Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

ja koliko se sećam bilo je pljuvanje sudije, no nije ni bitno. treba sve to eliminisati iz hale. pozdravljam, podržavam i neka tako bude i na dalje

• +1 2
Posted

Glede O.J, nažalost, meni deluje kao da su posledice njegove povrede bile prevelike i da su mu ukrutile telo, izgubio je na brzini i prodornosti. Dešava se to sportistima posle težih povreda ili kad zađu u 30te. Ako je to slučaj, bojim se da neće više moći da se bavi ovim nivoom košarke. Nadam se da grešim, no tako mi deluje na pogled kroz utakmice.

• +1 1
Posted

o.j. ima 28 godina

:covid19:

Posted

Znam, ali na terenu izgleda ko Priđoni u 37oj, nije eksplozivan, a igra beka.

• +1 1
Posted

isto to moze da se konstatuje za ponitku, koji je bio macka pre par godina, sad izgleda ko jare...

Posted

Uh, a meni se baš dopada to što vidim od Ponija u ovih par utakmica.

• +1 3
Posted
Just now, Nebojsa said:

isto to moze da se konstatuje za ponitku, koji je bio macka pre par godina, sad izgleda ko jare...

dobro si ga pomenuo, taj mi je momak veća misterija kao košarkaš nego ova pojačanja na koje bacate kontinuirani hejt /kamenski na primer/

Posted
4 minutes ago, Milošica said:

Uh, a meni se baš dopada to što vidim od Ponija u ovih par utakmica.

isto. 

što bi rekao Edin "elitni prašinar". Povreda ga je baš usrala, ali mislim da se polako vraća, vidi se da još nema skroz ni snage.

Posted

Poni i Jare, od decembra nova serija dva puta nedeljno 

Posted
44 minutes ago, Ted said:

mislim da su se ovde imale u vidu uvrede preko društvenih mreža, kao načina komunikacije koji nije postojao za vreme Đorđevića, Bodiroge itd

vrlo je moguće i verovatno da ima raznih paćenika koji šalju grozomorne poruke i pretnje po instagramima, fejsbucima isl

i mene neki igrač iznervira u toku tekme, nerviram sam sebe u toku tekme, ali mi nikada u životu nije palo na pamet da se obraćam igračima u vredljivo ili primitivno preko društvenih mreža, niti bi mi palo na pamet da nekoga vređam ili ponižavam ako ga vidim uživo. sad, ima i onih koji koriste društvene mreže upravo za vređanje, ponižavanja i psovanje i to može da ima uticaja na igrača.

koliko se sećam, i onaj magarac što je izbačen iz hale iz prvog reda, i kome je docnije valjda zabranjen pristup našim tekmama, se upravo na Jaramaza bio ostrvio. možda zato što se dečko zatekao blizu, šta ja znam, teško je proniknuti u motivaciju ludaka

Nisam mislio na mreze, to vrlo lako moze da se ogranici ko moze da ti pise poruke po profilu ili pm. Sad ako ide i cita komentare po drugim stranicama i portalima jbg, ne treba to da radi. 

Idiote iz hale moze samo da ignorise.

Sad gledam njegove statsove, najbolji je bio kod slatkorecivog zabara u korona sezoni. Ali u nemackoj u obe sezone sto bi se reklo solidan. Cak je u prosloj u kojoj je bio povredjen odigrao vise utakmica nego u prvoj.

On moze i mora bolje od ovoga. Verujem da ce kliknuti tu oko srpske nove godine

• +1 1
Posted
54 minutes ago, goofs said:

Glede O.J, nažalost, meni deluje kao da su posledice njegove povrede bile prevelike i da su mu ukrutile telo, izgubio je na brzini i prodornosti. Dešava se to sportistima posle težih povreda ili kad zađu u 30te. Ako je to slučaj, bojim se da neće više moći da se bavi ovim nivoom košarke. Nadam se da grešim, no tako mi deluje na pogled kroz utakmice.

Meni on vise deluje preplaseno od Zeljka i ostatka ekipe..Kao da misli da ne pripada tu, po igrama i ne spada u ovaj tim ili bar ono sto se od tima ocekuje. Svaki potez mu je sa kocnicom, svaki korak sa dodatnim razmisljanjem, svaki sut sa zadrskom i strahom..Ovo vreme koje je dobio i koje ima ja vvidim kao Zeljkovu investiciju.

• +1 3
Posted
3 hours ago, hooyadahoo said:

Moram još ovo. Vidim da se ovde udarilo po nejakim zekovim leđima. Čovek nam je bukvalno usamljen držao odbranu koliko toliko prethodnih mesec dana. Tako da, lakše malo.

Vidljivo je da su on i naneli preuzeli kapitensi u odsustvu pantera, iako je nominalno andjusic zamenik. Naneli igra vise nego prosle sezone, i to znatno vise, ledej takodje mnogo minuta, jedino sto jos trazi formu, sut ga zeza. Mnogo ce znaciti panterovo prisustvo, makar i lagano i postepeno ulazio nazad u ekipu, bice svi malo rastereceniji, pogotovo dzimi nanulica

• +1 1
Posted

da dodam da je smajli sinoc igrao 33 minuta!? ovo uopste nisam primetio na utakmici, al' mi sada bas bode oci iz statistike - apsolutno nepotrebno rekao bih, obzirom i na rezultat u vecem delu meca i na sve utakmice koje slede u narednih par nedelja.

Posted

Што се О Џеја тиче рекао бих да је тај његов шут ту највећи проблем. Никада он није био ни приближно добар шутер али када погађа у солидним процентима онда му нарасте самопоуздање, противници га не бране на метар+ од њега, аутоматски има више простора да користи то своје најјаче оружје - физикалије, продорност итд.

Кад га не иде шут (а сад је баш у каналу) онда добијемо овог преплашеног алиби играча с минимумом самопоуздања и вере у сопствене могућности.

Ексум је рецимо добар пример, он је увек важио за тешког каменка али је прошле сезоне шутирао изнад свих могућих очекивања и онда је често био незаустављив због те комбинације добрих процената за три и нестварних физичких предиспозиција.

Океј Јарамаз није на том нивоу генерално али би му било много лакше када би бар упристојио тај шут.

• +1 1
Posted

Ne znam, Jaramaz je ceo život igrao sa talentovanijim igračima od sebe i nikad nije imao problem sa samopouzdanjem - naprotiv. Uzimao je ključne šuteve, preuzimao odgovornost i bio uspešan u solidnom procentu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...