copkillah Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 nazirem neki pattern u postupcima ovog menadžera 1
Eleniko Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 57 minutes ago, garmonbozia said: Težak je Zoki Bosanac kao Trepča 1
Eleniko Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 da sam janakopulos, vratio bi ga prvim da ne kažem privatnim avionom za atinu živ nisam da vidim kako će mu navijači pao pocepati anus na mrežama za ovo ponašanje 2 1
Popular Post Jimmy Kowalski Posted November 29, 2023 Popular Post Posted November 29, 2023 Ti si bre veci Janakopulos od Janakopulosa.. 11
ZokiAsov Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 20 minutes ago, Eleniko said: da sam janakopulos, vratio bi ga prvim da ne kažem privatnim avionom za atinu živ nisam da vidim kako će mu navijači pao pocepati anus na mrežama za ovo ponašanje Vec ih je jednom poslao u kurac kad su ga lincovali zbog video kola sa aleksom posle derbija 3
cedo Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 21 minutes ago, Eleniko said: da sam janakopulos, vratio bi ga prvim da ne kažem privatnim avionom za atinu živ nisam da vidim kako će mu navijači pao pocepati anus na mrežama za ovo ponašanje pa jeste, navijaci treba da kazuju igracu gde ce i s kim ce da slavi rodjendan detetu
Eleniko Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 (edited) 5 minutes ago, ZokiAsov said: Vec ih je jednom poslao u kurac kad su ga lincovali zbog video kola sa aleksom posle derbija neka završi sutra tekmu sa manje od 20 koševa i indeksom 25 i da ne kreće nazad a da ne zaduži jedno 5-6 veterinarskih tuba vazelina kod brata ledeja, on ima sigurno što se mene tiče svejedno mi je, win-win Edited November 29, 2023 by Eleniko
ZokiAsov Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 1 minute ago, Eleniko said: neka završi sutra tekmu sa manje od 20 koševa i indeksom 25 i da ne kreće nazad a da ne zaduži jedno 5-6 veterinarskih tuba vazelina kod brata ledeja, on ima sigurno što se mene tiče svejedno mi je, win-win E jebiga sad petrusevu i vazelin iz beograda da donosi... 1 4
Eleniko Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Za koga navijas sutra? za meteor 1
Eleniko Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 jao sad vidim da je pevao grobarsku pesmu idem malo da raspaljujem grčki tviter ne brinite to vam ide u koristi, sjebaće ga, možda ni ne bude igrao šjutra
*edited by mod Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 30 minutes ago, Eleniko said: da sam janakopulos, vratio bi ga prvim da ne kažem privatnim avionom za atinu živ nisam da vidim kako će mu navijači pao pocepati anus na mrežama za ovo ponašanje Pa ne, čekaj, stani, zar nismo koliko juče pričali o tome kako su grci gospoda za nas i kako je tamo fenomenalna situacija? Otkud sad sve to sa cepanjem čmara i sa huliganima? Generalno mi ne deluje da se Lesor previše cima od strašnih cigana sa severa a još manje ima problem sa navijačima Pao za koji igra i to odlično. Teško da će i jedan navijač Pao poželeti da mu vidi leđa pa taman odigrao sa - indexom i Partizan dobio +20 razlike. Sa druge strane, častio nas je Madar, ne verujem da će i Lesor. 1
Mindaugas Žukauskas Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Em što će ga sjebati, em će ga šilbovati, a znamo ko će prvi da ga prigrli 1
goofs Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Lesor im je najbolji igrač, pored svih živih Slukasa, Huanaćoa i sličnih. Može da radi šta god hoće, fućka mu se. Zanimljivo je kako niko od ekipe iz PAOa nije bio na ovom rodjendanu. Bar ih ne videh nigde na snimcima. 2
Recommended Posts