Ted Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 6 hours ago, Azdaja said: Ogi ima problema koji nisu fizičke prirode. Mora strpljivo sa njim. Ako uspe da prebrodi to što ga muči biće sve ok sa njim. Radi se. Podrzite ga. apsolutno.....ako čovek ima bilo kakav problem lične prirode podrška 1000% i da što pre ispliva 1
kralj Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Šta je sa Jaretom? Zvuči kao mentalno zdravlje. Uvek sam ga gotivio, plus je rođeni pobednik.
kud u maglu Simoviću Posted November 28, 2023 Author Posted November 28, 2023 10 minutes ago, Ted said: apsolutno.....ako čovek ima bilo kakav problem lične prirode podrška 1000% i da što pre ispliva i da nema lične prirode da je samo problem u prilagođavanju na novi sistem, trenera podrška uvek pogotovu što je naše dete
Ted Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 (edited) 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: i da nema lične prirode da je samo problem u prilagođavanju na novi sistem, trenera podrška uvek pogotovu što je naše dete moj problem je što posmatram košarku kroz fudbalski mozak. u fudbalu se neke stvari očigledno drugačije rade ili dešavaju. zato i potenciram da meni sve ovo liči na pripremni period a ne takmičarsku sezonu. u fudbalu nećemo baš da vidimo da se neko uigrava u grupnoj fazi LŠ. čak je i fkp, daleko skromnijih potencijala i kvaliteta od kkp, nakon mrljavog ulaska u sezonu pokupio formu, krenuo da pravi rezultate i da ima nekakvu igru, konstatntnost. a to nije trajalo mesecima, nedelje su bile u pitanju, da počne da dobija neku fizionomiju, igu i rezultat. Edited November 28, 2023 by Ted
Jimmy Kowalski Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Ma nema Jare nikakvih licnih problema, osim sto nema nimalo samopouzdanja. Eh da je njemu Tristanova glava, neopterecen bilo cime, zabole ga za sve. Samopuzdanje se tesko stice i mora se biti strpljiv. Problem su naravno navijaci koji nisu poznati po strpljenju, ono teranje da sutira svaki put kad ima loptu je kontraproduktivno, samo mu se nabija dodatni pritisak. O uvredama preko interneta da ne pricam, ali on valjda nije aktivan na socijalnim mrezama, pa se nadam da to ne dolazi do njega.. 2
ZokiAsov Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Jebiga ko nije imun na uvrede i omalovazavanja nije za vrhunski sport. To se jednostavno iskljuci iz mozga i teraj dalje. Debili su vredjali djordjevica, bodirogu, zelimira. Sta da ocekuje muceni O.J. 3
Jimmy Kowalski Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Pa dobro eto, Jare nije nivo Djordjevica, Bodiroge, Zelimira, tako da onda nije za vrhunski sport. Sto bi reko Dzile, kakav je, takav je, nas je.. 2
garmonbozia Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 18 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Eh da je njemu Tristanova glava, neopterecen bilo cime, zabole ga za sve pogled neukaljan mišlju 3
Nebojsa Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 (edited) meni bi krivo sinoc sto tristan ne uze jos ona dva suta kad je bio sam, ipak ga je izgleda malo bilo blam... Edited November 28, 2023 by Nebojsa
ZokiAsov Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Pa dobro eto, Jare nije nivo Djordjevica, Bodiroge, Zelimira, tako da onda nije za vrhunski sport. Sto bi reko Dzile, kakav je, takav je, nas je.. Bojim se da se nismo razumeli. Svako ko ne moze da stavi na stranu uvrede primitivne sredine i frustriranih nesrecnika nije za vrhunski sport. Ako skandiranje moze toliko da ga pomeri da to znacajno utice na njegovu igru u duzem periodu, to je problem. Naveo sam imena ljudi koji su mnogo vise ucinili za partizan/srbiju od o.j pa su ipak dobili svoje porcije uvreda 1
Lord Stef Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 A sutnuo 9 trojki momak, kontam da i on ima neke kocnice ohrabruje sto je i u defanzivi pokazao malo krvi.
kud u maglu Simoviću Posted November 28, 2023 Author Posted November 28, 2023 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Sto bi reko Dzile, kakav je, takav je, nas je.. takoe meni deluje da igra sa ogromnim tegom. sporo, spore su mu i lopte i odluke koje donosi, a sve verujem od pritiska koji je sam u glavi stvorio zbog sistema na kome želimir insistira(i zbog samog želimira)
Ted Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 3 minutes ago, ZokiAsov said: Bojim se da se nismo razumeli. Svako ko ne moze da stavi na stranu uvrede primitivne sredine i frustriranih nesrecnika nije za vrhunski sport. Ako skandiranje moze toliko da ga pomeri da to znacajno utice na njegovu igru u duzem periodu, to je problem. Naveo sam imena ljudi koji su mnogo vise ucinili za partizan/srbiju od o.j pa su ipak dobili svoje porcije uvreda mislim da su se ovde imale u vidu uvrede preko društvenih mreža, kao načina komunikacije koji nije postojao za vreme Đorđevića, Bodiroge itd vrlo je moguće i verovatno da ima raznih paćenika koji šalju grozomorne poruke i pretnje po instagramima, fejsbucima isl i mene neki igrač iznervira u toku tekme, nerviram sam sebe u toku tekme, ali mi nikada u životu nije palo na pamet da se obraćam igračima u vredljivo ili primitivno preko društvenih mreža, niti bi mi palo na pamet da nekoga vređam ili ponižavam ako ga vidim uživo. sad, ima i onih koji koriste društvene mreže upravo za vređanje, ponižavanja i psovanje i to može da ima uticaja na igrača. koliko se sećam, i onaj magarac što je izbačen iz hale iz prvog reda, i kome je docnije valjda zabranjen pristup našim tekmama, se upravo na Jaramaza bio ostrvio. možda zato što se dečko zatekao blizu, šta ja znam, teško je proniknuti u motivaciju ludaka 2
kud u maglu Simoviću Posted November 28, 2023 Author Posted November 28, 2023 trifunovića jedna od boljih ostojinih odluka da banuje te debile iz hale(kao i onog od prošle godine što je gađao mislim sudije) 8
Recommended Posts