Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

tu utakmicu je dobio na sopstveni tm(tu ne bih izostavio ni oj-a, s obzirom na njegovo odsustvo na ostalim el utakmicama), aleksa se vratio umoran sa sp-a, plus mi deluje da hajp koji ga je sačekao ovde nije najbolje amortizovao. u napadu je bio vrlo tanak, bez šuta, bez ideje. ono njegovo tapkanje od 20ak sekundi me je izluđivalo, a u odbrani smo sa njim na parketu imali igrača manje. sve to prouzrokovano umorom i neprolaskom priprema sa klubom dovelo je do nervoze i njega i celog tima kada je on bio plej, a posle svega i povreda za koju verujem da bi bila izbegnuta da je bio fit 100%

verujem da je sada potraga za plejom u crvenom. mislim da nemamo luksuz da ključni deo sezone čekamo sa oj-e i pj-em

aleksi naravno želim svu sreću, i da nam se vrati bar na treninge tamo oko niškog svinjca

Posted

Nego sta kazu igraci milana na instagramu? Je l se prave klipovi gde smo ih sve pokrali?

Posted
15 minutes ago, Papovac said:

zato sto se svakom normalnom u ovom trenutku jebe za booyaku i njegove komentare.

Ma brate, preterao si, iskreno. @BWA je totalni normalac, možda nije čuo šta je sa Aleksom, možda ovo, možda ono, dečko je samo hteo da se sprda na temi. Najjače da @BWA  zabole za Aleksinu povredu...samo ste bili u raskoraku.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
5 minutes ago, ZokiAsov said:

Nego sta kazu igraci milana na instagramu? Je l se prave klipovi gde smo ih sve pokrali?

Spoiler

IMG-8196.jpg

• Haha 1
Posted
34 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

aleksa je bio u štetočina modu od posle svetskog prvenstva

Mozda je i bio u stetocina modu, ali iskljucivo zbog svjetskog prvenstva.

Opet se vidjelo da je sramno pljuvati igrace koji ne zele da igraju za reprezentaciju. Nisu roboti i ova povreda je povezana sa tim sto ovo ljeto nije odmorio.

Brz oporavak!

• +1 8
Posted

ponitka mi je misterija. nisam ga nesto puno gledao osim na svetskom prvenstvu i delovao mi je da moze da sutne za tri. on u jednoj prilici veceras ima sut ali dodaje smailagi i brunu sude tri sekunde.

prodaje pas u ruke. retko bljesne, napravi dobar potez u napadu a u odbrani ume da ispadne.

bojim se da ce pored zelje ispasti promasaj. 

cini mi se da je na pocetku cak prevodio loptu preko pola i to ne kao iznudjeno resenje u napadu.

pj treba vise da igra izo. prodori i distanca.

nesto mi nije neki dodavac. ima priliku.

ako bi mogao neko o igrama pontke i gde se najgore pokazao

Posted

on je pre one povrede ramena i uspevao da odigra nešto smisleno, s obzirom da je nov igrač u fazi privikavanja na klub, saigrače, trenera…

vidim da ga željko često pominje kao

velikog radnika i sve u tom stilu

tako da ja verujem da će to da legne

• +1 1
Posted
11 minutes ago, bradilko said:

ponitka mi je misterija. nisam ga nesto puno gledao osim na svetskom prvenstvu i delovao mi je da moze da sutne za tri. on u jednoj prilici veceras ima sut ali dodaje smailagi i brunu sude tri sekunde.

prodaje pas u ruke. retko bljesne, napravi dobar potez u napadu a u odbrani ume da ispadne.

bojim se da ce pored zelje ispasti promasaj. 

cini mi se da je na pocetku cak prevodio loptu preko pola i to ne kao iznudjeno resenje u napadu.

pj treba vise da igra izo. prodori i distanca.

nesto mi nije neki dodavac. ima priliku.

ako bi mogao neko o igrama pontke i gde se najgore pokazao

Ma na svetskom prvenstvu se bukvalno nije video. Učinak 0 kao da nije ni bio.

