Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

sta ce ferel futuri? imaju tih crnih midzeta kolko hoces.

mirise na zaveru bokan- zalizani :tongue:.

oce zalizani da nas unisti.

:mad:

a valjo bi nam midzet :sad:

• Haha 3
Posted

Možda je dobri Šiki dogovarao transfer, i sve je utančano, trebalo je samo Jogijev agent da dođe i potpiše papire, kad ono

Spoiler

33723_zvezda-mega-finale-0396_f.JPG

Posted
21 minutes ago, Profesionalac said:

Nismo mogli da ispariramo finansijsku trku sa đetićima 

Branko Nordeus propo :cry:

Zajebava nas ko stigne

• +1 3
Posted

Jebemu opet zavrsio mail u spam folderu i Jogi otisao kod drugih.

Sad kad Vinston zavrsi u Cedeviti a mi se okrenemo Tajleru Dorsiju. Koji takodje nece doci.

• Haha 1
Posted

Na koliko je potpisao? Mislim nije da ne razumem Jogija. Kinta je verovatno slična a u Podgorici je dobio ugovor makar do kraja sezone ako ne i duže.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Lord Stef said:

Mi se okrenemo Tajleru Dorsiju. Koji takodje nece doci.

Eeeee, kum nije dugme. Kao što znamo....

Posted

kako stvari stoje panterica se skida sutra

• +1 1
Posted

on se istripovao da hoće da operiše nos i devijecije iako su ga namestili odmah posle utakmice plus je kreten odbio i masku da nosi

nadam se da hoće, mada je panter sigurniji

a za monaco moram da ćutim

#nijemojedapričamotome

Posted

Pa jasno je kao dan da u klubu dinara  nema i da su sve slavine zavrnute. Mislim bokan posalje jacu ponudu, halo madagaskar...

Prvo je bila prica da se ceka samo suvi kvalitet ( ros se cekao jos duze od onog verolomnika) pa onda nema se pare ni za polovnjake kao sto je jogi

Posted (edited)
4 hours ago, Lord Stef said:

Jebemu opet zavrsio mail u spam folderu i Jogi otisao kod drugih.

Sad kad Vinston zavrsi u Cedeviti a mi se okrenemo Tajleru Dorsiju. Koji takodje nece doci.

od tolikog okretanja na kraju će da nam se zavrti u glavi, pa ćemo da padnemo na dupe

dovođenje igrača u kkp je kao najava dijete. sve se planira minuciozno, iako se radi o događaju za koji svi znaju da neće nastupiti

Edited by Ted
Posted
1 minute ago, Ted said:

dovođenje igrača u kkp je kao najava dijete. sve se planira minuciozno, iako se radi o događaju za koji svi znaju da neće nastupiti

A malo i mediji prave buku.

Nije mala stvar dovesti PJ, Ponitku, Kabokla, Frenka uz produžetak 4 bitna igrača.

• +1 3
Posted

Више ми звучи као да је проблем дужина уговора, ‘чекали да изједначе понуду’ = понуде уговор до краја сезоне као Будућност а не краткорочни.

Реално питање је који квалитетни играч ће изаћи из уговора са својим клубом да би потписао двомесечни са Партизаном, колико год велики били и Партизан и Жељко и играли Евролигу.

Бродзијански легенда је урадио нешто слично прошле сезоне па је добио ногобуљ.

• +1 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...