bradilko Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 sta ce ferel futuri? imaju tih crnih midzeta kolko hoces. mirise na zaveru bokan- zalizani . oce zalizani da nas unisti. a valjo bi nam midzet 3
goofs Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Možda je dobri Šiki dogovarao transfer, i sve je utančano, trebalo je samo Jogijev agent da dođe i potpiše papire, kad ono Spoiler
ZokiAsov Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 21 minutes ago, Profesionalac said: Nismo mogli da ispariramo finansijsku trku sa đetićima Branko Nordeus propo Zajebava nas ko stigne 3
Lord Stef Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Jebemu opet zavrsio mail u spam folderu i Jogi otisao kod drugih. Sad kad Vinston zavrsi u Cedeviti a mi se okrenemo Tajleru Dorsiju. Koji takodje nece doci. 1
*edited by mod Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Na koliko je potpisao? Mislim nije da ne razumem Jogija. Kinta je verovatno slična a u Podgorici je dobio ugovor makar do kraja sezone ako ne i duže. 1
Eleniko Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 1 hour ago, Lord Stef said: Mi se okrenemo Tajleru Dorsiju. Koji takodje nece doci. Eeeee, kum nije dugme. Kao što znamo....
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2023 Author Posted November 29, 2023 kako stvari stoje panterica se skida sutra 1
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2023 Author Posted November 29, 2023 on se istripovao da hoće da operiše nos i devijecije iako su ga namestili odmah posle utakmice plus je kreten odbio i masku da nosi nadam se da hoće, mada je panter sigurniji a za monaco moram da ćutim #nijemojedapričamotome
ZokiAsov Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Pa jasno je kao dan da u klubu dinara nema i da su sve slavine zavrnute. Mislim bokan posalje jacu ponudu, halo madagaskar... Prvo je bila prica da se ceka samo suvi kvalitet ( ros se cekao jos duze od onog verolomnika) pa onda nema se pare ni za polovnjake kao sto je jogi
Ted Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 (edited) 4 hours ago, Lord Stef said: Jebemu opet zavrsio mail u spam folderu i Jogi otisao kod drugih. Sad kad Vinston zavrsi u Cedeviti a mi se okrenemo Tajleru Dorsiju. Koji takodje nece doci. od tolikog okretanja na kraju će da nam se zavrti u glavi, pa ćemo da padnemo na dupe dovođenje igrača u kkp je kao najava dijete. sve se planira minuciozno, iako se radi o događaju za koji svi znaju da neće nastupiti Edited November 29, 2023 by Ted
Milošica Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 1 minute ago, Ted said: dovođenje igrača u kkp je kao najava dijete. sve se planira minuciozno, iako se radi o događaju za koji svi znaju da neće nastupiti A malo i mediji prave buku. Nije mala stvar dovesti PJ, Ponitku, Kabokla, Frenka uz produžetak 4 bitna igrača. 3
johan nagel Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Више ми звучи као да је проблем дужина уговора, ‘чекали да изједначе понуду’ = понуде уговор до краја сезоне као Будућност а не краткорочни. Реално питање је који квалитетни играч ће изаћи из уговора са својим клубом да би потписао двомесечни са Партизаном, колико год велики били и Партизан и Жељко и играли Евролигу. Бродзијански легенда је урадио нешто слично прошле сезоне па је добио ногобуљ. 4
Recommended Posts