Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
28 minutes ago, BlackGeorge said:

Nemoj Kalatesa samo, eksplodiraće forum od gnoja koji bi bio bačen.

Moj najomiljeniji EL igrac. Ok posle... Kevina :kralj:

Posted (edited)
3 minutes ago, ToniAdams said:

oprostite neukom meni, a otkad je praksa da se traže garantovani minuti?

mislim čemu onda trener ako ćeš pre početka sezone dogovoriti koliko će ko da igra.

Upravo to, Željko i Zoran su ispizdeli. Posebno Zoran :D Jam je inače i prošle sezone nešto bio nezadovoljan.

Ja njega gotivim i to je jače od mene, ali tako stoje stvari jbg.

Edited by Milošica
Posted
29 minutes ago, Ted said:

evo sad informacija da je Ponitka dogovoren, samo da udari svojeručni/elektronski i to je to

cim je limarov sin objavio ponitkinu sliku u zvezdinom dresu, odmah je bilo jasno da ce u partizan

• +1 3
Posted

Pa ko sto se traze pare, trazi se i minutaza. U smislu uloge u timu. To se dogovara sa trenerom. Igrac procenjuje koliko je treneru stalo da ga dovede i kakvu mu je ulogu namenio.

Naravno, kada je rec o jos neafirmisanim igracima, oni nisu u poziciji da bilo sta uslovljavaju. Kao pocetnik bilo gde u firmi. Radis sta ti se kaze. Kada se dokazes, onda postavljas svoje uslove..

Posted
9 minutes ago, BlackGeorge said:

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/madar-za-kraj-volim-partizan-ali-osetio-sam-da-ljubav-nije-obostrana/456228

Sta mu ovo znači da u poslednje vreme ljubav nije bila obostrana? Iskreno ne razumem, jedino ako ta ljubav ima veze sa svežnjom novčanica koju bi dobio, pošto je od nas navijača uvek imao maksimalnu podršku i poštovanje.

Lično mu ni sada ne zameram na odlasku. Ako je stvarno bila opcija +1, odnosno da se klub i igrač saglase za nastavak saradnje - molim lepo. Onda je to to, srećan put i nastavak karijere.

Ali ako je imao čvrst ugovor i za sledeću sezonu te dozvolio da ga ovaj zalizani prevarant izjebe, onda je gluplji nego što sam mislio.

ljubav je postala neobostrana kako je krenuo da se viđa i kafeniše sa govedom

zaista bi trebalo, koliko je to moguće, izbegavati poslovne aranžmane koji uključuju govedo. kapiram da to neće biti moguće uvek, jer je ovaj toliko raširio pipke da se čovek zapita jel ima i drugih menadžera

naravno, ako život namesti situaciju da možeš govedu na zadaš nekakav udarac, treba zamahnuti svom snagom. nema ništa lepše nego posmatrati ex moćnike kako se koprcaju. jedino što se ne dešava često, ali dešava se, pa pripravnost nije na odmet

što se Madara tiče, mislim da je pogrešio. vreme će pokazati.

• +1 1
Posted (edited)

Da li dolazak Ponitke poništava dolazak Jaramaza ili ne?

Ako dođu obojica onda na poziciji 1 i 2 imamo:

Panter

Aleksa

Ponitka

Jaramaz

Može i Trifa da pokrije dvojku, makar u odbrani.

Edit: zaboravio sam Anđušića.

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

Ne ponistava. Dolaze u paketu..

Ponitka je 3.

Edited by Jimmy Kowalski
  • +1 4
  • Hvala 1
Posted
1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Ne ponistava. Dolaze u paketu..

Ponitka je 3.

Aha, ok. Nisam stvarno pratio tog igrača, pogotovo što igra za Pao kojeg uopšte ne gledam pa sam pomislio da je sa svojih 198cm neka dvojka, a u stvari trojka.

Ok, super umesto Pape.

Posted

Pa više je mlađi beli Naneli - odbrana i šut, ako dogori može i neka kreacija. Nema visinu da pokriva minute na 4 - mada pored Zeka i Mirote :D nam ni trebaju takvi

Posted

Pa i nije suter, procenat za 3 mu je uglavnom u proseku nesto iznad 30% sto nije sjajno, iako se ne libi da potegne. Bolji u kreaciji od Nanule, neko lepo napisa da u tom smislu moze da nadomesti (bar delimicno) odlazak Exuma. Bilo bi lepo da mu, kao Danteu, tokom boravka u Partizanu sut za 3 postane forte. 

Posted
1 hour ago, J.R. Cash said:

Mora li ovaj post na autopilotu? Kakvo krsenje obaveza, pricamo o klubu s kojim su ugovor produzila dva igraca koja su mogla da biraju gde ce igrati naredne sezone. Prilicno je jasno sta se ovde dogodilo.

I kako je onda raskinuo?

Navijači koji kukaju kad neki igrač ode na ovaj način su gori od ostavljenih likova.

Posted

ne prica on o tehnikalijama, madar nije napustio klub zato sto je besan jer mu kasni jedna plata.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Vasilij Zajcev said:

Jbg, reality check.. bas sam juce pricao drugaru o mentalitetu te nove generacije, Jam, Tristan...za koju ne mislim da uopste ima taj osecaj lojalnosti, i kojoj su minutaza, statistika i priznanja sve. Kad sam ih sreo ovde, sto sam vam prijavio, Mishko je samo slusao, Jam je zucno iznosio kejs o minutazi.. Ne ponosim se prisluskivanjem ali Partizan ali bocni udari:))

Isto tako pomenuh koliko je deficitarna ta pozicija svingmena, beka-krila 2-3, kakav je bio onaj Anderson iz Cibone ili nas Kecman. Klajburn ili ovaj Poljak su bas to, pri cemu mislim da bi se ovaj drugi bas stavio u funkciju tima i skroz kompezovao odlazak Egzuma..

I treba da prisluskujes u ovakvim situacijama. I da čitaš sa usana ako treba.

• +1 2
Posted

Mali bi svakako odlepršao posle ove sezone. Kontam da je tu i bila fora jer smo ga hteli i za narednu sezonu. Ne zaslužuje ništa veću platu od Avrama i bilo kakve garancije. 

Veliki kiks što je omogućeno da se izvuče iz ugovora, ako je uopšte istina ono što su pri dolasku u kkp pričali. 

Posted
8 minutes ago, smooth.Op said:

Mali bi svakako odlepršao posle ove sezone. Kontam da je tu i bila fora jer smo ga hteli i za narednu sezonu. Ne zaslužuje ništa veću platu od Avrama i bilo kakve garancije. 

Veliki kiks što je omogućeno da se izvuče iz ugovora, ako je uopšte istina ono što su pri dolasku u kkp pričali. 

Bilo je fiksno obestecenje za odlazak u NBA, ne i za drugi EL klub..

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...