Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Ulaziti u raspravu sa ljudima koji godinama kao krunski dokaz kradje i uzrok poraza njihovog kluba, prikazivali broj izvedenih slobodnih bacanja je totalno gubljenje vremena, nepoznavanje i pre svega nerazumevanje kosarke kao igre. Moj pristup takvom rezonu je trolovanje sagovornika dok nek izbaci to iz sebe pa da idemo dalje.

• +1 7
Posted
23 minutes ago, theanswer said:

Ne, ti samo prenosiš. Ajde mi objasni kako sudija da izbroji 8 sekundi u stotinku kao stručni i objektivni ljudi sa basket newsa ako je shot clock isključen. 

Znaci, nije presao za 8 sekundi, ali sudija nije mogao da izbroji, ipak je on samo covek.

Inace 8 sekundi je bilo dok ste jos uveliko drzali loptu kod sebe na svojoj polovini, nije to neka teska odluka gde su delici sekunde odlucivali pa nije sudija robot da to tacno izbroji.

• +1 1
Posted

Neka ovo ovde, nije zgoreg

Nego da pomenem Nanelija, covek igra 40 minuta, sutira u visokim procentima, i na pitanje jesi umoran kaze ma jok, u dobroj sam formi, sve ok. Deluje jos spremniji nego prosle godine

• +1 3
  • Haha 3
Posted
1 hour ago, garmonbozia said:

vidi ovog balvana poneo grejalicu :laugh:

i to ona najjeftinija što uzmeš kupon na grupovini i platiš 923 dinara

Ja sam bio pozicioniran blizu jednog ulaza sinoc..kakva je promaja vukla, trebale su mi dve takve. 

• +1 5
Posted
5 hours ago, Hele said:

Sve je cisto i u okviru pravila da tim ima deset sekundi da prevede loptu na protivnicku polovinu, ne znam sta se bune ovi iz Monaka i imaju li obraza?

Screenshot-20231206-112957-You-Tube.jpg

Boo hooo

trpaj-zeljko-pantic.gif

• +1 2
  • Haha 1
Posted
14 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG-8180.jpg

:heart:

jos nisam citav ali danas sam bio bez nerviranja na sljaci, saobracaju..

volem kad ne verujem i pobedimo, kad mi sve potone posle one trojke dzejmsa i dobijemo i brunovih licnih gresaka i kad smajli da oba bacanja uff.

extaza pa ocaj pa na kraju sreca u magli, kao protiv barse pre 12 -13 godina, vive, maribora u kupu. smesi ti se nepostojeci brk, ne moze ti niko nista..

• +1 2
Posted

Dobar dan.

Dobijamo veceras u neizvesnoj zavrsnici.

• +1 1
Posted

rešava tristan trojkom sa pola

voleo bih da vidim znake života kod elitnog pešadinca ponija tm by edin 

a red bi bio da aleksa nešto ubode, već dugo je u praznom hodu

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

rešava tristan trojkom sa pola

Nemoj molim te ponovo neizvesnu završnicu.

• +1 6
  • Haha 2
Posted

ma to samo da se nadovežem na lordov post

neće biti na posed sigurno

Posted

Nemojte ljudi...prodaje me dicky ticker..ne mogu jos jedne produzetke..

image.png.b0186e60ea6274f914cda6dc033d58b4.png

Posted

Dobijamo 1 razlike, egal na 5s do kraja, podbacivanje mrtve na centru, Smajli hvata loptu i ide da zakuca u naš koš, brat Meli ide da ga bananira i pravi faul. Dva bacanja na drugoj strani, Smajli ubacuje jedno i ostalo je istorija :fantom: 

Posted
On 5. 12. 2023. at 18:46, copkillah said:

Plitak potok :fantom:

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...