Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

@Tresko šta kažeš za anđušu, 8 skokova, sa njim na parketu smo imali +25

a samo 2 poena, iskrvario za tim

diskretni heroj sinoćne pobede 

• +1 1
Posted
10 hours ago, ZokiAsov said:

Pocinje!

Ledej namerno isturio koleno prilikom el ej upa. S namerom da osakati

Dokle, Tole, dokle? 

• +1 1
  • Haha 2
Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

@Ted gledao si

Happy The Office GIF

ne pratiš na času.....napisah ranije da nisam gledao :D

a i primetno je bilo odsustvo mojih glupavih komentara, izliva gneva, besa, očaja isl 

• Wub 1
Posted

Auu malopre pogledah reportažu i krenuše suze kad je Matijas izlazio sa parketa... 

Kakva ekipa... naši Madriđani. 

Brinuo sam se da li novi igrači mogu energetski da se poklope sa ostatkom. Ovo od sinoć je odgovor. Ledej otključava Bruna, KP PJ-a. 

Kakva odlučnost kapitena na kraju. Na svaki primljen poen, glava gore, fokus, ide se odmah po poene. 

Ono na kraju regularnog... Neverovatno. Baš bi bio antiklimaks. 

• +1 3
Posted
2 minutes ago, smooth.Op said:

Ono na kraju regularnog... Neverovatno. Baš bi bio antiklimaks. 

Nolan Smit, ista pozicija, isti koš

• +1 1
Posted
42 minutes ago, copkillah said:

Nolan Smit, ista pozicija, isti koš

Tri dana srece nemam kad cujem to ime..

Ish, ish...u vodu sotono

• Haha 5
Posted
4 hours ago, MocaVukotic said:

Sad kad je glava hladna, teo bi samo da kazem da mi se mnogo dojmio grant iz paoa, odigrao je vrhunsku utakmicu

Opak igrač. On i Nan. Al ovaj je lepší za gledanje

Posted

I koliko puta mi je palo na pamet juče - kakva sreća što nismo doveli slukasa, kamenjar bio i ostao

Posted
Just now, hooyadahoo said:

I koliko puta mi je palo na pamet juče - kakva sreća što nismo doveli slukasa, kamenjar bio i ostao

da, srećom pa smo doveli sharpshootera OJa

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Ko nam je više pomogao juče, jare ili slukas? 🤪

Plus Jare verovatno igra za kikiriki u poređenju sa Slukasom. Jbte koliko je bio isprepadan juče, teško se to gleda. Ako ima žoc strpljenja valjda i mi treba da imamo

Posted

zezam se brt, ali bezveze da kažemo za takvog igrača kao što je slukas da je sreća što ga nismo doveli.

• +1 3
Posted
1 hour ago, MiddleClass said:

Dokle, Tole, dokle? 

Ovo je kačio nakoksani gazda PAOa. Stavio sve što mu ne odgovara, Lesorovo flopovanje (to je garant od Vildoze naučio) situaciju kad su raskrvavili PJ, ovaj gore snimak, faule u napadu svirane njima. Naravno potkačio EL, sudije i Arape koji će da daju milione...

• +1 1
Posted (edited)
14 minutes ago, hooyadahoo said:

Plus Jare verovatno igra za kikiriki u poređenju sa Slukasom. Jbte koliko je bio isprepadan juče, teško se to gleda. Ako ima žoc strpljenja valjda i mi treba da imamo

Bas je bio uplasen ... prvi kontakt sa loptom se smotao i za malo je nije izgubio na svojoj polovini. A i onaj prodor bez namere da se sutira i logicno prodana lopta ...

a tristan sto je podigao agresiju u odbrani, a, a ? Jebiga, onda je promasio ono sto mozda inace ne bi, ali ne moze jos sve ...

Edited by Lezilebovich
Posted
4 minutes ago, Lezilebovich said:

Bas je bio uplasen ... prvi kontakt sa loptom se smotao i za malo je nije izgubio na svojoj polovini. A i onaj prodor bez namere da se sutira i logicno prodana lopta ...

Da to je bilo strašno, trojica skaču u reketu a on uspeva da pogodi četvrtog na terenu. Valjda ga krene protiv FMPa, do sad je jedini dobro poluvreme igrao protiv njih.

Posted

Jare mora da krene od nule, mora da proigra u ABA ligi prvo, da trpa 10ak poena u kontinuitetu tamo, pa onda da razmislja o EL. On jedva da se upise u domacici, nijednom nije dobacio do 10 poena. Imao je dva bljeska u EL, protiv cigana i Baskonije i od tada nigde nista.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...