Posted
2 hours ago, theanswer said:

Nije, jbg, čovek nam je dobio recimo utakmicu protiv cigana. Posle toga je pao što je bilo očekivano. Očekivano je bilo i da se vrati tamo negde u formu sa početkom februara recimo najkasnije. Ovo je veliki udarac. Moramo da dovedemo pleja sada bilo kakvog. 

Ni slucajno. Utakmicu protiv cigana nam je dobio Teodosic, svojim izgubljenim loptama, promasenim bacanjima i bacanjem kamenja ka kosu, dok je Avramovic uradio sve sto je mogao da izgubimo. Dao je jednu trojku sa 8 metara, pa se odmah napalio da je sutne ponovo, sto je naravno promasio, uz par izgubljenih lopti i losih resenja u najvaznijim trenucima. Partizanu ne treba Teodosic iz Cacka, neko ko ce da bude miljenik medija i tribine a ko ce da bude stetocina na terenu. Teodosic barem ima neku staru slavu i zasluge za FMP, dok je Avramovic neko ko bi trebao da bude manji od makovog zrna i zahvalan sto ima priliku da igra u ovakvom Partizanu i kod takvog trenera, koji ga trpi verovatno iz zemljackih razloga, jer ne vidim realan pozitivan ucinak, vec permanentne tendencije ka divljanju.

Posted
3 hours ago, theanswer said:

Nije fora u samopouzdanju kod Jaramaza, on momak nije evroligaški igrač i to je to. Njegovo dovođenje je uvek bilo wtf pogotovo za pare za koje je potpisan. Ništa protiv momka, ali on jednostavno nije taj kalibar i to je to. Od njega ne treba očekivati bukvalno ništa. Ako nekad nešto odigra to je samo plus. 

Slažem se da nije EL nivo, ali nije (samo) do nivoa. Gledao sam protiv FMP-a, 40 za nas, on dobio 30 minuta da igra, prava prilika da u takvoj utakmici ubaci nešto, on je i tad oklevao da uzme šuteve, a sve što je bacio bilo je jako tvrdo, kao da ni sam ne veruje da može da ubaci kad se digne na šut. Drezgić delovao komfornije na terenu od njega... 

Posted
3 hours ago, MiddleClass said:

Mozda je i bio u stetocina modu, ali iskljucivo zbog svjetskog prvenstva.

Opet se vidjelo da je sramno pljuvati igrace koji ne zele da igraju za reprezentaciju. Nisu roboti i ova povreda je povezana sa tim sto ovo ljeto nije odmorio.

Brz oporavak!

Kakve tacno veze ima freak mehanicka povreda s igranjem za reprezentaciju? Verovatno je i nos slomio jer leto nije proveo napijajuci se po Cacku?

Aleksi je ovo leto najbolje u zivotu. Pokusavam da zamislim njegovu reakciju da mu neki pametnjakovic ovakvim besmislicama obrazlaze kako nije trebalo da igra na SP na kom se etablirao kao igrac i postao heroj nacije. Verovatno bi bilo ovo

aleksaaaa.gif

• +1 3
Posted
3 hours ago, J.R. Cash said:

Kakve tacno veze ima freak mehanicka povreda s igranjem za reprezentaciju? Verovatno je i nos slomio jer leto nije proveo napijajuci se po Cacku?

Aleksi je ovo leto najbolje u zivotu. Pokusavam da zamislim njegovu reakciju da mu neki pametnjakovic ovakvim besmislicama obrazlaze kako nije trebalo da igra na SP na kom se etablirao kao igrac i postao heroj nacije. Verovatno bi bilo ovo

aleksaaaa.gif

Haliburton isto u vidnom padu forme posle SP. 

Posted

Zek bukvalno shvatio zagrevanje.

Ali Aleksa, jbt, i dalje ne mogu da verujem. Ovo mu je peti prelom u dve godine, malerozan je za trojicu

• +1 1
Posted

IMG-8202.jpg

znao sam da se po nečemu razlikuje od ostalih

:wub:

Spoiler

not

🤢

Posted

Kako li se oseca kad cela dvorana skandira "Vucicu pederu" ? 

Valjalo bi je tada snimiti..i podeliti snimak...da se nesto malo drzavnih para sacuva.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...