April Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Polupartizan polukruži poluevropom Da li postoji iko na ovom topiku ko posle +10 nakon treće četvrtine nije znao da gubimo? Muda kao kikiriki. 1
Ted Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Just now, *edited by mod said: Gledao si ga u EK okruženju i u slabijem timu. Mada je i tad bio bolji od ove štetočine kakva je sada. Daj da ga pošaljemo ovim Italijanima pa da kažemo da smo kvit za Bruna. što jes jes. bio je EK. ali računam proveo je dve sezone u EL. očigledno da to nije uticalo blagorodno na njega. on bukvalno može da bude treći plej u EL, da igra ako baš mora zbog nekog nesretnog sticaja okonosti ili da igra tri, četiri minuta po tekmi, dok neko ne dane dušom. nije ni čudo što jurimo tog Jogija.....od ovoga leba nema, upropastićemo se totalno
*edited by mod Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 2 minutes ago, SNARC said: Uf...pa sad...ili da ga naucimo da zavaruje celik i aluminijum...ili da vozi kamion. Ovako nece pristati, nisu toliko blesavi. Gde su oni blentavi Rusi što su uzeli Radeta, možda pristanu da budu naš KK Koblenz? Neka ga i u kobasice daju samo da ga ne gledamo više. Ne znam jel mi je gore kada stane da baca one strele sa slobodnih bacanja ili kada utripuje da će nekog da predribla ili da herojsku trojku. 1
SNARC Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 1 minute ago, *edited by mod said: Gde su oni blentavi Rusi što su uzeli Radeta, možda pristanu da budu naš KK Koblenz? Neka ga i u kobasice daju samo da ga ne gledamo više. Ne znam jel mi je gore kada stane da baca one strele sa slobodnih bacanja ili kada utripuje da će nekog da predribla ili da herojsku trojku. Jbg, ja opet kazem, po meni on nije kriv. Jedino moze da bude kriv sto ne ode kod Zoca i kaze "Vidi,nije ovo za mene..ajde da se rastajemo". Sve ostalo je do KKP. 2
*edited by mod Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 2 minutes ago, April said: Polupartizan polukruži poluevropom Da li postoji iko na ovom topiku ko posle +10 nakon treće četvrtine nije znao da gubimo? Muda kao kikiriki. Ja sam verovao u pobedu do 5:51 i izmene Jaramaz in Naneli Out. To je bilo tačno kada smo sa tri slobodna otišli na 78-81
Milošica Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 (edited) 5 minutes ago, April said: Polupartizan polukruži poluevropom Šako Polumenta Edited November 24, 2023 by Milošica 1
J-♣ Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Večeras bio debakl sva tri domaćani koji bili na parketu, a ispade da je Anđuša manje zasrao od Jareta i Smajlija.
Ted Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 najgore od svega mi je što uopšte nismo daleko. stalno fali nešto malo, još neki poen, dve tri odbrane, dve tri izgubljene lopte manje, malo više koncentracije, jedna dve uhvaćene lopte, par pogođenih bacanja. na žalost, to malo nikako da dođe 1
Gale Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Meni se čini da su nam na +10 uradili ono što i mi Igokei - imali dvominutnu epizodu fizički atomske košarke, u kojoj se ništa ne svira. S tim što je Igokea ipak nas dobila, a u ovom slučaju je presudilo što u egal ulazimo sa Jaretom, Doužierom i Nanelijem - a oni sa Larkinom, Tompsonom i Klajburnom, možda najboljom 1 na 1 postavom u Evropi. Jadan Jare u svemu tome, dalekooo je to iznad njegovih (trenutnih?) mogućnosti.
April Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 7 minutes ago, Ted said: najgore od svega mi je što uopšte nismo daleko. stalno fali nešto malo, još neki poen, dve tri odbrane, dve tri izgubljene lopte manje, malo više koncentracije, jedna dve uhvaćene lopte, par pogođenih bacanja. na žalost, to malo nikako da dođe Na 50 primljenih za poluvreme? Nema šanse da dođe.
smooth.Op Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 On 21. 11. 2023. at 14:24, smooth.Op said: Larkin se već crtao kao debeli plusić na tiketu. Tako da će neko morati da preuzme njegovih 27 poena. Imaju sasvim dovoljno personala da nas izbuše. Darius sloboda potpuna sa loptom, Buboa snajper, Klajburn koji ne liči na sebe, ali znamo da oživljavamo pa ne sumnjam da će se pojaviti, Vilis i Džouns. Moramo spremiti neki plan u odbrani i možemo da ih uzmemo tamo. Morao se slepac pojaviti. Biće bolje. Samo da se kompletiramo i da se zaključamo u malu arenu.
Profesionalac Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Presudila nam je petorka na početku poslednjeg kvartala, sve sa Danilom i Jaretom skupa na terenu. Sve razumem, da smo osakaćeni spolja, da moraju da igraju u ovoj situaciji i kad su loši, ali nemoj ih upariti. Toliko gluposti u jednoj četvrtini, da mi je teško da izdvojim presudnu sekvencu: Smajlijeva dva glavinjanja, sa Jaretovim šlagom na tortu, Kamionski koji kreće u prodor na 9 m od koša i gubi loptu posle jednog driblinga, Ponitka mlitavi u poslednjem minutu, Kaminski koji prvi put u sezoni lupa bananu igraču u prodoru i odmah zatim baca loptu u bunar, Ledejova dva indijanska faula na skoku pod našim košem, PJ-evi pasovi... Horor 9
ZokiAsov Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 2 hours ago, goofs said: Nema šanse, i suci prckaju onako suptilno, moramo da budemo bolji desetak poena da bismo pobedili Bio sam na tekmi, delovalo je zaista da su mekani i da su se boje i da mozemo da ih uzmemo. Treca cetvrtina je potvrdila moje reci, ali dzaba nije se na kraju ipak moglo protiv jaramaza, sudija i povredjenog larkina 4 1
Facundo Orellana Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 (edited) Skoro svako gostovanje je delovalo da možemo da uzmemo (Olimpijakos, Baskonija, Bajern, Efes). Nismo vezali nigde više od 15 minuta smislene košarke, a čini mi se da osim mučene Albe i Asvela nikoga nismo spustili ispod 80. Edited November 24, 2023 by Facundo Orellana 6
Recommended Posts