Lord Stef Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 Trud mu se nikako ne osporava ali samopouzdanje mu je u minusu
*edited by mod Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 7 minutes ago, Milošica said: Jare baš kida odbranu i trudi se nezavisno ko je protivnik, ali baš bode oči što kad šutira trojke deluje kao da ga je strefio šlog. Jesam li ja lud ili je on promenio tehniku šuta od kako je otišao? Ne pamtim da je onako gadjao slobodna bez ikakvog luka. 1
Azdaja Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 Ne dirajte mi Jareta, Drezgić je nova budućnost, lepo lepo, konačno su se dozvali pameti. E nisam hteo da kritikujem, jedino bi voleo da se napravim pametan ovde i da kažem da je Bruno došao ranije bilo bi sve mnogo lakše.
stajebrebilo Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 Šta bi sa publikom u dvorani, što je bilo prazno?
Kreator Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 43 minutes ago, Milošica said: Jare baš kida odbranu i trudi se nezavisno ko je protivnik, ali baš bode oči što kad šutira trojke deluje kao da ga je strefio šlog. Žao mi ga je, ali biće veliki problem da ga vratimo makar u upotrebljivost za vreme vakta Trinkijerija. Dečko je totalno izgubio samopouzdanje. Ovo večerašnje uništavanje fmp-a na proste činioce mu je bila izuzetna prilika da koliko-toliko povrati samopouzdanje. Biće još prilika kroz Aba ligu.
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2023 Author Posted December 2, 2023 1 hour ago, Milošica said: Jare baš kida odbranu i trudi se nezavisno ko je protivnik, ali baš bode oči što kad šutira trojke deluje kao da ga je strefio šlog. ona željkova reakcija kod isključenja govori koliko ima strpljenja za o.j. biće to kako treba, u okviru kapaciteta
hooyadahoo Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 1 hour ago, *edited by mod said: Jesam li ja lud ili je on promenio tehniku šuta od kako je otišao? Ne pamtim da je onako gadjao slobodna bez ikakvog luka. Uvek je tako šutirao 1
ZokiAsov Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 3 hours ago, *edited by mod said: Jesam li ja lud ili je on promenio tehniku šuta od kako je otišao? Ne pamtim da je onako gadjao slobodna bez ikakvog luka. Nisi lud, nikad ovako nije sutirao. Realno on i ne sutira, on sad gura loptu sa cela pravolinijski. Al stvarno verujem da je to do situacije i samopouzdanja. Zelimir ga gotivi,ja ga,gotivim, bice on dobar
Milošica Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Just now, ZokiAsov said: Nisi lud, nikad ovako nije sutirao. Realno on i ne sutira, on sad gura loptu sa cela pravolinijski. Al stvarno verujem da je to do situacije i samopouzdanja. Zelimir ga gotivi,ja ga,gotivim, bice on dobar Kažem ja, ZokiSavicAsov. 1
ZokiAsov Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 2 minutes ago, Milošica said: Kažem ja, ZokiSavicAsov. Vrati konju glavu Zoraneeee 2
*edited by mod Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 9 hours ago, ZokiAsov said: Nisi lud, nikad ovako nije sutirao. Realno on i ne sutira, on sad gura loptu sa cela pravolinijski. Al stvarno verujem da je to do situacije i samopouzdanja. Zelimir ga gotivi,ja ga,gotivim, bice on dobar Da,gađa kao strela pravo. U aba je na 60 a u EL na 33% komotno će protivnici moći da rade hack ogi specijal kad god primi loptu.
Popular Post ToniAdams Posted December 3, 2023 Popular Post Posted December 3, 2023 12 hours ago, vookela said: Šta bi sa publikom u dvorani, što je bilo prazno? bili na mitingu 5 7
Recommended Posts