Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Trud mu se nikako ne osporava ali samopouzdanje mu je u minusu

Posted
7 minutes ago, Milošica said:

Jare baš kida odbranu i trudi se nezavisno ko je protivnik, ali baš bode oči što kad šutira trojke deluje kao da ga je strefio šlog.

Jesam li ja lud ili je on promenio tehniku šuta od kako je otišao? Ne pamtim da je onako gadjao slobodna bez ikakvog luka.

• +1 1
Posted

Ne dirajte mi Jareta, Drezgić je nova budućnost, lepo lepo, konačno su se dozvali pameti.

E nisam hteo da kritikujem, jedino bi voleo da se napravim pametan ovde i da kažem da je Bruno došao ranije bilo bi sve mnogo lakše.

Posted

Šta bi sa publikom u dvorani, što je bilo prazno?

Posted
43 minutes ago, Milošica said:

Jare baš kida odbranu i trudi se nezavisno ko je protivnik, ali baš bode oči što kad šutira trojke deluje kao da ga je strefio šlog.

Žao mi ga je, ali biće veliki problem da ga vratimo makar u upotrebljivost za vreme vakta Trinkijerija. Dečko je totalno izgubio samopouzdanje.

Ovo večerašnje uništavanje fmp-a na proste činioce mu je bila izuzetna prilika da koliko-toliko povrati samopouzdanje. Biće još prilika kroz Aba ligu.

Posted
1 hour ago, Milošica said:

ona željkova reakcija kod isključenja govori koliko ima strpljenja za o.j.

biće to kako treba, u okviru kapaciteta

Posted
1 hour ago, *edited by mod said:

Jesam li ja lud ili je on promenio tehniku šuta od kako je otišao? Ne pamtim da je onako gadjao slobodna bez ikakvog luka.

Uvek je tako šutirao

• Hvala 1
Posted
3 hours ago, *edited by mod said:

Nisi lud, nikad ovako nije sutirao. Realno on i ne sutira, on sad gura loptu sa cela pravolinijski. Al stvarno verujem da je to do situacije i samopouzdanja. Zelimir ga gotivi,ja ga,gotivim, bice on dobar

Posted
Just now, ZokiAsov said:

Nisi lud, nikad ovako nije sutirao. Realno on i ne sutira, on sad gura loptu sa cela pravolinijski. Al stvarno verujem da je to do situacije i samopouzdanja. Zelimir ga gotivi,ja ga,gotivim, bice on dobar

Kažem ja, ZokiSavicAsov.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Milošica said:

Kažem ja, ZokiSavicAsov.

Vrati konju glavu Zoraneeee

• Haha 2
Posted
9 hours ago, ZokiAsov said:

Da,gađa kao strela pravo. U aba je na 60 a u EL na 33% komotno će protivnici moći da rade hack ogi specijal kad god primi loptu.

Posted

Bez brige, tu je preporodjeni Tristaps™

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...