Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Stalno se provlačilo pitanje da li će Kaboklo moći da brani bekove kao Lesor, mislim da smo dobili odgovor večeras

• +1 8
Posted (edited)

Sreća naša što Slukasu bilo najgore veče u sezoni.

Mada, pobedu su isčupali: Dozer, Ledej, Kabloko, Panter i naravno Anđuša. :hail:

Edited by J-♣
  • +1 2
Posted

dozier daje koš o tablu za 84:80 preko lesora i pokazuje "too small" 

odličan je bio, baš je preuzimao odgovornost večeras i sem onog jednog bunar pasa odlično igrao

ali kevinov pass za ledeja za elejap, koji kurac, on u životu ovo nije bacio nekome kao pas kada ide na ulaz 

• +1 4
Posted

Kakav lep osecaj, kakav divan filing, kako je to lijepo, da me vidi moja mila majka

• +1 3
  • Haha 1
Posted
Just now, garmonbozia said:

dozier daje koš o tablu za 84:80 preko lesora i pokazuje "too small" 

odličan je bio, baš je preuzimao odgovornost večeras i sem onog jednog bunar pasa odlično igrao

Bas htedoh da pitam Tonija jel da ga otpustamo ili moze jos malo da ostane?

Posted

Pobeda KKP i poraz Reala u produžecima, šta više može da se traži

• Wub 3
Posted
5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Trazio se Kevin ceo mec i na kraju se pronasao. Verovatno bi ga svako od nas klupirao u poslednjoj cetvrtini, ali Zeljko veruje u svoje igrace. Kao sto ostavlja svilenog Andjusu iako je malo sta islo od ruke, ali je opet pronasao nacin da bude koristan.

Leday man of the match. Strasna partija..

Anđušić je pokupio skoro sve Slukasove promašene trojke, imam takav utisak. Bio je koristan, nije silovao šut, nije pravio debilne 2 + 1 faulove, lepo se uklopio sa ovom petorkom koja je igrala na kraju meča.

Bravo Anđušiću!

Meč je bio sjajan. Pamtiću ga dugo!

• +1 2
Posted

Ovakvog PJa smo čekali od početka sezone, mnogo se lakše diše kada imaš naizmeničnu produkciju od njega i Pantera na terenu. Mnogo.

Ledej mrak partija, ume on ovako da se usere nekome u život (Real prošle godine u Areni npr.) pa onda nestane na par nedelja. Kaboklo je top pojačanje, superioran u odnosu na Frenka u svakom smislu. 

Svidela mi se ona postavka sa Smajlijem na 3 i Tristanova rola je bila ok. Nije mi se svidelo sve ono što nas je dovelo od +4 na -10. Mislim, ispostavlja se da nam ta deonica ide u prilog jer smo na kraju dobili na svežinu, ali moglo je vrlo lako da se desi da ne doguramo do produžetaka.

PAO nije izašao iz bonusa za 15 minuta :ph34r: 

• +1 4
Posted

Kaboklo ako kroz trening/iskustvo uspe da se navikne na neke defanzivne kretnje, biće najbolji visoki defanzivac u EL nakon Tavaresa. Čak je naravno i raznovrsniji jer može braniti spoljne igrače u sviču.

Posted

ok, realno nije moglo bolje, em smo dobili naznaku da se vraća kapetan em smo dobili doužera

• +1 2
Posted
1 minute ago, Milošica said:

Kaboklo ako kroz trening/iskustvo uspe da se navikne na neke defanzivne kretnje, biće najbolji visoki defanzivac u EL nakon Tavaresa. Čak je naravno i raznovrsniji jer može braniti spoljne igrače u sviču.

Mrzim kad kao footie fan, koji pogleda basket samo jer postoji KKP, ne mogu ništa da shvatim

Ali da, dobar je Kaboklo

Posted
8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Sezona je upravo pocela.

Pa skoro da je bukvalno tako. Sada krećemo iz početka: Sa probuđenim Panterom, eksplodiranim Kaboklom, Ledejom u svojoj standardnoj 6. brzini i PJ koji kada vidi sve ovo, gura se da i on da doprinos ... biće ovo jedna lepa sezona. A imamo još Nanelija, Smajlija, Tenka za ofanzivu, Avrama. I da ne zaboravim Anđušića koji se sjajno uklapa u petorci Kaboklo, Ledej, PJ, Panter. 

Posted
7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Bas htedoh da pitam Tonija jel da ga otpustamo ili moze jos malo da ostane?

jao druže smiri pičku, srao si po kaboklu na prvoj utakmici i to na utakmici na kojoj je na kraju iskidao, plus kakva ti je to retardirana rečenica sa znakom pitanja na kraju?

stojim iza svega što sam pisao za doužera, očigledno da je sada motivisaniji nego pre par nedelja i to nema nikakve veze sa privikavanjem na evropu, blablabla.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...