Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, kralj said:

Opet pitam, jel sam ja potegao? 

Vidiš, ne mogu da tvrdim (mada sumnjam) da ja ne bih iskoristio status i kontakte da izbegnem kaznu u toj situaciji, to je teška tema i potpuno je jasno zašto se o tome ne govori. Užasi u saobraćaju svakome mogu da se dese i bez nekih dodatnih detalja ne govore mnogo o počiniocu. To Robija mi je uvek bilo bezveze. "Ležao, al ne piše na ćokijevim portalima" je već ne tako figurativno gaženje po leševima, ali tebi to ne smeta, nego mene pitaš kako sam se sad toga setio. Good for you. 

Osim što se Željko nije rodio kao najbolji trener Evropa i sa 9 titula. Tada je imao 20 i nešto godina pa ne znam baš koliki status i kakve kontakte je mogao da ima tada u SFRJ.

@MiddleClassako izbacimo tu prvu reakciju kako bi se oprali za svoj propust, KKP je bolje reagovao nego ovi Italijani ili Baskonija. Igrač je nezadovoljan i hoće da ide, otišao je u rekordno brzom roku, kada se vratio Željko je pozvao da ga ne vređaju, a on nam je uzvratio onom sekvencom u završnici. Što se mene tiče to ja završena stvar i minus koji ide na konto Ostoji i Saviću. Mišljenja sam da bi Madar verovatno otišao sve i da nije mejl završio u spamu™, ali bi se uzela neka kinta na obeštećenje i ostali bi u bar ok odnosima sa zalizanim.

• +1 1
Posted (edited)

10 minutes ago, *edited by mod said:

Osim što se Željko nije rodio kao najbolji trener Evropa i sa 9 titula. Tada je imao 20 i nešto godina pa ne znam baš koliki status i kakve kontakte je mogao da ima tada u SFRJ.

@MiddleClassako izbacimo tu prvu reakciju kako bi se oprali za svoj propust, KKP je bolje reagovao nego ovi Italijani ili Baskonija. Igrač je nezadovoljan i hoće da ide, otišao je u rekordno brzom roku, kada se vratio Željko je pozvao da ga ne vređaju, a on nam je uzvratio onom sekvencom u završnici. Što se mene tiče to ja završena stvar i minus koji ide na konto Ostoji i Saviću. Mišljenja sam da bi Madar verovatno otišao sve i da nije mejl završio u spamu™, ali bi se uzela neka kinta na obeštećenje i ostali bi u bar ok odnosima sa zalizanim.

Mislim da je zatezanje / prestanak odnosa sa Zalizanim cisto preseravanje koje vise vama ne odgovara nego njemu... I da ce vremenom Zoc / Savic morati da bend the knee™ i nastave saradnju. Zalizani drzi toliko veliki broj igraca da bi se mogao napraviti ozbiljan rezultat bez njega / njih

Edited by MiddleClass
  • Tužno 1
Posted

Svaki put kada krene ispoljavanje dubokog uverenja da postoji razlika u moralu i sistemu vrednosti na bazi navijačkog opredeljenja između klubova koji imaju nadimak blizanci uhvate me naizmenično Weltschmerz i osećaj superiornosti. 

• +1 6
  • Haha 1
Posted

Jedan Univerzum, dva brda 

• +1 1
Posted

jedan izvor, a dve reke

jedna muta, druga bistra

oj živote, oj sudbino

zašto nisi svima ista

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Svakako je veći gubitak za Partizan, koji je jedan od 18 evroligaša i ne spada u najbogatije, dok Zalizani zastupa cirka 25% evroligaških igrača, ali može i bez njega da se napravi rezultat. Da su doveli Mirotića bili bi viđeni za F4, a i ovako će igrati plejof. 

• +1 2
Posted

Samo da izrazim žaljenje što večeras neću biti ovde da zajedno komentarišemo, s obzirom da nam se preklapaju utakmice, tražiću parking oko Arene u to vreme.

Ali, bez brige, eto me uskoro!

• Tužno 1
Posted
Just now, booyaka said:

Samo da izrazim žaljenje što večeras neću biti ovde da zajedno komentarišemo, s obzirom da nam se preklapaju utakmice, tražiću parking oko Arene u to vreme.

Ali, bez brige, eto me uskoro!

Preporučujem ti parking Super Vera.

• +1 2
Posted (edited)

Što se uspalili Grobari pa mi daju palac dole, hi hi hi.

@kralj

Jel ovo dovoljno da dobijem nazad mejl? :fantom:

Edited by Milošica
  • Tužno 1
Posted

Odnesi palčeve u studentsku službu i biće rešeno. :ph34r:

Posted (edited)

sad malo o ozbiljnim stvarima. meni krenuo neki pesak ili kamenčić iz bubrega, pod lekovima sam. al to je moj problem. stvar se usložnjava pošto sam kući, utakmica počinje za sat vremena, a ja ne mogu da stvorim okolnosti da je ne gledam. a to je već naš zajednički problem.

šta činiti?

Edited by Ted
Posted
31 minutes ago, goofs said:

Jedan Univerzum, dva brda, Jago i Jogi

To ko da su karakteri iz letećih medvedića :fantom:

Posted (edited)

@Ted

Pojačaj dozu.

Edited by Milošica
Posted (edited)
3 minutes ago, Milošica said:

Pojačaj dozu.

ok. ako budem ostavljao komentare tipa This Shit is Awesome.....da znate od čega je

Edited by Ted
  • +1 1
  • Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...