Popular Post kud u maglu Simoviću Posted December 15, 2023 Author Popular Post Posted December 15, 2023 @BWA trud je prepoznat 7 3 2
Dankan Ajdaho Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 https://nova.rs/sport/evroliga/ostoja-mijailovic-partizan-ima-najveci-budzet-u-istoriji-celimo-da-idemo-do-kraja-u-evroligi/ Čestitam. 1 3
snooker Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: @BWA trud je prepoznat I Milena OTP! 😍 Uz Zorana Raiff, Petra AIK, Voju Addiko ... kakav bankarski celebrity line-up imamo 1
Filipenko Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 4 hours ago, shimpr said: Zamisli koliko neko treba da bude proklet u zivotu pa da se raduje povredi svog igraca Uz demanti lazi da se ja radujem njegovoj povredi (sto ste izmislili i dodali onome sto sam napisao nakon utakmice u kojoj se povredio) samo da primetim da sam ja jedini koji ga spominje i u dobru i u zlu, dok ste vi momka ocito zaboravili nakon prve pobede, niko ga spomenuo nije. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted December 15, 2023 Author Posted December 15, 2023 želimirovo strpljenje za balšu i tristana počinje da daje nekakve plodove, nije mala stvar kad možeš da računaš koliko toliko na dva igrača od 213 sa kraja klupe pa makar to bilo +10ak min u zbiru kao sinoć balšin utisak bio još povoljniji da nije imao one dve izgubljene lopte za redom 2
Nebojsa Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 celo jutro trazim po yt balsinu sekvencu od minut i po, uz muzicku podlogu iz beni hila - ono je izgledalo nadrealno. 2
copkillah Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 1 hour ago, Filipenko said: Uz demanti lazi da se ja radujem njegovoj povredi (sto ste izmislili i dodali onome sto sam napisao nakon utakmice u kojoj se povredio) samo da primetim da sam ja jedini koji ga spominje i u dobru i u zlu, dok ste vi momka ocito zaboravili nakon prve pobede, niko ga spomenuo nije. ne kontam, zašto bismo ga pominjali u kontekstu utakmice na kojoj nije igrao? zašto bismo ga pominjali dok se ne pojavi neka nova informacija u vezi sa njegovim oporavkom? da bismo ispunili neke zamišljene grobarske kvote, šta? 4
garmonbozia Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 "ne pominjete aleksu, a ja sam prvi odmah pomenuo da je retard čim se povredio!" druuuže. 4
goofs Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Meni Balšoni nije bio toliko kritičan. Ok, upada u oči ona kontra koju je povukao, mislim da se nećkao da li da ide sam do kraja ili baci aliup igraču ispod koša i zato mu ispala lopta. Aparently, centri od 210cm ne umeju dobro da driblaju bez gledanja. Ona druga glupost je faul u napadu, čist i vrlo nesmotren, mora bolje i pametnije od toga. Ali ok, odradio je neke minute, dao par poena, jedan zicer mu izađe, vidi se želja kod njega. Istina, Žalgiris nije bio dobar juče pa nije neko merilo. 1
bradilko Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: želimirovo strpljenje za balšu i tristana počinje da daje nekakve plodove, nije mala stvar kad možeš da računaš koliko toliko na dva igrača od 213 sa kraja klupe pa makar to bilo +10ak min u zbiru kao sinoć balšin utisak bio još povoljniji da nije imao one dve izgubljene lopte za redom potpuno si u pravu. cini se da je tristan poceo da kapira sta treba da radi. malo se poboljsao u odbrani, pravi nesto manje glupih odluka u napadu.. kopriva je stalno pod povredama ali opet ne vidim da je nesto sramotno odigrao. varira od loseg ka dobrom kao i svaki mladi centar koji jos razvija svoje telo. sa ekipom i oni rastu. zao mi je sto se trifa povredio kad je krenuo na bolje. on je bas ono radio sto treba. kopao je u odbrani i na kraju je stigao i bolji sut. avram kako sam razumeo do februara je van treninga? eh valda bude spreman do finala sezone. sumnjam da ce dovoditi nekog. na bolje ide.
booyaka Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 5 hours ago, Lord Stef said: Ostoja objavio budzet, kaze 20 miliona, od cega 8 ide na vracanje dugova. Molim, sve lepo i transparentno. Give props to @Shaq
Recommended Posts