Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, nenad said:

ako je stvarno savic, uz odobrenje obradovica, onda su stvarno previse sujetni, ovaj miskov zahtev za povecanje plate je stvarno minimalan.

Razlog zasto ne verujem u sve ovo sto Misko pise je sto se previse trudi da se pokaze da je maksimalno hteo da ispostuje™ Partizan.. 

• +1 3
Posted

Definitivno se nešto izostavlja uz javnosti ovde. Preglupo. 

• +1 2
Posted

Najzajebaniji menadzer u svjet ima duplo bolju ponudu za igraca koji nije iz njegove agencije, ali pristaje da odustane od raskida ugovora koji je završila druga agencija i za to dobrocinstvo trazi samo simbolicno povecanje plate od 75k dolara, a dobrocinitelj kakav je pristaje da igracu koji nije iz njegove agencije produzi ugovor za jos godinu dana sa klubom sa kojim je originalna agencija raskinula ugovor. I to je sve toliko razljutilo nekog neimenovanog u Partizanu da ih je izbacio napolje :ajde:

• Haha 3
Posted

Svakako da je ovo Miškovo perfidno sastavljeno, ali sumnjam da je falsifikovao ove egzaktne elemente. 

Ne znam šta vam nedostaje. Hteli su da iskoriste mogućnost da poprave pregovaračku poziciju time što mogu da ponište ugovor (Zalizani kaže da su ga Amerikanci odmah posle mejla raskinuili, što ne menja suštinu). Ovi otud popizdeli, uzeli da glume principijelnost i ostali bez igrača. 

Posted

Bas to nema smisla. Ako su zakonito raskinuli ugovor i realno imali duplo bolju ponudu na stolu, koji motiv su imali da nude da za povecanje plate u vrednosti 250 sezonskih obavezu Madara na jos dve godine ugovora sa Partizanom. Nema logike da bi to naljutilo nekoga iz Partizana u toj meri da se odrekne Madara

• +1 5
Posted

Mene više zanima kakve su posledice prekida saradnje sa Miskom?

Koliko se to odražava na dostupnost igrača na tržištu?

Posted
4 minutes ago, BWA said:

Mene više zanima kakve su posledice prekida saradnje sa Miskom?

Koliko se to odražava na dostupnost igrača na tržištu?

Ne preterano.

• Hvala 1
Posted

Bura u čaši vode. Jbt ko da je Kobi Brajant. Ok otišao je, idemo dalje. Traži drugog, daleko od toga da je nezamenljiv.

Yam, hvala ti brate

• +1 3
Posted (edited)

Đorđe prava Škorpija, jedva čekao da izvuče ovo :D

Edited by Milošica
Posted
4 hours ago, BlackGeorge said:

Studio? @Ted

eh, strane u sukobu tvrde svašta, svako tumači kako mu odgovara, nije baš neki pouzdan osnov za izajšnjavanje i donošenje definitivnih zaključaka. ne može se biti neutralan arbitar ako nemaš papire i dokaze pred sobom.

uz napomenu da "odlazak mejla u spam" ne deluje kao solidno objašnjenje bilo čega, u bilo kojoj varijanti. čak i ukoliko se to desilo i proizvelo nekakvu posledicu u vidu moje neobavešteosti o nečemu, ja to ne bih turao u saopštenje i nudio kao ozbiljan argument.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

želimir izgleda nije savladao, vrv zato što nije bio u prilici, lekciju svog učitelja da može da se pogreši kakav je ko igrač, ali da ne sme da se pogreši kakav je ko čovek

kao što rekoh iguman, manastir

kolilo smrdi naše saopštenje, toliko smrdi i ovo miškovo pogotovu jer je bio u prilici pola dana da ga ispegla, a smrad se i pored te prilike širi onoliko

o&o

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted
44 minutes ago, Ted said:

uz napomenu da "odlazak mejla u spam" ne deluje kao solidno objašnjenje bilo čega, u bilo kojoj varijanti. čak i ukoliko se to desilo i proizvelo nekakvu posledicu u vidu moje neobavešteosti o nečemu, ja to ne bih turao u saopštenje i nudio kao ozbiljan argument.

Što je nasmešnije, ovo se stvarno dešava, bitni mailovi završavaju u spamu, što zbog toga jer neki korpo duduci nisu u stanju da iskonfigurišu dobro svoj server, što zbog toga jer se ponekad Gmailu, Yahoou i ostalim servisima ćefne da krenu da drkaju. Meni jednom nedeljno e-mail od banke ode u spam. Iz tog razloga kad šalješ kritično bitne stvari tražiš potvrdu prijema s druge strane.

Sad, ništa to nema veze jer, pod jedan, treba ponekad proveravati i spam folder, pod dva da su ćelavom platili novac na vreme taj mail ne bi bio ni slat, tako da ovo pravdanje neodoljivo podseća na neka druga saopštenja koja smo čitali s druge strane brda ove sezone.

Kad se sve podvuče, da zamenimo Exuma i Madara sa Jaramazom i Dragićem, ja bih bio prezadovoljan, ali nisam siguran da je Dragić uopšte u opticaju. Mi smo tek danas saznali da Madar odlazi.

Posted
2 hours ago, Milošica said:

To mi je priča na nivou junk mejla.

Lik vodi ubedljivo najveću agenciju za zastupanje vrhunskih igrača i trenera u Evropi, svakako da pazi šta govori, neće ga stranka postaviti negde drugde ako zasere.

Top agencies in EuroLeague Basketball (2018-19 Season)
1. Beobasket 43 Players
2. YouFirst Sports 23 Players
3. Οctagon Europe 15 Players

The top agencies in EuroLeague Basketball (2022-23 season)
1. BeoBasket (60 Players)
2. You First (29 Players)
3. Octagon Europe (27 Players)
  • +1 2
  • Hvala 1
Posted

brt jel si ti gledao i slušao nekad miška ražnatovića?

klasičan menadžer, sve je uvek kod njega sjajno i bajno, cveće cveta, ptice cvrkuću, kuće su od marmelade a lova raste na svakom drvetu

• +1 1
Posted (edited)

Dobro, poznato nam je sve to. Kao što nam.je poznato i da je predsjednik kluba/udruženja navijača :laugh: KK Mega i da je npr.u KK Budućnost prije par sezona držao skoro sve, ako ne i sve igrače, pa se onda može postaviti pitanje regularnosti meča Mega-Buducnost, kao i bilo kojeg meča KK Mega sa protivnicima u kojima ima njegovih igrača a ima u svim.

On jeste ozbiljan menadžer, što nikako ne znači da je čovjek koji nužno govori istinu.

Edit; u pravilu i ne govori istinu.

Edited by BWA
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...