Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, napadaj said:

Madar u međuvremenu očigledno promenio stav i odlučio da promeni klub, a agent mu je pomogao u tome tako što je našao osnov za raskid ugovora.

Da sam advokat/menadžer igrača, nema šanse da bih u ugovor sa Partizanom, Zvezdom ili bilo kojim drugim domaćim klubom stavio obavezu vođenja bilo kakvih pregovora za slučaj kršenja obaveza.

Mora li ovaj post na autopilotu? Kakvo krsenje obaveza, pricamo o klubu s kojim su ugovor produzila dva igraca koja su mogla da biraju gde ce igrati naredne sezone. Prilicno je jasno sta se ovde dogodilo.

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)
15 minutes ago, johan nagel said:

Невезано чак за ову ситуацију то зализано ђубре ми је најодвратнији спортски радниктм диљем планете земље, ако би раскрстили с њим и забранили му прилазак Арени онда је један Мадар мала цена за то.

Nemam pojma, meni bas ima neku facu naivnog dobricine, nedostajace taj osmeh sigurno u prvim vip redovima.. Ali jvala Bogu barem svaki dan prolazim pored onog Pastisa, pa ga vidjam stalno ...

IMG_5823.jpeg

Edited by Geo
Posted (edited)
9 minutes ago, Ted said:

evo sad informacija da je Ponitka dogovoren, samo da udari svojeručni/elektronski i to je to

I to Mocart, naš sponzor.

@Geo

S. Bana ne može da se prođe a da ne vidiš nekog bivšeg ili sadašnjeg igrača/trenera ili nekog menadžera  :D

Edited by Milošica
Posted (edited)

Razumeo bih donekle da je otisao negde gde ce imati vecu minutazu, ovako ce proci kao Petrusev u Efesu. Neverovatno glup potez.

A sto se zalizanog tice, pricao mi je covek koji je igrao protiv njega u nizim ligama da je gotovo svaku utakmicu sam uzimao preko 20 suteva za 3. Tipa, da preko 30p, ali zato njegova ekipa uvek izgubi stoka razlike.

Mislim dovoljno je videti da se covek guzio da se napravi onaj dokumentarac o njemu, uzasan tip.

Edited by Plissken
Posted
Just now, Plissken said:

A sto se zalizanog tice, pricao mi je covek koji je igrao protiv njega u nizim ligama da je gotovo svaku utakmicu sam uzimao preko 20 suteva za 3.

Avangarda.

• +1 1
Posted

Iz ugla kontinuiteta, a i stanja/situacije na trzistu ovo je prilican setback za nas
Sto se Madara tice, ostao je nekako nedorecen, daleko mu lepa kuca
Lepo smo izjebani od kombinacije zalizanog i kuma, to mi je nekako najveci wtf u citavoj prici

Posted

Jbg, reality check.. bas sam juce pricao drugaru o mentalitetu te nove generacije, Jam, Tristan...za koju ne mislim da uopste ima taj osecaj lojalnosti, i kojoj su minutaza, statistika i priznanja sve. Kad sam ih sreo ovde, sto sam vam prijavio, Mishko je samo slusao, Jam je zucno iznosio kejs o minutazi.. Ne ponosim se prisluskivanjem ali Partizan ali bocni udari:))

Isto tako pomenuh koliko je deficitarna ta pozicija svingmena, beka-krila 2-3, kakav je bio onaj Anderson iz Cibone ili nas Kecman. Klajburn ili ovaj Poljak su bas to, pri cemu mislim da bi se ovaj drugi bas stavio u funkciju tima i skroz kompezovao odlazak Egzuma..

• +1 4
Posted (edited)

@Vasilij Zajcev

Sad je Klajburn gotova priča, Miškov igrač.

Kao i Lučić. Jedino da ovaj insistira na Partizanu kao i Aleksa.

Pakuj Ponitku, ja sam prezadovoljan.

Osim dupliranja plate, Madar je navodno tražio garantovanih 20 minuta u EL. Kurčenje je to jebiga, ne ide.

Edited by Milošica
Posted

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/madar-za-kraj-volim-partizan-ali-osetio-sam-da-ljubav-nije-obostrana/456228

Sta mu ovo znači da u poslednje vreme ljubav nije bila obostrana? Iskreno ne razumem, jedino ako ta ljubav ima veze sa svežnjom novčanica koju bi dobio, pošto je od nas navijača uvek imao maksimalnu podršku i poštovanje.

Lično mu ni sada ne zameram na odlasku. Ako je stvarno bila opcija +1, odnosno da se klub i igrač saglase za nastavak saradnje - molim lepo. Onda je to to, srećan put i nastavak karijere.

Ali ako je imao čvrst ugovor i za sledeću sezonu te dozvolio da ga ovaj zalizani prevarant izjebe, onda je gluplji nego što sam mislio.

Posted

e jbg sad drvlje i kamenje po menadzeru.
pa nije misko kriv sto su limarovi saradnici zaboravili da navuku gace do kraja.
covek jednostavno radi svoj posao. i to ga odlicno radi :fantom:

• +1 1
Posted
37 minutes ago, MiddleClass said:

Aleksa je od zalizanog. Jel i on na Surcinu? :fantom:

aleksa pere ruke u moravi

:fantom:

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

aleksa pere ruke u moravi

:fantom:

miskov gel ne moze ni velika morava da opere

Posted
1 minute ago, BlackGeorge said:

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/madar-za-kraj-volim-partizan-ali-osetio-sam-da-ljubav-nije-obostrana/456228

Sta mu ovo znači da u poslednje vreme ljubav nije bila obostrana? Iskreno ne razumem, jedino ako ta ljubav ima veze sa svežnjom novčanica koju bi dobio, pošto je od nas navijača uvek imao maksimalnu podršku i poštovanje.

Lično mu ni sada ne zameram na odlasku. Ako je stvarno bila opcija +1, odnosno da se klub i igrač saglase za nastavak saradnje - molim lepo. Onda je to to, srećan put i nastavak karijere.

Pa ljubav = minutaza + pare. Prvo je osetio ljubav posle razgovora sa Zeljkom, a onda je ukapirao da ga Fener i Itudis vise vole. Za jednu 0 vise.

• +1 4
Posted

oprostite neukom meni, a otkad je praksa da se traže garantovani minuti?

mislim čemu onda trener ako ćeš pre početka sezone dogovoriti koliko će ko da igra.

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...