MiddleClass Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 Nista onda napravite pleja od Koprivice posto na petici nema mjesta
Popular Post garmonbozia Posted November 30, 2023 Popular Post Posted November 30, 2023 23 minutes ago, MiddleClass said: Jos malo pa cete puskom na ulici pleja da jurite željko će, kolima 18
Ted Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 36 minutes ago, MiddleClass said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/kendrik-nan-partizan-zvao-nekoliko-puta-odlucio-sam-se-za-panatinaikos-zbog-slobode-koju-daje-trener/468103 Jos malo pa cete puskom na ulici pleja da jurite puška je za menadžere......igrače gađamo parama......koje imamo u izobilju 1
ZokiAsov Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 Ovi nan nam je bio pod c ili cak pod d. Mi i dalje cekamo Rosa, sal i tegeltija su spremni, nego on nesto kenja da se penzioniso 1
hooyadahoo Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 20 hours ago, goofs said: Bogovi tehnologije i marketinga su uspeli ovo da implementiraju, tj. tvrde da su uspeli. Vlasnik sezonske dobija 35% od prodate ulaznice, ali ne u kinti nego u nekim tokenima. Tokeni na kraju sezone mogu da se iskoriste za sniženje cene sezonske za sledeću sezonu, ali u maksimalnom iznosu od 70% cene sezonske. Kamenovi i drame. Da li su pravno rešili pitanje nasleđa tokena u slučaju da se vlasniku nešto desi? Jbte dobro da im nisu dali sniženje 10% na godišnju pretplatu Informera 2
SNARC Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 Pa mi bez vrhunskog pleja, na suvu improvizaciju dajemo stoju poena..Ne bi to bila partizanstina da nema malo patnje, malo muke..malo jebanja majke upravi tu i tamo..Zamislite da imamo valjanog Pantera i nekog jebeoca pleja..130 punata po tekmi ko iz picke. Mora ovako..nema druge
kud u maglu Simoviću Posted November 30, 2023 Author Posted November 30, 2023 12 minutes ago, SNARC said: Zamislite da imamo valjanog Pantera i nekog jebeoca pleja..130 punata po tekmi ko iz picke. igrali bi protiv bostona, lejkersa, majamija ne protiv ove boranije iz atine, berlina, liona
Recommended Posts