Jump to content
Kraljeva magija

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

23 minutes ago, kralj said:

Ne znam, Jaramaz je ceo život igrao sa talentovanijim igračima od sebe i nikad nije imao problem sa samopouzdanjem - naprotiv. Uzimao je ključne šuteve, preuzimao odgovornost i bio uspešan u solidnom procentu. 

Nekad i pravio korake prilikom prijema lopte da bi nakon toga čiste savesti spakovao trojku CedOliju. Sad ne bi nikad tako nešto pomislio da uradi.

• Author

ima li interesenata za kaunas 390 + smeštaj?

Opet se F4 tamo igra ?  Sta je ovo, fist minute offer :)

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

ima li interesenata za kaunas 390 + smeštaj?

Kakav smeštaj, vraća se odmah posle tekme.

• Author

ide se 13.12.

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ide se 13.12.

Da, sad sam skontao tek. Merkao sam duplo kolo gostovanje ali upada baš u nezgodnom terminu, tako da čuvam pare za F4

Gledao sam ja nesto smestaj, i prilicno je dzabe u odnosu na cene smestaja po evropi. Al kapiram da preskacem...

Meni Jara izgleda kao smajli pre nego se u jednom momentu otkravio, bukvalno preplašen da bilo šta uradi

Suludo smo jaki.

• Author

mislim da bi imali prolaz min. prve runde zapada

Tu smo negde.

Novi dan, novi igrac za koga smo navodno zainteresovani. Ovog puta to je Kasijus Vinston, ex Bajern, trenutno u Tofasu.

5 minutes ago, Lord Stef said:

Novi dan, novi igrac za koga smo navodno zainteresovani. Ovog puta to je Kasijus Vinston, ex Bajern, trenutno u Tofasu.

Mozeee, ballhandler maleni. Sto bi se reklo otimamo bosancima jamezdina kurtovica...

Nismo mogli da ispariramo finansijsku trku sa đetićima 

Branko Nordeus propo :cry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout