Milošica Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Just now, booyaka said: Koliko je Kaboklo dao trojki? Osam 6
Nikodije Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Mali Ostoja kaže ništa od Ferela, komplikacije sa ugovorom u Kini 1
ZokiAsov Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 To je lepa vest. Ali Tristan MVP Vukcevic. Kakva masina, mnogo smo se ogresili o tog coveka... 3
Kreator Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 18 minutes ago, Nikodije said: Mali Ostoja kaže ništa od Ferela, komplikacije sa ugovorom u Kini E baš sam hteo to da pitam. Pa dobro, nema veze, tu je Ogi.
booyaka Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 28 minutes ago, Milošica said: Osam Ništa od Jogija
Milošica Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 1 minute ago, booyaka said: Ništa od Jogija Imam jednog favorita, al neće Željko da me sluša.
ZokiAsov Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Just now, MiddleClass said: Jaramaz Ogi, za prijatelje Jogi Za prijatelje O.J. 1
copkillah Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 1 minute ago, MiddleClass said: Jaramaz Ogi, za prijatelje Jogi prati se Krtola, samo nastavi 1
Ted Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 27 minutes ago, Nikodije said: Mali Ostoja kaže ništa od Ferela, komplikacije sa ugovorom u Kini traženje pleja u košarci = traženje levog/desnog beka u fudbal #pišipropalo 1
hooyadahoo Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: samo kapiten da se vrati, od i pj će biti ubistven tandem. imaćemo jači off rate od indijane 100%, a svič će da legne nema zime od večerašnjih kurioziteta, 27 asistencija @Ted mučeni ogi uspeo da u pobedi od 50 razlike ima index 0, meni ga je bilo iskreno žao na momente. pa jbt nije on toliko drvo bio ni u prošlom mandatu kod trinkija, plus se malo namazao valjda igrajući el. gledajući sa strane deluje mi da je u samrtnom strahu od greške, a zbog željka nadam se da mu je značila podrška večeras koju je dobio go ogi go Jare je imao fenomenalnu sezonu pre odlaska u Bajern. Nije nam ga trinki odveo bez razloga. Elem, rasistička poslednja četvrtina, žoc je skinuo masku. 1
Azdaja Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 1 hour ago, hooyadahoo said: Jare je imao fenomenalnu sezonu pre odlaska u Bajern. Nije nam ga trinki odveo bez razloga. Elem, rasistička poslednja četvrtina, žoc je skinuo masku. Ogi ima problema koji nisu fizičke prirode. Mora strpljivo sa njim. Ako uspe da prebrodi to što ga muči biće sve ok sa njim. Radi se. Podrzite ga. 1 1
hooyadahoo Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Moram još ovo. Vidim da se ovde udarilo po nejakim zekovim leđima. Čovek nam je bukvalno usamljen držao odbranu koliko toliko prethodnih mesec dana. Tako da, lakše malo. 4
kud u maglu Simoviću Posted November 28, 2023 Author Posted November 28, 2023 6 hours ago, Azdaja said: Ogi ima problema koji nisu fizičke prirode. Mora strpljivo sa njim. Ako uspe da prebrodi to što ga muči biće sve ok sa njim. Radi se. Podrzite ga. naravno, all we need is love 3
Recommended Posts