Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Vratio sam utakmicu unazad da pogledam finiš regularnog dela i uletim na najomiljeniji deo, minut pre kraja pri rezultatu 76:78. Kakvu odbranu je Kaboklo odigrao na Kendriku Nanu. Zatvorio mu sve prilaze ka košu i na kraju čovek pokuša FadeAway a Kaboklo mu zalepi banančinu. :ziga: Željko će sa njim nemilosrdno terati svič.

• +1 5
Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Sezona je upravo pocela.

Pocinje!

Ledej namerno isturio koleno prilikom el ej upa. S namerom da osakati

• Haha 4
Posted

ne znam kako je bilo ispred malog prijemnika, al u bloku 25 je bilo ludo

vibe je bio odličan i nije bilo šanse ovo da izgubimo. odličan ritam smo imali celu tekmu čak i pored onih -10(valjda dva puta) bili smo vrlo u igri, što se i videlo u regularnom delu kad smo ih prelomili u crunch time-u

da produžetke nismo mogli da ispustimo bilo je jasno svakom od 20079 duša

velika pobeda protiv velikog tima, plus smo uspeli da primimo 78

tu je kevin, odbrana pritegnuta

ima samo da grmi

• +1 7
Posted (edited)

Koliko je bilo bolno jasno da se Kapiten vratio ali se nije vratio sve dok nije dao prvi koš, tek onda je sve leglo na svoje.

Imao sam dobar osećaj ceo meč osim dela kada su sa Jaramazom sa -3 otišli na +6 oba tima, oba trenera i cela hala znaju da nema samopouzdanja i da će na loše da izađe. Lesoru nema šta da se zameri ni sa jedne strane, malo je falilo da prelomi meč onom banalnom nad Panterom na kraju 3/4 cela hala zna šta sledi, svi spremni i onda antiklimaks. Subjektivan osećaj je da bi ih posle te trojke nabili dvocifreno. 

Svakako utakmica za pamćenje nadam se u rangu one protiv Efesa prošle godine.

Edited by *edited by mod
  • +1 9
Posted
1 hour ago, garmonbozia said:

kakva pobeda jebem ti sve

Anđušićev skok u napadu za +8 kad nisam umro 

koliko bitna utakmica i za nas, a i za kapitena

Jbte ja sam imao momenat potpune dezorjentacije. Nisam najbolje video u brzini ko je pokupio skok. Nije crnac, ima kosu, nije Frank, a ko Dvajt Hauard lično. Šta je ovo jbte??? I onda vidim - andjusa, kad je krenuo nazad u odbranu. Neverofakinvatno

Bilo je još hajlajta, smajlijevo kucanje, pj trojka kad smo ih stizali, kevinova preko lesora, zekovo kucanje na kraju, ali ništa kao Dvajt Hauard ušao u andjusu. 

• +1 3
Posted (edited)
6 minutes ago, hooyadahoo said:

Jbte ja sam imao momenat potpune dezorjentacije. Nisam najbolje video u brzini ko je pokupio skok. Nije crnac, ima kosu, nije Frank, a ko Dvajt Hauard lično. Šta je ovo jbte??? I onda vidim - andjusa, kad je krenuo nazad u odbranu. Neverofakinvatno

Bilo je još hajlajta, smajlijevo kucanje, pj trojka kad smo ih stizali, kevinova preko lesora, zekovo kucanje na kraju, ali ništa kao Dvajt Hauard ušao u andjusu. 

Kevin je morao da vrati za onu bananu. A da je Frank uzeo tu loptu, išla bi odmah nazad nekom na trojku, ne bi dao koš kao Danilo. Što on ne kreće na polaganje kad ima 1na1 nego vraća na trojku stalno, mi nikako nije jasno. U nekim trenucima kao da gledam Kuruca iz terminalne faze.

Edited by *edited by mod
Posted
31 minutes ago, hooyadahoo said:

Bilo je još hajlajta, smajlijevo kucanje, pj trojka kad smo ih stizali, kevinova preko lesora, zekovo kucanje na kraju, 

... Kaboklovo kucanje na odbitak posle promasaja ne znam koga... 

• +1 3
Posted

• +1 3
  • Wub 1
  • Haha 2
Posted

Sad kad je glava hladna, teo bi samo da kazem da mi se mnogo dojmio grant iz paoa, odigrao je vrhunsku utakmicu

• +1 3
Posted

mislim da se o njemu pričalo tokom leta kao potencijalnom našem pojačanju......negde iz Turske je došao, onaj Turk Telekom valjda

• +1 2
Posted

Ne secam se, ali sam siguran da je igrac rodjen za partizan, tihi ubica, dok se ovi star plejeri sepure po terenu, ovaj bi cutao i trpao. 

Posted
9 hours ago, copkillah said:

Ja vala mislim da je meč prelomljen u momentu kada Đuša prvo hvata i spašava loptu koja je išla u aut, a onda zatim i skok u napadu uz koš. 

E to kad sam video, znao sam da ćemo da pobedimo. Neverovatno, te dve stvari, plus mislim da je usrao samo dva-tri napada, sa onim glupim ulazima kad su ga obananili.

• +1 1
Posted
9 hours ago, ZokiAsov said:

Pocinje!

Ledej namerno isturio koleno prilikom el ej upa. S namerom da osakati

I ne samo da je isturio, nego kad je sišao s obruča, igra kan-kan pokazuje kako ga je nabo kolenom. Izaziva. Najprljaviji igrač i šire. Još onakva frizura, čista provokacija.

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...