Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

neko je pitao da li bi bili bolji sa frenkom večeras?

bio bi plitak potok. njegovih +15 poena nisu za zanemariti, a to što u napadu kad su na parketu on i kapiten imamo širinu i raznovrsnost koju nisu u stanju da brane ni mnogo ozbiljniji defanzivni timova od monaka

nisam ispratio, on ne igra ni protivu milaneza?

lažni obradović nam postaje redovna mušterija

:fantom:

• +1 5
Posted

Javio se i predsednik. Pravi predsednik :

• +1 5
  • Wub 3
Posted
45 minutes ago, BlackGeorge said:

Bez obzira šta ko misli o našem T-Rex-u, nedostajaće nam prekosutra protiv Milana.

Ja se nadam da će igrati i da je namerno odmoren večeras jer nam je za tu utakmicu potrebniji. Njegovo otvaranje iz šort rola će biti dosta važno za otključavanje njihove odbrane. 

• +1 2
Posted
20 minutes ago, Mil@n said:

Ne odustajte vi, ostavio sam najnormalniji komentar ali kontam da su vam odnosi previše zatrovani da bi mogli da razlikujete normalan post od provokacije.

A jbt, sam priznaješ da si gledao samo 4/4 i sad se nešto duriš.

Od prvog njihovog tajma, suđenje je bilo lakrdija. 

• +1 4
Posted
1 hour ago, goofs said:

Valjda je Želimir rekao da se ne pravi faul. Težak je ono šut bio, al jbg.

mada sam bio prvi za faul dole na 4-5 sec do kraja, objektivno je teško se odlučiti šta raditi jer postoji varijanta 1 ubačaja + skok na odbijanac.

očito se išlo na rezon "neće valjda". kad ono - oće.

• +1 4
Posted

Sve se dobro završilo

• +1 5
Posted

Naneli je valjda krenuo da ga osajdari po ruci, ali se zeljko u poslednjem trenutku prodrao: pusti ga ne zna, nije svaki dan badnji dan

• Haha 2
Posted (edited)
7 minutes ago, BlackGeorge said:

Javio se i predsednik. Pravi predsednik :

Edited by copkillah
  • Haha 5
Posted
4 minutes ago, smooth.Op said:

A jbt, sam priznaješ da si gledao samo 4/4 i sad se nešto duriš.

Od prvog njihovog tajma, suđenje je bilo lakrdija. 

Pa rekao sam da sam gledao samo 4/4 i ogradio se, realno takvo suđenje u odlučujućoj četvrtini za naše timove protiv velikih Evropskih je samo za poželeti. Nekoliko puta ste dobili penale koje niste morali i tako ih držali ja +3, 4 gde je ipak lakše igrati tj sa manje pritiska, i njima nije suđeno nešto što nama slepcima (i vama i nama) bez problema i uglavnom sude u clutchu.

No iako ste verovatno svesni da je istina šta sam rekao, jači je valjda taj ratoborni impuls pa se odmah misli da pišem to da provociram i da nekoga drkam, jel.

U suštini nebitno... 

• +1 2
  • -1 1
  • Tužno 1
Posted (edited)

Doužer: Bili smo spremni da igramo koliko god je potrebno

Bek Partizana Pi Džej Doužer još jednom je potezima u ključnim momentima doprineo veoma važnoj pobedi Partizana u Evroligi.

Koliko vam znači ova pobeda, druga uzastopna u Evroligi i pred dolazak Olimpije u Beograd?

"Osećaj je dobar. Svaki put kada ostvarimo pobedu u ovoj ligi, dobro je za nas. Idemo meč po meč, a naredni je najvažniji".

Kako se osećao u četvrtoj četvrtini kada je Majk Džejms pogodio onu trojku?

"Bilo je deprimirajuće, ali on je sjajan igrač, uradio je to mnogo puta. Ostali smo zajedno, potrudili smo se da igramo do kraja i bili smo spremni na to, bez obzira koliko utakmica bude trajala".

Partizan dobija neizvesne završnice, a Doužer je pogodio ključne trojke u poslednjih nekoliko utakmica.

"Osećam se dobro, na tome radim celog života. Trener veruje u nas, a to tražimo od njega, to nam je potrebno. Imam saigrače koji takođe veruju u mene. Dižemo glavu gore i trudimo se da dajemo koševe kada je potrebno", rekao je Doužer.

1084706995656faee7667ad852246684_640.jpg

Doužer Kompožer !!!

Edited by BlackGeorge
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted

Ne znam kako ce igraci u cetvrtak..ja sam se uveliko umorio od ova dva poslednja produzetka..

Sreca pa bar ne dolazi onaj sto boluje od uganuca obraza, jedna muka manje.

• +1 2
Posted
33 minutes ago, Mil@n said:

Ne odustajte vi, ostavio sam najnormalniji komentar ali kontam da su vam odnosi previše zatrovani da bi mogli da razlikujete normalan post od provokacije.

Pa dobro bre jel realno da odrasli ljudi reaguju i broje ko je ostavio kakve palčeve na post? To mi nije nikad bilo jasno. Mislim nisi jedini i nije problem samo na sportu.

• +1 1
Posted (edited)

Što se suđenja tiče, slično kao Zvezda - Efes. Tri četvrtine blage tendencije ka gostima i onda poslednja gde konačno pod uticajem publike sude normalno.

Sve ostalo od strane navijača drugog kluba je neka čudna potreba glumiti kvazi-objektivnost. Polazim od sebe, bilo bi me sramota da pišem na komšijskoj temi u negativnom kontekstu o suđenju protiv druge ekipe.

Edited by Milošica
  • +1 7
  • -1 1
Posted (edited)
8 minutes ago, BlackGeorge said:

Doužer Kompožer !!!

dj doužer

Edited by cedo
  • +1 1
Posted
24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

neko je pitao da li bi bili bolji sa frenkom večeras?

bio bi plitak potok. njegovih +15 poena nisu za zanemariti, a to što u napadu kad su na parketu on i kapiten imamo širinu i raznovrsnost koju nisu u stanju da brane ni mnogo ozbiljniji defanzivni timova od monaka

nisam ispratio, on ne igra ni protivu milaneza?

lažni obradović nam postaje redovna mušterija

:fantom:

Ja sam pitao, i dalje nisam uveren. Dobili bismo možda tih njegovih 10-15p, ali Monako igra puno spolja, mnogo pikova i preuzimanja. I Kaboklo i Smajli su to hendlovali uglavnom dobro, isprate, Frenk bi pratio samo pogledom.

Imam utisak da Smailagić ima veći plafon, mora da popravi bubice u napadu (pride mislim da je nekako nazadovao u tom segmentu u odnosu na prošlu sezonu) i biće dobar na obe strane terena. Frenk odbranu neće nikad popraviti, jer ne možeš protiv fizike.

Ovako sa njim u rotaciji, Smailagić ostaje pogubljen izmedju pozicija 3-4-5, verovatno i to doprinosi konfuziji u napadu jer ne zna šta sme, a šta ne sme.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...