Milošica Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 Imam osećaj da i jedna i druga strana nešto izostavljaju u celoj priči. 3
kralj Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 Just now, nenad said: misko pominje u intervjuu jednog coveka. ako bih morao da pogadjam, ovoliko glup moze da bude samo silobad. Savić ko kuća. Gde Šilobad da preti. 1 1
Jimmy Kowalski Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 1 minute ago, nenad said: misko pominje u intervjuu jednog coveka. ako bih morao da pogadjam, ovoliko glup moze da bude samo silobad. Silobad ne vodi pregovore sa igracima. Rekao sam, to rade Savic i Obradovic. Oni odredjuju duzinu ugovora i koliko treba izdvojiti za svakog igraca..
J.R. Cash Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 2 minutes ago, nenad said: misko pominje u intervjuu jednog coveka. ako bih morao da pogadjam, ovoliko glup moze da bude samo silobad. Savic.
lord_s Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 Za sada su nas napustili cetvorica mozda i vise? Exum, Madar, Papa, Lesor, vrv i Vukcevic rekao bih. Nunally bez dogovora jos. Sto znaci da nama treba najmanje 5 igraca da bi imali makar isti broj tela u rotaciji kao i prosle godine. A govorilo se o prosirenju te rotacije.
Milošica Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 (edited) 1 minute ago, lord_s said: Za sada su nas napustili cetvorica mozda i vise? Exum, Madar, Papa, Lesor, vrv i Vukcevic rekao bih. Nunally bez dogovora jos. Sto znaci da nama treba najmanje 5 igraca da bi imali makar isti broj tela u rotaciji kao i prosle godine. A govorilo se o prosirenju te rotacije. Drezgić i Koprivica će verovatno imati minutažu u ABA. Drugi možda i u EL. To prošle sezone nismo imali. Edited July 12, 2023 by Milošica
bradilko Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 ma nek ide decko. ne bi se trudio oko svega toga vezanog za njegov odlazak. zalizani je kancer po meni bio uvek a ne samo u ovoj situaciji. sve najbolje u daljoj karijeri. zeljko je tu kao nekad dujan. sve je kako treba.. neka se poraduju i cokijevci malo. sta ce mucenici. 3
nenad Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 ako je stvarno savic, uz odobrenje obradovica, onda su stvarno previse sujetni, ovaj miskov zahtev za povecanje plate je stvarno minimalan.
lord_s Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 2 minutes ago, Milošica said: Drezgić i Koprivica će verovatno imati minutažu u ABA. Drugi možda i u EL. To prošle sezone nismo imali. Drezgic mi je na tankom stapu, cak i za ABA. Od Koprivice licno nemam nikakva ocekivanja nakon neuverljive prve godine i povrede prosle sezone. Voleo bih ja da on tu uskoci, ali... Dodatno, EL je takmicenje koje zaista ne prasta, tako da ili ce uspeti da pronadje instant impact, ako ne, eto ga na kraju klupe
Milošica Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 3 minutes ago, nenad said: ako je stvarno savic, uz odobrenje obradovica, onda su stvarno previse sujetni, ovaj miskov zahtev za povecanje plate je stvarno minimalan. I ako je Miško ispričao potpunu verziju. Ne verujem ni jednima ni drugima. 1
Lord Stef Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 16 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Kome? Pa ko god da je vodio pregovore i dozvolio da dodje do ove situacije. Opet, uz ogradu ako je sve sto je rekao tacno, ne verujem ja njemu al' ne verujem ni u junk folder pricu
Azdaja Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 15 minutes ago, lord_s said: Za sada su nas napustili cetvorica mozda i vise? Exum, Madar, Papa, Lesor, vrv i Vukcevic rekao bih. Nunally bez dogovora jos. Sto znaci da nama treba najmanje 5 igraca da bi imali makar isti broj tela u rotaciji kao i prosle godine. A govorilo se o prosirenju te rotacije. Ovo i ja pričam a drug Milošica kaže da će da pomognu Drezga i Kopriva, neće. Ne na niovu koji jurimo. Apropo Miška, lepo Miško priča, zna on dobro šta govori, nešto tu fali, nešto gde je taj neko popizdeo. (Vrvatno Savić)
Mindaugas Žukauskas Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 Katastrofa ako je istina ovo što zalizani priča. Za tričavih 75k 1
Milošica Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 (edited) 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Katastrofa ako je istina ovo što zalizani priča. Za tričavih 75k To mi je priča na nivou junk mejla. @Azdaja To je apropo proširenja rotacije i odmaranja nosilaca. Da budu 12. i 13. ili 13. i 14. igrač i da upadnu u ABA. Za nivo koji jurimo će imati sasvim dovoljno dobrih igrača, uostalom mislim da ćeš biti zadovoljan kad se sklopi roster. Edited July 12, 2023 by Milošica 1
Recommended Posts