary topića što znaju crtati, da crtaju Alexu svakog dana dok se Alexa ne isporavi. 

1 dan da bude ALexa u fazonu Mikelanđelovog Davida, drugi dan da Alexa bude u fazonu Vorholove Merlinke, trećeg dana Alexa u izvedbi holandskih majstora, četvrti dan Alexa u vrtlogu vizantijskog stila freskoslikarstva i tako redom svaki dan neki drugi lajtmotiv dok nam se naš dobri Alexa ne vrati.

• Haha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...