Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
23 minutes ago, kralj said:

Ne znam, Jaramaz je ceo život igrao sa talentovanijim igračima od sebe i nikad nije imao problem sa samopouzdanjem - naprotiv. Uzimao je ključne šuteve, preuzimao odgovornost i bio uspešan u solidnom procentu. 

Nekad i pravio korake prilikom prijema lopte da bi nakon toga čiste savesti spakovao trojku CedOliju. Sad ne bi nikad tako nešto pomislio da uradi.

Posted

ima li interesenata za kaunas 390 + smeštaj?

Posted

Opet se F4 tamo igra ?  Sta je ovo, fist minute offer :)

• Haha 1
Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

ima li interesenata za kaunas 390 + smeštaj?

Kakav smeštaj, vraća se odmah posle tekme.

Posted

ide se 13.12.

Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ide se 13.12.

Da, sad sam skontao tek. Merkao sam duplo kolo gostovanje ali upada baš u nezgodnom terminu, tako da čuvam pare za F4

Posted

Gledao sam ja nesto smestaj, i prilicno je dzabe u odnosu na cene smestaja po evropi. Al kapiram da preskacem...

Posted

Meni Jara izgleda kao smajli pre nego se u jednom momentu otkravio, bukvalno preplašen da bilo šta uradi

Posted

mislim da bi imali prolaz min. prve runde zapada

• Haha 1
Posted

Novi dan, novi igrac za koga smo navodno zainteresovani. Ovog puta to je Kasijus Vinston, ex Bajern, trenutno u Tofasu.

Posted
5 minutes ago, Lord Stef said:

Novi dan, novi igrac za koga smo navodno zainteresovani. Ovog puta to je Kasijus Vinston, ex Bajern, trenutno u Tofasu.

Mozeee, ballhandler maleni. Sto bi se reklo otimamo bosancima jamezdina kurtovica...

Posted

Nismo mogli da ispariramo finansijsku trku sa đetićima 

Branko Nordeus propo :cry:

• +1 4
  • Tužno 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...