Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Filipenko said:

Ni slucajno. Utakmicu protiv cigana nam je dobio Teodosic, svojim izgubljenim loptama, promasenim bacanjima i bacanjem kamenja ka kosu, dok je Avramovic uradio sve sto je mogao da izgubimo. Dao je jednu trojku sa 8 metara, pa se odmah napalio da je sutne ponovo, sto je naravno promasio, uz par izgubljenih lopti 

Na obe protiv Zvezde Aleksa je ukupno imao 0 izgubljenih.

• +1 3
Posted

zamisli da si lik koji posle teške povrede igrača dođe i u prvoj rečenici napiše da je taj igrač retard

zamisli

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Da li dovoditi pleja koji je mačka u džaku ili gurati ovako dok se Aleksa ne oporavi?

Posted

Bez dileme dovesti nekog. Predugo ce trajati oporavak, a njegove minute i ucinak ne moze da nadoknadi Jare.

Posted
3 minutes ago, Milošica said:

Važi.

Videću da sredimo nešto.

Hvala Branko.

• Haha 3
  • Hvala 1
Posted
8 minutes ago, copkillah said:

Hvala Branko.

Nema na čemu.

• Hvala 1
Posted

Mnogo mi žao Alekse. Neko je pisao ranije na stranicama, nije dobro mentalno hendlovao povratak sa SP i mislim da je u pravu. Aleksa je momak koji hoće sve i hoće odmah, večito u petoj brzini, pri tom ne mislim da je nešto gladan slave, već želi za tim, za sebe, za saigrače.

Ovo je dosta bizarna povreda, ne znam kako je pri onakvom pokretu mogla da strada fibula, nadam se uspešnom oporavku. SP, a jbg, nije imalo direktnog uticaja na ovo, ali indirektnog...igrači se često povređuju kada nisu skoncentrisani dovoljno, kada im telo škripucka, možda je to kod njega bio slučaj. Koliko sam razumeo, savetovano mu je bilo i da operiše nos, ali nije hteo da čeka toliko.

S druge strane, propuštati SP zbog potencijalnih povreda u budućnosti je suludo, Aleksa je sad za 50% veći igrač nego je bio proletos. Šta znači veći, znači da kad se utakmica lomi i kad je najbitnije neće usrati nešto jer mu zapela knedla u grlu.

Za novog pleja, ako Milošica ne može da sredi Dragoa, mi možemo da se krpimo sa PJ-OJ tandemom, malo Panter, malo Portikla, no problem nastaje kada i jedan od PJ-Pantera propusti utakmicu, tad postajemo bukvalno Alba 2.

I još jedna stvar, sinoć se fino videlo zašto smo trpeli toliko OJa, Anđušića, Trifu dok je bio u crnim danima, zašto sad trpimo Poljaka, često i onog drugog, lažnog Poljaka...Armani je imao utakmicu u svojim rukama, plus 15 sredinom treće deonice, pali su i crkli. Ovo je ubitačan tempo, ne može se igrati sa rotacijom manjom od 12 igrača, pogotovo ne dupla kola. To sam često i sam propuštao da imam u vidu.

• +1 9
Posted

mesci da nam se dilejni sam nudi...

Posted
2 hours ago, Nebojsa said:

mesci da nam se dilejni sam nudi...

11. mart 1989, Baltimor, @Milošica da izračuna koliko bi nam se uklopio u tim.

• +1 1
Posted
19 hours ago, BWA said:

@booyaka jesi gledao brate?

Jesam, odličnih poslednjih 13-14 minuta utakmice, čista pobeda ko suza.

• +1 2
Posted

Samo dva dana zatvora i već je reformisan i doveden u red. I posle neko da kaže da kaznena politika ne deluje :fantom:

• +1 1
  • Hvala 1
  • -1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...