Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

Ledej 36:32 min.

Panter 38:54 min.

Naneli 39:31 min.

PJ     36:46 min.

Njih četvorica zajedno indeks 72, ostala sedmorica zajednički indeks 24, od čega je 13 od Kabokla za 18 minuta igre.

Mnogo su igrali ova četvorica večeras, ali da nisu ne bismo dobili.

Bez obzira šta ko misli o našem T-Rex-u, nedostajaće nam prekosutra protiv Milana.

Par-Mon-Stat.png

Edited by BlackGeorge
Posted

Kako neka kesa može da ti ubije momentum. Kao večeras govno33, na plus 8 usere tri napada za redom, plus iako je bliži on pušta da faul pravi Caboclo(4 faul) umesto da napravi on što bi bila jedina korisna stvar koju je uradio. I opet Željko kasni 8 minuta da ga izvede iz igre. 

• -1 5
Posted
31 minutes ago, MiddleClass said:

Bilo je. Bas lose sudjenje, ali na obje strane. To da ste pokradeni... Jbt ko onoga da slusam kako su svi protiv njega i usa i eu :fantom:

trpaj-zeljko-pantic.gif

• +1 4
  • Wub 2
  • Haha 1
Posted
8 minutes ago, theanswer said:

Pati. 

Ispunila ti se želja, evo me na Sportu.

Posted
15 minutes ago, BlackGeorge said:

Ledej 36:32 min.

Panter 38:54 min.

Naneli 39:31 min.

PJ     36:46 min.

Njih četvorica zajedno indeks 72, ostala sedmorica zajednički indeks 24, od čega je 13 od Kabokla za 18 minuta igre.

Mnogo su igrali ova četvorica večeras, ali da nisu ne bismo dobili.

Bez obzira šta ko misli o našem T-Rex-u, nedostajaće nam prekosutra protiv Milana.

Par-Mon-Stat.png

Pita voditeljka Nanelija posle tekme jel umoran, kaže on ne u odličnoj sam formi :)

• +1 1
Posted

8 faulova u napadu, a da budem široke ruke pa da kažem da je pola zapravo bilo.

Već mi se u glavi crtao scenario kako krećemo u zadnji napad na -1 i sviraju nam faul u napadu. Pri tom kada su konačno svirali njima faul u napadu čini mi se Montijunasu, tu ga nije bilo.

• +1 1
Posted
6 minutes ago, arheolog1981 said:

Pita voditeljka Nanelija posle tekme jel umoran, kaže on ne u odličnoj sam formi :)

mnogo smo lagani

Posted

Malo mi nije jasno ni kod jednih ni kod drugih (PAR-CZ)... Naoko najbolji igraci timova imaju +/- u teskom kurcu, a naoko najslabiji igraci tima imaju +/- u nebesima

Kad gledam tekmu meni Andjusic, Jaramaz, Kaminski i Ponitka izgledaju kao najslabiji, a Naneli, Panter, PJ i Kaboklo kao najbolji igraci, tj. tim najbolje i najgore izgleda kad (ni)su oni na parketu

:blink:

Posted
1 hour ago, Mil@n said:

Ne bi da solim, gledam samo 4. četvrtinu, Partizan ima suđenje iz snova. 

Jel realno da ste ovakve paljevine? :D

Bukvalno su vam sve svirali u 4oj, njima malo šta. 

• +1 1
Posted
1 minute ago, Mil@n said:

Jel realno da ste ovakve paljevine? :D

Bukvalno su vam sve svirali u 4oj, njima malo šta. 

Ne odustajte, ljudi su vaša snaga. 

• +1 3
Posted
Just now, theanswer said:

Ne odustajte, ljudi su vaša snaga. 

Ne odustajte vi, ostavio sam najnormalniji komentar ali kontam da su vam odnosi previše zatrovani da bi mogli da razlikujete normalan post od provokacije.

• +1 5
  • Hvala 1
  • -1 2
  • Tužno 1
Posted
55 minutes ago, BlackGeorge said:

Nisam gledao Milanov meč protiv Bajerna večeras, ne znam kako su uspeli da izgube. Igrali smo kolektivno vrlo loše, na stranu što su nas sudije krale. Retko komentarišem suđenje ali ovo večeras je bilo za svaku osudu. Gomila nepostojećih faulova za Partizan. Barem 2 za Kabokla nisu postojali, dodatno nam (Željku) menjali koncepciju. Onaj grčko rimski zahvat na Ledeju nisu ni svirali. Neverovatno.

Nisam siguran baš da ćemo dobiti Milano prekosutra, timski nismo baš nešto razrađeni, osim ove četvorice što ginu + Kaboklo, mali doprinos od ostalih i to baš boli. Sve će zavisiti od Kabokla, ako izdrži do kraja i ako mu sudije ne pišaju po glavi - dobijamo.

Budi siguran. Millano je kesa od ekipe vec godinama, jos im se Sveti otac Mirota usrao, nemaju sansone. 

Inace da nas sudije nisu brutalno pokrale, dobili bi ovo u regularnom delu, sve sa promasenim bacanjima i dzejmsovim trojkama. Zelimir je verovatno slao neke bajate bombonjere, mogao bi da poradi na tome, dok ne bude kasno

• +1 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...