Popular Post Kreator Posted December 5, 2023 Popular Post Posted December 5, 2023 Ovako izgleda Partizan kada je Kaboklo u igri : 13
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2023 Author Posted December 6, 2023 (edited) @goofs imao si željkovu opservaciju na konferenciji posle utakmice o kaminskom. ne bih o odbrani to vide svi gde su problemi, ali u napadu je jedan od ubitačnijih visokih igrača u el. gledaš ga, vrti se nešto ispadaju mu lopte, a spakuje 15 komada. da te neko pitao rekao bih da je presedeo celu utakmicu na klupi. mi smo sa lesorom prošle sezone bili relativno lako čitljivi u napadu sa te centarske pozicije, sa fk III imamo širinu u napadu kao malo ko. daleko je smajli od njega e npr petorka pj, kp, naneli, fk III i bruno kako se brani ta petorka? Edited December 6, 2023 by kud u maglu Simoviću 5
*edited by mod Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Najveća razlika na centru je brunovo iskakanje u odbrani vs frenkovo iskakanje. Kaminski verovatno sa više entuzijazma trči kamikaze na treninzima.
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2023 Author Posted December 6, 2023 ma mi smo u ozbiljnom kanalu kad bruno nije na parketu 3
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2023 Author Posted December 6, 2023 @April a kakvi su to bili komentatori na el tv-u?
Orle Zmajević Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Sa bratom Brunom +16 za 18 minuta, nema tu sta da se prica, ozbiljna i belodana razlika kad je on na terenu. Ozbiljna zastita reketa, jos kad udje malo u napadacke akcije i bude bolje komunikacije sa plejevima to ce da prsti. Danilu necu oprostiti ono sto je morao umesto njega da napravi onaj cetvrti faul. In other news, kapiten i nanelica se vratili u svoj mode, Dozier se namece, ostatak ekipe nula bodeva. Spomenuti + Zek su dosta izraubovani veceras, morace i belci da se pojave protiv Milana. Ponitka recimo da se zalepi za Shieldsa. 3
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2023 Author Popular Post Posted December 6, 2023 8 4
ToniAdams Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 9 hours ago, goofs said: Nagradno pitanje: da li bismo bili bolji ili lošiji danas da je Frenk Tenk bio u ekipi? Ja ozbiljno nemam odgovor. Bila bi stoka na kraju sa obe strane, ovako mi nekako drago da možemo i da stegemo u odbrani. Opet bih uvek voleo da ga imamo kao opciju. 3
Milošica Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Ne znam ko nam je dozvolio da budemo ovako smooth. PJ, KP, Naneli 2
Popular Post MocaVukotic Posted December 6, 2023 Popular Post Posted December 6, 2023 Totalno smo drugi tim sa panterom u timu, bukvalno svi lakse igraju, pogotovo prija naneliju, skroz smo druga zver sa njim. 11
MiddleClass Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 9 hours ago, Milošica said: Što se suđenja tiče, slično kao Zvezda - Efes. Tri četvrtine blage tendencije ka gostima i onda poslednja gde konačno pod uticajem publike sude normalno. Sve ostalo od strane navijača drugog kluba je neka čudna potreba glumiti kvazi-objektivnost. Polazim od sebe, bilo bi me sramota da pišem na komšijskoj temi u negativnom kontekstu o suđenju protiv druge ekipe. Ajde kad pominjes objektivnost... Jel ovo vama bila dobra odluka Zoca - plus se on blamirao na kzs kako nece da otkriva dogovore kad je Armani vec (preko)sutra Pogledaj ovu sprdnju od odbrane Nanelija, a procitaj komentare na temi kako je bila vrhunska pa mi reci jesu li objektivni komentari ili samo kolege nemaju pojma o kosarci Jbt, Drezgic bi mu vise zasmetao. Koji ringispil https://www.instagram.com/reel/C0fPM_Ts_6l/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 1 1
MiddleClass Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said: @goofs imao si željkovu opservaciju na konferenciji posle utakmice o kaminskom. ne bih o odbrani to vide svi gde su problemi, ali u napadu je jedan od ubitačnijih visokih igrača u el. gledaš ga, vrti se nešto ispadaju mu lopte, a spakuje 15 komada. da te neko pitao rekao bih da je presedeo celu utakmicu na klupi. mi smo sa lesorom prošle sezone bili relativno lako čitljivi u napadu sa te centarske pozicije, sa fk III imamo širinu u napadu kao malo ko. daleko je smajli od njega e npr petorka pj, kp, naneli, fk III i bruno kako se brani ta petorka? +1 osim na edit Zek vam je vazan na obje strane
Milošica Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 (edited) Mislim da je bila loša odluka, ako je bila njegova. Inače biti "neobjektivan" oko takvih pitanja kao navijač mi je mnogo benignije od prosipanja fekalija navijača drugog kluba o suđenju protiv kluba koji nije "njihov", a sve pod plaštom objektivnosti. Ali "blamirao"... Nisam ja za forum, mnogo se ložim kad vidim likove kao ti(pun intended). U RL nekako lakše idu te stvari Edited December 6, 2023 by Milošica 2 1
goofs Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 17 minutes ago, MiddleClass said: Ajde kad pominjes objektivnost... Jel ovo vama bila dobra odluka Zoca - plus se on blamirao na kzs kako nece da otkriva dogovore kad je Armani vec (preko)sutra Pogledaj ovu sprdnju od odbrane Nanelija, a procitaj komentare na temi kako je bila vrhunska pa mi reci jesu li objektivni komentari ili samo kolege nemaju pojma o kosarci Jbt, Drezgic bi mu vise zasmetao. Koji ringispil https://www.instagram.com/reel/C0fPM_Ts_6l/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Odbrana je bila solidna (niko nije rekao da je vrhunska) koliko je mogla biti za tim koji je u bonusu protiv napadača kakav je Majk Džejms, u vreme Evrolige kada se za najsitniji kontakt svira faul pri šutu za 3p. Pogodio je težak i dalek šut iz step beka - pogledaj odakle se odrazio, ima sigurno 8 metara, plus iskosa, ti šutevi se ne uzimaju tek tako. Odluka evidentno nije bila dobra pošto je Džejms mamojeb kakav jeste i pošto je taj šut ubacio, ali je bilo rezona braniti taj napad. 8
Recommended Posts