Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

@Ted gledaj cigane :s_w:

edit: ne, nista, iz nekog razloga sam mislio da se igra u isto vreme...meh

Edited by goofs
  • Haha 1
Posted
16 minutes ago, Ted said:

sad malo o ozbiljnim stvarima. meni krenuo neki pesak ili kamenčić iz bubrega, pod lekovima sam. al to je moj problem. stvar se usložnjava pošto sam kući, utakmica počinje za sat vremena, a ja ne mogu da stvorim okolnosti da je ne gledam. a to je već naš zajednički problem.

šta činiti?

Slomi opticki kabl ili prikljucnicu koaksijalnog da ne mozes sam da popravis bez servisera

Iz kuce na zalost ne mozes, sounds like plan.

Brz oporavak zelim :)

• Haha 5
Posted
24 minutes ago, Ted said:

sad malo o ozbiljnim stvarima. meni krenuo neki pesak ili kamenčić iz bubrega, pod lekovima sam. al to je moj problem. stvar se usložnjava pošto sam kući, utakmica počinje za sat vremena, a ja ne mogu da stvorim okolnosti da je ne gledam. a to je već naš zajednički problem.

šta činiti?

Nista..jak analgetik, jos jaci alkohol i lagano..Ovo svakako ne ocekujem da dobijemo, tako da samo ledjere..

• +1 2
Posted

kilo vinjaka i dva bromazepana... i posle 10 godina ti bude bolje :)

• Haha 2
Posted

večeras jare dominira, 3/3 trojke

u prvi obruč

Posted
57 minutes ago, Ted said:

šta činiti?

Gledaj.

Svi ćemo uplatiti na Efes. Easy money

• Haha 2
Posted (edited)

Dobro deluje ovo kada su i Bruno i Ragaminski zajedno na terenu. 

Edited by garmonbozia
Posted

Hahahhahaha jel realno da Larkin nije skakao sa PJ za ovu mrtvu

Posted
7 minutes ago, SNARC said:

Nijedan faul..nista..fin neki svet se igra

A u stvari sudije malo rastegle kriterijum

Posted

Čist faul na Ledeju, pizduni.

Muka mi je više od gledanja Andjušića, Kaboklo i Lebovski su sigurniji šuteri od njega.

Posted

Teško bi i braća Peruničić plivala u ovom kriterijumu. 4 faula za četvrtinu, od čega onaj nad Klajburnom izmišljen.

Posted

zanimljivo, Larkin ne igra a ima 5 poena, koliko vidim. koliko li bi imao da igra?

• +1 1
  • Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...